Şimdi Ara

Lcd Tv'lerde Sık Sık Sorun mu Yaşanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende PS3 var, eh laptop ile bağlantı da yapıyorum şu an ki CRT'ime dolayısıyla LCD üşünüyorum ama geçen gün you tube sitesinde bir aratma yaptım, "LCD problems" diye gördüm ki Sony den tutun da Samsung'a Philips'e varana kadar bütün LCD'lerde problemler var. Bu konuda arkadaşlar ne düşünüyor acaba?



    Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
    Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
    Bilgi için TIKLAYIN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Lütfen başlıklar konusunda imzamdaki konuyu (aynı zamanda üst konu) okuyunuz (başlığınızı düzelttim).

    Açıkcası bu konuda ne tür bir cevap beklediğinizi anlayamadım. Bugün dünyada hangi ürün üretiliyorsa, hepsinde sorunlar yaşanması kadar doğal bir şey olabilir mi ?

    Daha açıklayıcı olup, ne gibi sorunların dikkatinizi çektiğini belirtmeniz gerekir. Örneğin "backlight bleeding" sorunu mu yaşanıyor, PC bağlantısında verim mi alınamıyor gibi.
  • Öncellikle düzenleme ve öneriler için teşekkürler. Evet tam söylediğiniz gibi şeyler. Ancak bunun markaya özel bazı problemler olduğunu düşünüyordum, ama youtube da "lcd problems" diye aratınca sony'nin X3500'ünde de, Philips'in 9732'sinde de Samsung'un F96'sında da problemler olduğunu gördüm. Şansa bak ki youtube'a erişim yine durdurulmuş. Onun için size seyrettirebileceğim bir örnek şuan için veremeyeceğim. Ama insanlar videoları koymuş ve gerçekten beni çok ciddi düşündürdü bu videolar. Ben ağırlıklı olarak ps3 için bir sistem düşündüğümden LCD üzerinde nerdeyse %100 alma kararını vermiş durumdaydım ama bu izlediğim videolar kafamda LCD konusunda kocaman ? işareti oluşturdu. Her ne kadar ps3 ten dolayı plazmadaki burn-in olayı korkutuyor olsa da acaba plazma daha iyi bir şeçim mi diye düşünmeye başladım. Umarım meramımı anlatabilmişimdir. İşte bu konuda sizin görüşlerinizi soruyorum değerli forum arkadaşlarım.

    Hepinize saygı ve selamlar...




  • Şimdi düşüncenizi daha iyi anladım, fakat zerre kadar endişe etmenize gerek yok.

    Sizin düşüncenizin iki yönü olabilir; birincisi Lcd teknolojisinden kaynaklanan sorunlar, ikincisi ise üreticiye özgü yaşanabilecek sorunlar. Lcd teknolojisinin bu şekilde kronik bir sorunu yok. Zaten öyle olsa yine Lcd olan PC monitörlerinde de sorunlar yaşanması gerekir. Dünyada milyonlarca Lcd üretilmeye ve satılmaya devam ediliyor.

    Siz Plazma Tv'ye daha güvenilir olarak bakmışsınız, aslında mutlaka bir soru işareti olacaksa "burn-in" sorunundan dolayı Plazma Tv'ler üzerinde soru işareti olmalı (bence). Bu sorun da yeni ürünlerle gün geçtikçe aşılıyor tabi, biraz da özen gösterdikten sonra sorun yaşandığını duymadım pek. Ancak bir şekilde yaşanırsa pek geri dönüşü de olmuyor, iz bazı yöntemlerle azaltılabiliyor ama tamamen geçmiyor bildiğim kadarıyla.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.