Şimdi Ara

Lazer sanatsal dekorasyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tasarımcıların artık ellerinin altında çok farklı ve potansiyel seçenekleri sunan yeni bir baskı sonrası sistem var. Mikro kesim kabiliyetleri sayesinde lazer kesim sistemi bilinen tüm tasarım sınırlarını ortadan kaldırıyor. Kâğıt üzerindeki geleneksel baskı sonrası efektlere ilave olarak lazer çözüm büyük bir avantaj sunmaktadır. Mikro delik, mikro kesim fotoğrafik mikro delme uygulamaları PaperArt bünyesindeki lazer sistemini keşfederek yapılacak efektlerin sadece bir kaçı olarak değerlendirilebilir.
    Dijital lazer bıçak kesim
    Geleneksel bıçağın hazırlanması için verdiğiniz uğraşları, maliyetini, depolanması için yaşanan sıkıntıları, hazırlanması için beklediğiniz zamanı ve ayrıca ayar için verdiğiniz fireyi, artık kullanılamaz hale geldiğinde ortadan kaldırmak için verdiğiniz çabayı unutun,
    Dijital iş - akış entegrasyonu
    PaperArt bıçak kesim işlemlerinizi dijital ve etkin hale getirir, iş akış ortamınıza mükemmel bir uyum sağlar, bıçak beklemeye, tedarik maliyetini karşılamaya ve nakliye maliyetleri ile karşı karşıya kalmaya gerek kalmaz. Kâğıt baskı uygulamalarınıza tamamen farklı bir kesim uygulamanızı sağlar.
    PaperOne dijital dünya için tasarlanmış bir platformdur. Tamamen otomatik ayar sistemine sahip olan PaperArt kullanan operatörün hata yapması olanaksızdır.













    [link=www.matbalazeri.com][/link]







  • Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.