Şimdi Ara

Lazer Projeksiyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Bir projemizde lazer projeksiyon cihazları kullanmamız gerekiyor. Firmalarla iletişime geçtik ancak sorularıma verdikleri cevaplar beni tam olarak tatmin etmiyor.

    Projemizi genel olarak şöyle anlatayım. Bir kesim makinası yapıcaz. Makinanın bir kesim masası olacak ve bu kesim masasına gönderdiğimiz verilerle deriyi bir bıçağı olacak. Operator kesim masasına bilgisayarda bize ait yazılımda oluşturulmuş tasarımın görüntüsünü laser projeksiyon cihazı vasıtasıyla masaya düşürecek. Cihaz hakkında bir bilgi verdikten sonra sorum şudur efendim.

    Biz bu cihazları nasıl kullanacağız? Bu cihazları yazıcı tarzında görüntüyü ver de göstersin tarzında mı kullanılıyor?

    Aslında bu linkteki cihaz için bir instruction set almış durumdayım ancak bu instruction seti nasıl kullanacağım hakkında bir bilgi edinemedim.

    Lap-Laser Instruction Set Bu linkte yukarıda verdiğim cihazın instruction seti var. Bu dökümanı kendi yazılımlarında kullanıyorlarmış.

    Daha alt seviye bir firma ile görüştüğümde ise ki ki linki budur, kendi yazılımları dışında irtibat kuramazsınız, ancak adobe flash, 3dsmax, maxon cinema 4d haricinde.

    Bu 3dsmax gibi yazılımlar nasıl irtibat kurabiliyorlar. Cihazlar bu yazılımların dosyalarını mı destekliyor acaba? Umarım genel olarak sorumun konsepti anlaşılmıştır. En ufak bir bilgi kırıntısı olsa dahi esirgemeyin lütfen.







  • Arkadaşlar sıkıntı büyük, zaman daralıyor. Yok mu bu işlerden anlayan, hadi diskosuna lazer projeskiyon koyanlar da olur yahu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.