Şimdi Ara

LCD si ile Teledünyayı modülle izlemek isteyenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam
    LCD si ile Teledünyayı modülle izlemek isteyenler.. Yani set top box almak istemeyenler olarak mesajlarımızı burada toplasak ve bir dayanışmaya girsek çok güzel olur diye düşündüm. Bende sony w4500 var ve sorunsuz hd ler de dahil izliyorum. Ama kuran eleman elindeki kartı televizyonun içine kaçırmış. Çok cahil kişiler çalışıyor anlaşılan. Umarım tvye zarar vermeden onu çıkarırım.
    Neyse modul konusunda burada fikir alış verişi yaparız ama şu anda ihtiyaç yok. ...
    Sevgiler



  • quote:

    Orjinalden alıntı: kdckirpi
    Selam
    LCD si ile Teledünyayı modülle izlemek isteyenler.. Yani set top box almak istemeyenler olarak mesajlarımızı burada toplasak ve bir dayanışmaya girsek çok güzel olur diye düşündüm.

    İyi şanslar...

    quote:

    Orjinalden alıntı: kdckirpi
    Bende sony w4500 var ve sorunsuz hd ler de dahil izliyorum.

    Hayırlı olsun.

    quote:

    Orjinalden alıntı: kdckirpi
    Ama kuran eleman elindeki kartı televizyonun içine kaçırmış. Çok cahil kişiler çalışıyor anlaşılan. Umarım tvye zarar vermeden onu çıkarırım.
    Sevgiler

    Ucuz işgücünün gücü

    Saygılar...




  • modülü nerden buldunuz? sony servislerin konu hakkında bilgisi yok.. kartı nasıl taktınız. sony x3000 var bende kart giriş yeri teledünya karta uyumsuz galiba modül alın dediler..siz kullanabiliyorsanız ben de kullanabilmeliyim. kart var elimde bekliyorum.. modülün nerden alındığını bilen yok. yardımcı olun lütfen?
  • Selam
    Modul bulmanıza gerek yok. Şu an için şifre yok zaten. Yapmanız gereken sadece digital kanal aratmak . Elinizdeki kartı bir köşeye koyun. Sonradan modüllü üyelik başlayınca ihtiyacımız olabilir. Kart göndermeleri bilmemelerinden kaynaklanıyor. Siz kanalları taratın hepsi çıkar.
    Sevgiler
  • Bu arada kanallar şifrelense bile modül satması için teledünyayı bizim etkilememiz gerekebilir. O yüzden birlik olmalı ve ortak hareket etmeliyiz diye düşünüyorum. Diğer arkadaşları da bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.