Şimdi Ara

LCW'de çalıșan var mı arkadașlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadașlar merhaba. Yazın LC Waikiki'de 3 ay boyunca çalıșma imkanına sahibim. Daha önce bu mağazada depoda, reyonda, kasada veya herhangi bi yerde çalıșan var mı ? Verilen görevler, çalıșma saatleri çok ağır mı ? Maașta herhangi bi problem, gecikme, eksik ödenme gibi problemler yașar mıyım ?

    Tecrübesi olan veya herhangi bir fikri olan arkadașların cevaplarını bekliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dostum bende düşünüyorum yazın çalışmayı malum ekmek elden su gölden muhabbeti yeter artık , nasıl başvurmak gerek bu konu hakkında da bilgisi olan varsa up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TTK YGLort

    Dostum bende düşünüyorum yazın çalışmayı malum ekmek elden su gölden muhabbeti yeter artık , nasıl başvurmak gerek bu konu hakkında da bilgisi olan varsa up

    Hocam özellikle yazın daha fazla eleman alımı yapıyor bu tür mağazalar. Kasaya gidip iș bașvurusu yapmak istiyorum dediğinizde sizi yönlendiriyorlar. Bir bașvuru formu dolduruyorsunuz. Sonra bașvuru formuyla birlikte oranın müdürü veya yetkili olan birisinin odasına geçip konușuyorsunuz. Yani bir yakınım bu șekilde anlattı bana. Kabul edilirseniz telefonunuzu arayarak çağırıyorlar. Benim merak ettiğim husus, acaba büyük çaplı bir restorantta, cafede servis elemanı olmak mı yoksa burada calismak mi daha mantikli ? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • msnhamdi M kullanıcısına yanıt
    Kariyer net'den falan başvursak daha mantıklı gibi geliyor bana. O başvuru formunu doldurunca hemen görüşülmüyor diye biliyorum , öncelikle o form merkeze mi gidiyormuş eleman ihtiyacına göre değerlendirilip görüşmeye çağırıyorlarmış falan filan , internet üzerinden direk başvuru daha olanaklı olabiliyormuş.
  • Kasadaki formu vesikaliginizla doldurursunuz, ihtiyac halinde magazadan aranirsiniz. Sube muduruyle gorusme olur ise alim sekli budur. Ben de bu sekilde girdim. Cok eleman girer cikar kisa bir surede geri donus illa olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lcw'de bi dönem müdürlük yaptım hocam geçici olarak çalışacaksan öneririm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden başvurular avantajlı mı ?
  • Evet arkadașlar internet üzerinden yapılan bașvurular daha mı çok dikkate alınıyor acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.