Şimdi Ara

LASTİK yanağından kopan parça YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aracımı yavaş süratle kaldırıma sürttüm birinin sıkıştırması sonucunda çok küçük parça yanaktan koptu balon ve herhangi bir hava kaçagı olmadı resimleri ekliyorum sıkıntı yaşarmıyım ne yapmam lazım çokda tecrübeli değilim lastik 2 bin km oldu olmadı bende daha çok yeni bir lastik petlas imperium pt515 yazlık lastiği uzun yolda olsun yada herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım anahtardan ince kalınlıkta






    LASTİK yanağından kopan parça YARDIM


    LASTİK yanağından kopan parça YARDIM


    LASTİK yanağından kopan parça YARDIM







  • Lastikte oluşan yanak hasarlarına malesef hiç kimse garanti veremez, şehir içinde düşük hızlarda belki risk oluşturmasa da yüksek hızlarda ve bilhassa aracın virajlarda yükünden ötürü o yönde dışa yattığı durumlarda risk arz edebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustyyyyy

    Lastikte oluşan yanak hasarlarına malesef hiç kimse garanti veremez, şehir içinde düşük hızlarda belki risk oluşturmasa da yüksek hızlarda ve bilhassa aracın virajlarda yükünden ötürü o yönde dışa yattığı durumlarda risk arz edebilir.
    peki ne yapmam lazım hocam varmı bir önerin birde yeni aldım lanet ya çıkma mı alsam napsam bilemedim
  • Size yeni bir lastik daha satma çabasına girmeyecek iyi bir lastikçiye lastiğinizi gösterip bilgi alın bence, açılan yara ne kadar derin, tellere yaklaşmış mı bir kontrol etsin. Bu durumda kesin çözüm tabiki aşınma oranına uygun lastik değişimi yapmak, daha çok yeni bir lastikse sıfır aynı marka almak veya aşınma derecesine uygun çıkmasını bulmak gibi...

    Stepne bu şartları taşıyorsa yaralıyı stepneye , stepneyi onun yerine de takabilirsiniz. Desen farkı oluşacaksa bu kombinasyonu arkaya takmak daha iyi olur. Arkalar da yeniyse onları takım olarak öne takarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt
    hocam bugün bir lastikçiye gittim bundan birşey olmayacagını tellerde olmadıgını belirtti ön arka değişimi yaptık skntı olmayacagını belirtti
  • Geçmiş olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. bir daha türk malı tercih etmemeye özen gösterin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byeblade -- 15 Temmuz 2020; 21:41:44 >
  • byeblade kullanıcısına yanıt
    Doğru bir yaklaşım değil, yerli malları için kötüleyici bir genelleme yapmamak lazım. Her ürünün belli bir dayanım direnci vardır. Sert bir sürtme ile Michelin de Continental de hasar alır.

    Acemilik zamanında eşim hareket halinde iken kaldırıma fazla yanaşıp yanağı sürterek Michelin marka lastiğin tamamen parçalanmasına sebep oldu. Kauçuk malzeme sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.