Şimdi Ara

League of Legends 2014 Dünya Sampiyonasi Ödül Havuzu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Garibanlara bak, avutmak için yok dönem içinde de para veriyorlar şeklinde ağlıyorlar. Nasıl bir fanboysunuz la?
    Hiç dotada turnuva sayısına baktınız mı? Adamlar turnuvadan, maçtan başını kaldıramıyor. Sadece international lolün 1 senede verdiğine denk iken ufak ufak turnuvaları toplasan 1 lolde oradan çıkar

    Kişi başına, turnuva başına ve piyasada olduğu süre bazında karşılaştırın bakalım, tabi ilkokulda o seviyede matematik öğretiliyorsa :)http://www.esportsearnings.com/games


    Ayrıca bölümüde karıştırmadım, fanboyların çırpınışlarını görüp eğlenmek amacıyla açmıştım, cidden komik çocuklarsınız vesselam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackVnM -- 9 Eylül 2014; 9:48:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dota oyundan para topluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valve ne biliyor musun abicim ? Ya bi bitmediniz. BLOK.
  • Söylediğin şey çok saçma LoL takımları Dota takımlarından daha çok kazanıyor çünkü LoL daha çok izlendiği için sponsor gelirleri fılan derken aldıkları paralar uçuyor.
  • Hocam amaciniz ne anlamadim. Afedersiniz ama banane dagittigi paradan. Ben oyunu zevk almak icin oynuyorum. Arada bi turnuvalari izliyorum. Yani orda dagitilan paranin bana bi yarari yok. Profesyonel bi oyuncu olsaydim o zaman oturup düsünürdüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morello valve'a tek turnuvadan yüksek ödül vermek yetmez bunu her turnuvada sürekli vermelisiniz falan demişti. LOL'ün yıllık tunuvalarda verdiği ödüller daha fazla sanırım.
  • Valve boru değil dotayı hiç denemedim ama denemek istiyorum.
  • kickstarter yada denk bir siteydi sanırım hatırlamıyorum, geçen sene DOTA nın finali için para yardımı toplanıyordu. Ve çok büyük bir rakama erişmişti ben o zaman baktığımda( 1 milyon gibi birşey). Yani DOTA nın verdiği ödülü bildiğin dota, 1 sene toplayarak verdi. LOL artık çok üstün her anlamıyla, arkadaşların dediği gibi tek bir turnuva olmuyor. Aynı zamanda hitap etme gücü çok yüksek misal ben 27 yaşındayım ve oyunları izlerken bile çok zevk alıyorum. Hiç bir lcs maçını kaçırmadım bu sene hepsini izledim. Demem o ki LOL gerek oyuncu memnuniyeti gerek yenilikçi görüşü gerek organizasyon bütünlüğü ve koordinasyonuyla muadillerine göre en az 5 adım önde.
  • Adamlarda profesyonel olmak cok riskli diye biliyorum lolskill gibi bir maaş alabileceğin turnuva var. Dota oynamak kariyeri riske atmak demek sonuçta bu oyun icin karar genelde lise ile unı arası veriliyor. Dotada reklam disi kazanacağın para miktarı lole göre cok daha riskli ve düşük sayılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 707

    Morello valve'a tek turnuvadan yüksek ödül vermek yetmez bunu her turnuvada sürekli vermelisiniz falan demişti. LOL'ün yıllık tunuvalarda verdiği ödüller daha fazla sanırım.

    Morello kim bilgim yok fakat yalancının teki bir fanboy olduğu belli
    http://www.esportsearnings.com/games
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.