Şimdi Ara

LCD MONİTÖR ÇİZİLDİ (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar dün öğle sularında 20 aylık oğlum 21.6" samsung 223 BW monitörümün sağ alt köşesine hemen hemen 5-6 tane çizik yerleştirmiş suç aleti anahtar.
    Çiziklerden 3 tanesi yaklaşık 5-6 cm uzunluğunda bunların hepside tırnakla hissediliyor ayrıca monitör kapalı konumda iken hepsi bariz belli olmakla beraber monitörü açtığımda bunlardan sadece biri beyaz ve parlak renklerde ( sarı, turuncu yakın tonları ) belli oluyor ve çizik parlak renkli gözüküyor sanki çiziğin içi su dolu gibi.
    Şimdi bu çizikleri temizlemenin bir yolunu bilen varmı veya bir ilacı varmı alayım bendün biraz nette araştırdım ve vazelin veya briyantin ile temizlenebileceği gibi bir kaç yazı buldum denedim ama olmadı onun haricinde yapabileceğim bir şey vamı bir de cihazın hala garantisi var biraz saçma olacak ama garantiye göndersem yapılabilirmi ( kullanıcı hatası olduğu bariz belli ama yinede bir bildiği olan vardır diye ) yoksa böyle kullanmaya devam mı edeceğiz ( gerçi dün SF4 oynadım bir yerden sonra unutmuşum görmedim bile ya monitörü kapatınca gözüme çarptı işte ).

    Şimdiden herkese teşekkürler.







  • Diğer çizikler bir yere kadar ama o derin çizik malesef monitörün piksellerini öldürmüş, tamiri mümkün değil, hani mümkün değil demeyelim ama "mümkün değil"' e yakın Söylediğiniz gibi bir süre sonra dikkatinizi çekmeyecektir, garantiden kabul edilmez elbette. Geçmiş olsun. Belki oğlunuzun mesajı "bırak bilgisayarı, daha çok benimle ilgilen, hatta hep benimle ilgilen" şeklindedir allah bağışlasın.
  • Yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim evet hiçbir şey ondan kıymetli değil ve olamaz ama malesef işim gereği de pc kullanmak mecburiyetindeyim ama dünyanın en tatlı şeyi Allah isteyen herkese nasip etsin

    Tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.