Şimdi Ara

Leadtek online oyuncular için WinFast® Killer™ Xeno™ Pro ağ kartını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Leadtek online oyuncular için WinFast® Killer™ Xeno™ Pro

    ağ kartını duyurdu

     

     

    Ekran kartı ve grafik işlem ürünleri alanında uzman olan Leadtek Research Inc. online oyuncuların hayatını değiştirecek devrimsel bir ürüne imza atıyor. Yeni WinFast® Killer™ Xeno™ Pro ile ağ kartı kavramını yeniden tanımlayan Leadtek oyuncuların oyun deneyimini tamamen değiştirmeye aday olan bu ürünü tüm dünyada milyonlarca kullanıcı ile buluşturmayı hedefliyor.

    WinFast® Killer™ Xeno™ Pro ağ kartı bilgisayarınızın içine akıllı ağ teknolojisini üstün online oyun performansı için getiriyor. Tamamen ağ işlevlerine adanmış Network Processing Unit (NPU) ve yenilikçi ağ trafik mimarisi, Microsoft''un Windows işletim sistemi altında oyunla ilgili veri akışını ayırarak performans artışı ve gecikme sürelerinde düşüşü beraberinde getiriyor.

    Bilgisayarınızda gezdiğiniz internet sayfalarını, yaptığınız indirme işlemlerini ve akıcı içeriği (streaming content) belirlediğiniz önceliklere göre veya otomatik olarak düzenleyen bu ağ kartı Game Detect™ teknolojisi sayesinde oyunlara öncelik tanıyor ve düşük gecikme süreleriyle çok oyunculu online oyunlara bağlanmanızı sağlıyor.

    WinFast® Killer™ Xeno™ Pro dünya genelinde oyuncu sayısı sürekli artan online bilgisayar oyunları için önemli bir boşluğu dolduruyor. WinFast® Killer™ Xeno™ Pro her seviyedeki oyunculara en düşük gecikme süresini tak ve çalıştır kolaylığında sunuyor.

    Leadtek Research Inc. CEO''su K.S. LU WinFast® Killer™ Xeno™ Pro ağ kartı için ''Kullanıcılar ayarlanabilir akıllı bant genişliği özelliğinin kendilerine performans olarak geri dönmesinden dolayı oldukça memnunlar. Biz de onların yenilikçi ağ teknolojisi için dile getirdikleri güçlü taleplerinden dolayı mutluyuz" diyor.

    Birçok kullanıcı online oyun oynarlarken internete kablolu bir ağ kartıyla bağlı oluyorlar. Böylesine parlak bir fikrin geç gelmiş olması kullanışlılığı hakkında soru işaretleri oluşturabilir ama laboratuar testleri gösteriyor ki WinFast® Killer™ Xeno™ Pro bugünün koşullarında online oyunlara performans anlamında önemli bir katkı yapıyor ve oyunculara aradıkları ek performansı sağlayabiliyor.

    Ürünün Türkiye''deki önerilen satış fiyatının 109 USD + KDV olması bekleniyor.

    Daha fazla bilgi içwww.leadtek.com adresini ziyaret ediniz.

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.