Şimdi Ara

LCD, PLAZMA, HD VEYA FULL HD..Kısaca ne almamı tavsiye ediyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, forumda ki mesajları okudum ve benim sorduğum sorunun aynısı, benzerini bir çok kişi sormuş..bu da bu konu da ne kadar bilgisiz ve kararsız olduğumu gösteriyor. Ama ne yazık ki aynı durumda olan biri olarak bende yardım istiyorum.

    Bu iş için ayrıdığım bütçe 3.000 TL.

    Almayı düşündüğüm markalar; Panasonic, Samsung ve LG.
    LCD veya Plazma

    Kulanım mesafesi 3 metre ile 4,5 metre arası

    Kullanım alanı; Dsmart HD maxi üyeliğim var, buna bağlı olarak Lig Tv üyeliğim, Dsmartın vermiş olduğu HD yayınları ve SD yayınları izleyeceğim. Ekstra PS 2 bağlayıp oyun oynamak, DVD ile film izlemek kullannım alanları arasında yer alıyor.

    İlave bağlantı olarak, sinema sistemini ekleyeceğim

    Kısaca bu bilgiler ışığında sizin önereceğiniz LCD veya Plazma TV modeli ve markası ne olur ? ( Servis durumunu da dikkate aldığımızda)


    Bilgilendirme için teşekkürler.

    Saygılar







  • Öncelikle 3bin tl iyi birikim süper plazma yada lcd alabilirsin hatta led bile hd'yi boşver burda bütçen 3bin tl...Bu arada da illa 3bin tl civarındamı alman gerekiyor 1,700 süper plazmalar var hemde ful hd hertürlü işini görür.d smart,ps3,lig falan filan vb..bu yazdığın şeyler özellik isteyen plazma,lcd'de olmasın geren özellikler deyil hepsinde bu girişler günümüzde teknoloji gereyi zaten var.Ne alıcam konusuna gelirsek tafsiyem istanbul bilişim çok uygun fiyatlara plazma ve lcd tiviler var 1,700tl falan ordan al hertürlü işini görör arkadaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loveyoukib

    Öncelikle 3bin tl iyi birikim süper plazma yada lcd alabilirsin hatta led bile hd'yi boşver burda bütçen 3bin tl...Bu arada da illa 3bin tl civarındamı alman gerekiyor 1,700 süper plazmalar var hemde ful hd hertürlü işini görür.d smart,ps3,lig falan filan vb..bu yazdığın şeyler özellik isteyen plazma,lcd'de olmasın geren özellikler deyil hepsinde bu girişler günümüzde teknoloji gereyi zaten var.Ne alıcam konusuna gelirsek tafsiyem istanbul bilişim çok uygun fiyatlara plazma ve lcd tiviler var 1,700tl falan ordan al hertürlü işini görör arkadaş


    Elbette ayrıdığım rakam 3 bin TL. diye bu sınırda olması şart değil ama max. vereceğim rakamı belirtmek adına yazdım. Bazı modellerde çok küçük fiyat farkları ile ekstra özelliği olan bir seriyi alma şansı olduğu için bunu belirtmek istedim.

    Şuan için aklımda olan Panasonic plazma serisi var ama yine de bir bilen arkadaşın bana en azından; plazma alırsa şu marka ve modeller arasında seçim yap, LCD alırsan şu marka ve modeller arasında seçim yap şeklinde yardım etmesini rica ediyorum. Son seçim yine bende kalsın ama en azından inceleyeceğim model ve seri sayısını azaltmış olurum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.