Şimdi Ara

Lazer Epilasyon Hakkında Herşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerin lazer ışığı kullanılarak kalıcı olarak yok edilmesidir. Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmanın sağlıklı, hızlı ve etkili yoludur. Tıp tarihinde 20 yıldır yoğun bir şekilde kullanılan bu yöntemin kalıcı epilasyon sağlandığı ve işlemin güvenilirliği 1997 yılında FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylanmıştır.

    Lazer Epilasyon Tüye Nasıl Etki Eder?
    İnsan derisi ışığı geçirgendir. Kıl ise ışığı geçirmez, çünkü içinde bol miktarda bulunan siyah renkli melanin maddesi ı¬şığı emer. Böylece lazer ış¬ığı kıl kökünde oldukça yoğunlaş¬arak ısı enerjisine dönüşür. Isınan kıl kökünde kılı üreten hücrelerde kalıcı hasar olur ve bu durum kıl kökünün kıl üretme fonksiyonunun kaybolmasına neden olur. Böylece birbirini izleyen seanslar sonunda kıllar uzun süreli olarak yok edilir.

    Lazer Epilasyon Kaç Seans Uygulanır?
    Lazer epilasyonun seans sayısı kişiye ve bölgeye öre değişmektedir. Koltuk altı bacak ve genital bölgelerde daha az seans gerekir. Yüz, sırt gibi uygulamalarda ise seans sayısı biraz daha fazladır. Erkeklerde seans sayısı kadınlardan daha fazladır. Genelde kabul gören yaklaşım vücut bölgelerinde ortalama seans sayısının 6, yüz bölgesinde ise 10 olduğu şeklindedir.

    Lazer epilasyonun yan etkisi var mıdır?
    Lazer epilasyonun cilde bir zararı yoktur. Cilt kanseri yapmaz ve iç organlara zarar vermez. Cilde zarar vermeden geçerek kıl köküne ulaşan bu ışık, vücutta herhangi bir artık bırakmaz. Ayrıca herhangi bir kanserojen etkisi yoktur.

    Lazer Epilasyonun Avantajları
    • Sadece açık cilt tiplerinde kullanılabilir.
    • Bronz tende de uygulama kesinlikle önerilmez.
    • Hızlı bir lazerdir. Uygulaması bu nedenle kolay ve pratiktir.
    • Uzun zamandır kullanılan ve etkinliğini ispatlamış bir lazerdir.
    • Uygulamadan hemen sonra kılların yüzeyden yok olması bir avantajdır.

    Lazer Epilasyon Fiyatları
    Lazer epilasyon pahalı gibi gözükse de son derece ekonomiktir. Ağda ve benzeri yöntemlere ödediklerinizi kıyasladığınızda daha ekonomik olduğunu ve kalıcı çözüm sağladığı için daha avantajlı olduğunu göreceksiniz. Lazer Epilasyon Fiyatları genellikle lazer yapılacak bölgeye göre değişiklik gösterir. Epilasyon Fiyatlarında paket alımlarda daha uygun fiyatlar verilmektedir.
    Epilasyon Fiyatları kişinin tüy yapısına göre ve merkeze göre değişiklik gösterebilir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.