Şimdi Ara

LCD Panel Kırıldı Deniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Geçen sene Eksen Bilgisayar'dan AOC i2269vw 21.5" monitör almıştım. Geçen günlerde monitörün görüntüsü renklendi pembe ağırlıklı olmak üzere yeşil mavi siyah renk cümbüşü ekran. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım, önce yazılımsal sonra da ekran kartı ile alakalı olabileceğini düşündüm. Biraz araştırınca lcd panel kırılması sonucu bu durumun olduğunu anladım. Ancak işin tuhaf yanı en ufak darbe almayan, düşmeyen, bir şey çarpmayan monitörüm nasıl kırılabilir?

    Eksen Bilgisayar'ı aradım, Tecpro teknik servis ilgileniyormuş. Bende hemen güzelce, zarar görmeyecek şekilde kolileyip kargoya verdim. Ertesi gün arayıp ekranın kırık olduğunu, kullanıcı hatası olduğunu söylediler bana. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledim, ancak evimde kedi olup olmadığını sorup kendilerinden emin siz kırmışsınız dediler. Geri yolladılar.

    Biraz önce monitörü kargodan aldım, acaba gözümden kaçan birşey mi vardı diyerek tekrar inceledim. Ama ekranda en ufak çatlak dahi yok. Yolladıkları rapora da LCD panel kırık yazmışlar, kargo yetkilisinin de imzası var.

    Bu durumda yapabileceğim bir şey var mı? Ben tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum ama önce böyle bir durumla karşılaşan veya teknik bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.