Şimdi Ara

lastık alacağım lütfen yardım ediiiinnnnnn

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşalar honda cıvıc kullanıyorum...araçta contınental lastık var...çok yakın zamanda değiştireceğim...michelin primacy Ve enerji savyer ile briston er300 arasında kaldım...er 300 ler ses yapıyormuş malum hondalar içeri aşırı ses alıyor...birde süspansiyon hondada sert acaba mıchelin balon yaparmı.

    kullanan arkasaşlar varsa fikir ve yorumlara açığım....cvp yazarsanız sEvinirim....



  • michellin tercihin için bir yorum yapmayacağım ama er300 yerine lassa impetus revo2 tavsiye ediyorum daha konforlu ve fiyat olarak daha uygun. 3. seçenek olarak konfor lastiği sınıfında yokohama decibel v550 öneririm şu an bunları kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: golge61


    arkadaşalar honda cıvıc kullanıyorum...araçta contınental lastık var...çok yakın zamanda değiştireceğim...michelin primacy Ve enerji savyer ile briston er300 arasında kaldım...er 300 ler ses yapıyormuş malum hondalar içeri aşırı ses alıyor...birde süspansiyon hondada sert acaba mıchelin balon yaparmı.

    kullanan arkasaşlar varsa fikir ve yorumlara açığım....cvp yazarsanız sEvinirim....


    Bridgestone ve Lassa aynı fabrikadan çıkış yapan lastiklerdir ve sadece üzerine yapıştırılan markalar farklıdır. Bence de Lassa İMPETUS REVO2 lastik tercihi sizin için gayet faydalı olacaktır. Mevsimlik bir lastik olduğu için yaz ayına özel kampanyadadır. 200-250 TL küsür bir fiyattan 145 TL ye inmiştir ve bu fırsatı kaçırmayın derim. Aracım Honda city ve fabrika çıkış lastikleri bridgestone potenza serisiydi bu sene 4. yılına girecekti, tekrar aynı lastigi almayı dusunuyordum fakat araştırmam sonucu bu 2 lastik firmasının aynı fabrikalarda üretim yaptıgına ulastım. Bir lassa bayiisine gittim ve bana İMPETUS REVO2'de kampanya oldugunu ve Honda araçlarının tümüne uygun lastik türü oldugunu söyledi. Bizim işimiz ustaya güvenmek dedim ve 4 lastiği birden değiştirdim. uzun yola çıktım. Gerçekten direksiyonun hafifledigini ve bana daha iyi tepkiler verdiğini fark ettim. unutmamak lazım ki bridgestone ve lassanın türkiye pazarında satış oranı %30lardayken michelin lastiklerinin %7 veya 8'dir. Belki fiyatından belki memnuniyetten bunu kimse bilemez




  • 2007 civic aracimda bridgestone 300 serisi fabrikasyon gelmisti 50bin km kullandim. Daha sonra eskidigi icin energy savera gectim. Su an itibariyle 50bin km de onunla yaptim ve hala yeni gibi duruyor. Bridgestone farkli hava ve yol sartlarinda tutusuyla guzel bi lastikti fakat michelin biraz daha yumusak hamurlu ve sessiz bi lastik gibi gozuktu bana. Her yeni lastikle birlikte yakit tuketiminde az da olsa bir azalma olur fakat yuzde 5-8 arasi bi azalma olmasi dikkatimi cekmisti. Yerli mali olarak Lassa arastirilabilir diye dusunuyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldaysan bi yer tarif edeceğim uğrarsan detaylı bilgi alabilirsin.
    illa gidip alman da gerekmiyor, lastikler hakkında detaylı bilgi.

    özel mesaj atabilirsin.
  • ülkemizin bozuk yollarına en uygun sert lastik en uygun seçenektir. ses olacaktır ancak gittiğiniz güzergahlarda asfalt ise sessiz lastikler tercih edilebilir
    aracımı kaldırıma çıkarıyordum goodyear larım balon yaptı ince yanaklı lastiklerle kaldırımı unutun :) aracımı 3 senedir sürekli kaldırıma çıkarttım Bridgestone de balon yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.