Şimdi Ara

Lazer yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde yoğun kullanım için uygun çift taraflı baskı özelliği olan drum-toner fiyatları pahalı olmayan çipli-çipsiz tonerli hangi lazer yazıcıyı tavsiye edersiniz. kağıt için tepsili olmasını tercih ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olcay_Şengül -- 5 Mayıs 2023; 14:25:42 >



  • PANTUM P3010DW - PANTUM P3300DW Bu 2 seçeneğe bakabilrisiniz. baskı kapasitesi yüksek. yazılım ile çipi iptal ettirip kendiniz dolumda yapabilrisiniz. Dolumu çok kolay. 2.el bulursanızda alabilirsiniz. Sağlamdırlar. Baskıları koyu çıkartır.


    Aşağıda 2.el bir tane buldum.





  • orhanc3lik kullanıcısına yanıt

    merhaba çocuk bu sene okula başlayacak. eski yazıcım kartuşlu ama kartuşlar aldı başını gitti. çocukta küçük sürekli etkinlik vs birşeyler çıkarmak istiyor kartuşa verecek para kalmadı. lazere geçmeye karar verdim. renkli ile işimiz olmuyor multi fonksiyonluya da gerek yok. Wifi şart. drum / çipli çipsiz konusunda bilgisizim. muadil toner fiyatı uygun olan ya da toneri kolaylıkla doldurulabilen model önerisi verebilirmisiniz?


    bir tanıdık xerox 3020 diye bir modelden bahsetti. bu model için fikirleriniz nedir? aradığım ürün bu model olabilir mi?

  • Selamlar. Ben ev Brother HL1111 kullanıyorum. Bu piyasaya rağmen çok uygun fiyatları var. İkinci el 2000 lira civarına bulabiliyorsunuz sahibindende. Muadil toneri ben DCP Toner sitesinden alıyorum. Orijinal ile aynı kalite. Baskı kapasitesi 1500 sayfa. Fiyatı da 110 tl. Tavsiye ederim.

    Toner: https://dcptoner.com/brother-tn-1040-muadil-toner

  • BROTHER DCP-1511-

    BROTHER MFC-1911W

    Brother HL1111

    bunlardan birini alabilirsiniz çok dayanıklı ucuz maliyetle chipsiz toner dolumu yaklaşık 10 sene önce arkadaşa hl1111 aldık halen kullanıyor, kardeşime mfc 1911w aldık 3 sene evvel sorunsuz kullanıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.