Şimdi Ara

Lazer yazıcı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba lazer yazıcı almak istiyorum ama hic bilgim yok. Istedigim sey kullanimi kolay olsun renkli olsun wifi mutlaka olsun, toner bitince yeni toner alacaksam uygun olsun ya da toneri doldurulabilir olsun. Çipli çipsiz ayrimini bilmiyorum ama cipli aldik sonra cope attik diye seyler okudum lutfen oyle bisi olmasin :( uzun yillar kullanmam gerekecek cunku. Fiyat en makulu hangisiyse artik gozden cikaracagim yapcak bisi yok. Yardimci olur musunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kimse yok mu yardım edecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuk bu sene okula başlayacak. eski yazıcım kartuşlu ama kartuşlar aldı başını gitti. çocukta küçük sürekli etkinlik vs birşeyler çıkarmak istiyor kartuşa verecek para kalmadı. lazere geçmeye karar verdim. renkli ile işimiz olmuyor multi fonksiyonluya da gerek yok. Wifi şart. bende sizinle aynı durumdayım. çipli çipsiz konusunu bende bilmiyorum. muadil toner fiyatı uygun olan ya da toneri kolaylıkla doldurulabilen model önerisi bulunacak arkadaş varsa çok makbule geçer.


    bir tanıdık xerox 3020 diye bir modelden bahsetti. bu model için fikirleriniz nedir? aradığım ürün bu model olabilir mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.