Şimdi Ara

Lazer Epilasyonda Merak Edilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerin lazer enerjisi kullanılarak kalıcı olarak yok edilmesidir. Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmanın sağlıklı, hızlı ve etkili yoludur. Tıp tarihinde 20 yıldır yoğun bir şekilde kullanılan bu yöntemin kalıcı epilasyon sağlandığı ve işlemin güvenilirliği 1997 yılında FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylanmıştır.

    Lazer Epilasyon Nasıl Etki Eder?

    İstenmeyen tüyleri Lazer epilasyon ile yok edilmesi yönteminde temel kural: Kıl ve kıl kökünde bulunan, kıla rengini veren melanin pigmenti ile ışığın etkileşimidir.

    Uygulamalarda tek Lazer epilasyon sistemi tercih edilmemelidir. Kıl köklerinin derinliği farklı olduğu için farklı dalga boyuna sahip lazer sistemleri birbirini tamamlayıcı şekilde kullanılmalı aksi takdirde lazer epilasyondan arzu edilen etki alınamayabilir.

    Lazer epilasyon kaç seans gerektirir?

    Lazer epilasyonda vücut için 4–6 seans yüz bölgesi için ise 5–8 seanstan sonra genellikle kıl miktarında yüzde 70–90 oranında kalıcı azalma görülür. Seans aralıkları yüz bölgesi için 4, vücut içinse 6 – 8 haftadır. Seanslara zamanında gelmek tedavide etkinliği artırmaktadır.

    Lazer epilasyonun yan etkisi var mıdır?

    Lazer epilasyonun cilde bir zararı yoktur. Cilt kanseri yapmaz ve iç organlara zarar vermez. Cilde zarar vermeden geçerek kıl köküne ulaşan bu ışık, vücutta herhangi bir artık bırakmaz. Ayrıca herhangi bir kanserojen etkisi yoktur.

    Lazer epilasyon kimlere uygulanmaz?

    Lazer epilasyon çok koyu cilt alanları, ciltte hastalık alanları, şüpheli pigmente alanlar ile uçuk veya açık yara bulunan alanlara uygulanmaz. Ayrıca gebelikte uygulanması koruyucu hekimlik açısından uygun değildir. Ergenlik çağına ulaşmış kadın – erkek herkese uygulanabilir.

    Lazer Epilasyon Fiyatları seans başınadır. Kontrol seansları lazer epilasyon fiyatlarına dahil değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet.Demirci -- 29 Ocak 2013; 14:31:00 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.