Şimdi Ara

Lazio Başkanı'ndan Lugano gerçeği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lazio Başkanı'ndan Lugano gerçeği!

    Transfer döneminde Fenerbahçeli oyuncuyu renklerine katmak isteyen Lazio’nun Başkanı Claudio Lotito, “Lugano’yla anlaşmadık çünkü sadece parayla ilgileniyordu. Bana Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini söylemişti” diye konuştu
    Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra birçok kulüple transfer görüşmeleri yapan, fakat bir sonuç alamayan ve tekrar sarı-lacivertlilerle anlaşan Diego Lugano için İtalya’dan şok sözler geldi.

    Uruguaylı futbolcunun transfer konusunda adının ciddi olarak anıldığı Lazio Başkanı Claudio Lotito, Radio Radio adlı radyoya yaptığı açıklamada “Lugano sadece parayla ilgileniyordu. O yüzden anlaşamadık” diye konuştu.

    “Birkaç hafta önce Lugano’yla anlaşmaya çok yakındım. Ama sonradan fikrimi değiştirdim. Çünkü bende sadece para için oynuyormuş izlenimini uyandırdı” şeklindeki ifadeler kullanan Lotito, “Bana Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini söyledi. Ama daha sonra fazla para önerdiler, o da yeniden anlaştı. Bu benim Lazio’da istediğim tarzda bir oyuncu değil” dedi.

    İtalyan kulübünün başkanı, bu sözleriyle Uruguaylı futbolcunun Fenerbahçe’ye sadece daha çok para kazanmak için gittiğini iddia etti.

    Kaynak : Milliyet

    Haberin doğruluğu tartışılır. Sanki insanların okumak istediğini yazmışlar gibi..







  • zaten benim luganoya olan sempatim iyice azaldı.keşke almasaydık.avrupada yığınla ondan kaliteli stoperler var ve birçoğunu alabilecek güçteydik.
  • dün bir konu açılmıştı :) yok Elano fenere gelirmiş diye

    adam gitti dolaştı istediği parayı kimse vermeyince döndü Aziz başkana :)

    ''Tilkinin Dönüp Dolaşacağı Yer Kürkçü Dükkanıdır''

    göremeyenler gözlük alsın
     Lazio Başkanı'ndan Lugano gerçeği!
  • Adam Lazio başkanı ne demesini bekliyorsunuz? Luganoya paramız yetmedi, ya da adam gerçek Fenerli çıktı mı diyecekti.
    Ayrıca siz Lugano olsanız daha yüksek paraya İtalyada oynamak varken burada mı oynarsınız?
    İtalyadaki şartlar buradan daha iyi olmayınca, yönetim de fahiş bonservisle başka bir oyuncu alıp riske girmek istemeyince Lugano FBde kaldı. Sonuçta Lugano FBden, FBde ondan memnundu.
    Öküz altında buzağı arayan başka şey bulur...
  • mesela lugano italyaya gitseydi 1,500 alsaydı 750 vergiye gidecekti 750 cebe kalıcaktı . türkiyede 3 alsa hepsi cebine giricek siz olsanız laziodan daha fazla para istemezmiydiniz .
  • bence lazio baskanın kuyruk acısı kalmış.lazio fenerbahce kadar ekonomik yonden guclu bi klup degilki.alamayınca camur atmış.bunlar tabiki paraya ve huzura bakıcak.elanoda fener daha cok para verseydi gs den gs yemi gidicem derdi.demezdi tabi.buyutulcek bisi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greyhound

    dün bir konu açılmıştı :) yok Elano fenere gelirmiş diye

    adam gitti dolaştı istediği parayı kimse vermeyince döndü Aziz başkana :)

    ''Tilkinin Dönüp Dolaşacağı Yer Kürkçü Dükkanıdır''

    göremeyenler gözlük alsın
     Lazio Başkanı'ndan Lugano gerçeği!



    komedisin sen yaa




  • ne var bunda lugano asıl terbiyesizliği klübüne yaptı.lazio başkanı ne bekliyordu.adam para için, belkide italyada göz önünde olmak için oraya gidecekti.yoksa lazio nun ne + sı var fb ye göre.luganoya kızması gereken varsa oda fb camiasıdır
  • Siz koskoca Lazio klübünü bonservisine bir kuruş dahi vermeden alacağı "süper" bir defans oyuncusuna yıllık 3 milyon euro veremeyecek kadar zavallımı zannediyorsunuz anlamadım.
  • Adam haklı olarak daha fazla para verene gider aksini düşünmek saçmalık. Büyük ihtimal iyi ücret alacağı son kontratını yapıyor.
    Adam döndü dolaştı biz daha fazla veriyoruz diye bize geldi tabiki. Fakat Lugano tam bir profesyonel, her maça aynı konsantrasyonla çıkıyor sorun yok.
  • Sonuç itibariyle formasının hakkını veriyor mu? Sahada savaşıyor mu? Olay bitmiştir, ister para için oynasın ister uzaylıların yüzü suyu hürmetine oynasın beni ilgilendirmez. Ayrıca aldığı para da uçuk bir para değil 2.5 milyon euro'ya anlaştılar bunun yarısı da maç başı ücret böylece maçlarda daha dikkatli olacak kart yememek için.
  • Lugano'ya hiç bir klup 3 mio Euro vermez. Bu paraları sadece Türkiye'de alır. Bir alternetif bulmak için kıçını yırttı. Bulamayınca Fenerbahçe'ye döndü. Fener için kötü mü oldu ? Hayır. Ama ben olsam almazdım yine de.
  • Bence de sadece Lugano degil Turkiye'deki hic bir yabanci Avrupa 'da bu paralara takim bulamaz. Onun icin de cogu gitmeyi dusunmuyor. He, gelen yabancilar kotu oyuncular mi ? Hayir sadece baska ulkede bu kadar kazanma sanslari zor.
  • gitseymiş keşke kasapların arasında iyi uyum sağlardı
  • Futbolcu bu, kazancını sağlıyor adam bu işten.
    Öpücükle oynayacak hali yok.
  • Yakında hayrat sporu açıcam böyle para için oynamayan sırf maksat yeşillik olsun diye top koşturan adamları toplayacam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkan uzun

    Adam Lazio başkanı ne demesini bekliyorsunuz? Luganoya paramız yetmedi, ya da adam gerçek Fenerli çıktı mı diyecekti.
    Ayrıca siz Lugano olsanız daha yüksek paraya İtalyada oynamak varken burada mı oynarsınız?
    İtalyadaki şartlar buradan daha iyi olmayınca, yönetim de fahiş bonservisle başka bir oyuncu alıp riske girmek istemeyince Lugano FBde kaldı. Sonuçta Lugano FBden, FBde ondan memnundu.
    Öküz altında buzağı arayan başka şey bulur...


    :) gerçek fenerli he :) o yüzden 3 ay peşinde koşturdu feneri, başka klüp bulamayınca geri döndü :)

    hadi Fenerden yetişme Türk futbolcu olsa ki bkz Tuncay, o bile sattı gitti feneri, elin luganosu geçrek fenerli diye kendinizi kandırmayın :)
  • Bu yorumlarınızı dünkü Elano konusundada görmek isterdik
  • ya bu Lugano'yu yerden yere vururken millet sözleşmesi sona eriyo diye FB yönetimi ses çıkarmadı.Baklım bu seneki çirkefliklerine ne diyecek yönetim.
  • ne diyecekler Kadıköy'de böyle şeyler hiç olmuyor hep Ali Sami Yen 'de oluyor diyecekler yine.
    quote:

    Orijinalden alıntı: scarface21

    ya bu Lugano'yu yerden yere vururken millet sözleşmesi sona eriyo diye FB yönetimi ses çıkarmadı.Baklım bu seneki çirkefliklerine ne diyecek yönetim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.