Şimdi Ara

League Of Legends 2024 sezonu bomba gibi geliyor: Hilecilere geçit yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • League Of Legends 2024 sezonu bomba gibi geliyor: Hilecilere geçit yok!
    Riot Games, 2024 League of Legends sezonu için gelecek yeni özellikleri öğrenmemizi sağlayan geliştirici güncellemesini yayınladı. Duyurulan en heyecan verici değişiklik, yeni içeriklerle ilgili değil, tamamen smurf hesapların ortadan kaldırılmasıyla ilişkili. League of Legends’da hile yapmak eskisi kadar kolay olmayacak!



    Ayrıca Bkz.Riot Games, Arcane 2. sezon için ilk fragmanı yayınladı



    Smurf hesaplara artık yer yok!



    Riot Games, LoL 2024 sezonuna yönelik geliştirici güncellemesinde kurallara göre oynayan oyuncular için maçları daha zevkli kılacak bir dizi değişikliğin yapıldığını açıkladı. Oyunun dereceli sisteminde ve oyuncu becerilerinin değerlendirilmesinde değişiklikler söz konusu. Bu değişiklikle oyuncular artık kendi seviyelerinin çok üstündeki rakiplerle eşleşmeyecek, smurf hesaplar da daha hızlı bir şekilde ayıklanacak.



    Vanguard, League of Legends'a geliyor



    Diğer büyük değişiklik, Valorant’ta uygulanan hile önleme sistemi Vanguard’ın League of Legends’a eklenmesi oldu. Hileciler ve botlar tespit edilebilecek ve hatta hile yapanlara donanımsal yasak uygulanacak.



    Yeni modlar ve fazlası



    Riot bu yılın sonlarında Ambessa Medarda şampiyonunu oyuna getirecek. Bunun dışında Skarner'ın görsel oynanış güncellemesi 2024'ün ilk yarısında Rift’e gelecek. Çok sayıda yeni şampiyon skini de geliyor. Mod tarafında, Arena yılın ilk yarısında geri dönüyor. Takım sayısı iki kişilik dört takımdan sekize çıkacak. Kullanıcı arayüzünde de değişiklikler olacak. Yeni Augment’ler, haritalar ve başka iyileştirmeler olacak. Bu yılın sonlarında LoL’ün temel oynanışına farklı bir bakış açısı getirecek yeni bir mod yayınlanacak.






    Kaynak:
    https://www.forbes.com/sites/mikestubbs/2024/01/05/2024-plans-for-league-of-legends-revealed-with-smurfs-targeted/







  • Katılıyorum. Lol, oyun dışında her şeyi çok iyi yapan, iyi bir reklam şirketi. Ama söz konusu oyun oldu mu, becereksizin tekiler. Kaç sene oldu daha istemcideki hataları çözemediler, küfür gibi basit şeyleri de çözemediler. Şimdi bu adamlardan büyük bir gelişme bekliyorlar. Anca beklerler. İyileştirme diye diye oyunu zevksiz bi hale getirdiler. Çok fazla dengesiz şampiyon, haritadaki kusurlar, ejder alınca fps droplar, vb. Oyunun ücretsiz olması da birçok küçük çocukla uğraşmak anlamına geliyor. Bence, oyunu sadece küçük çocuk kitlesi ve espor döndürüyor artık. Aklı başında, normal bi hayatı olan insan en fazla günde iki maç atıp çıkıyordur, kostüme de etkinliklere de para vermiyordur.
  • daha bir küfürü bile engelleyemeyen ceza sistemi olmayan bir yapıları var. boş bir haber. hiçbir gelişme olmayacak.

  • Eşleştirme adeletsizliği kalmadıkça oynanacak bir oyun değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaş gold eloda maça giriyorum karşımdaki adc zeitnot dan daha iyi kite atıp 42 kill ile maçı bitiriyor, en azından 8 ay önce böyleydi o vakit bu vakittir girmedim.

  • PowerNowa kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Lol, oyun dışında her şeyi çok iyi yapan, iyi bir reklam şirketi. Ama söz konusu oyun oldu mu, becereksizin tekiler. Kaç sene oldu daha istemcideki hataları çözemediler, küfür gibi basit şeyleri de çözemediler. Şimdi bu adamlardan büyük bir gelişme bekliyorlar. Anca beklerler. İyileştirme diye diye oyunu zevksiz bi hale getirdiler. Çok fazla dengesiz şampiyon, haritadaki kusurlar, ejder alınca fps droplar, vb. Oyunun ücretsiz olması da birçok küçük çocukla uğraşmak anlamına geliyor. Bence, oyunu sadece küçük çocuk kitlesi ve espor döndürüyor artık. Aklı başında, normal bi hayatı olan insan en fazla günde iki maç atıp çıkıyordur, kostüme de etkinliklere de para vermiyordur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shizo skit kullanıcısına yanıt

    oyunu sadece küçük çocuk kitlesi falan dondurmuyor. bu oyun hala dünyanın en çok oynanan online oyunlarından birisi, milyonlarca dolar da kâr ediyorlar ve her geçen gün de ekosistemi büyüyor. videolarla devam eden süreç arcane gibi animasyon dizi tarihinin en iyilerinden birisi oldu bile 1. sezondan. 3 4 tane farklı türlerde oyun çıktı ki daha dövüş oyunu, MMO oyunu(ki bence LoL gibi becerebilirlerse gerçekten wowun tek rakibi olabilir), menajerlik oyunu vs çıkacak. çizgi romanları, müzikleri vs. şu an dünyada fortnite ile birlikte en çok ağırlığa sahip online olabilir. eğer oyunu yapamıyor olsalardı şu an bu kadar büyük bir şirket olamazlardi. oyunda hile var mi? elbette. ama piyasadaki competitive oyunlar açısından açık ara en az hileye sahip oyunlardam biridir muhtemelen. "dengesiz" denilen oyunda en yüksek wrye sahip olan hero %53 ki LoL gibi 160 tane heronin olduğu oyunda istatistik dersi almış biri %53 ne kadar inanılmaz iyi bir dengeleme olduğunu pekala anlayabilir.


    biraz dar açıdan bakıyorsunuz gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Oyun çok fazla coinflip. 1 kişi bütün oyununu mahvedebiliyor. Takım oyunları oynanan bir oyun için kitle en önemli unsurlardan biri. Sadece lol adına konuşmak gerekirse euw, nordic, tr ve rusya serverlarında hatrı sayılır elolarda oynadım. Hile elbette olan bir şey değildir, önüne geçilmesi gereken bir şeydir. Moderatörlerin çoğu (euw harici) ilgilenmiyorlar. Oynanmasının nedenlerini de söyledim, hitap ettiği kitle belli. 2011 yılında başladığımda ben de 13 yaşında bir çocuktum. Zaten oyun dışında yaptığı işlere saygımın olduğunu belirttim. Hikayeleri oldukça etkileyici. Dizisi bir iki bölüm izledim beni sarmadı. Runteera, kart oyunu sevenler için iyi bir oyun olabilir, neredeyse hiç oynamadım. Bahsettiğin yan oyunları (örn: Sylas’ınki) riot alternatif olarak yaptırıyor. Bizzat kendi şirketlerinin oyunları değil. Ortaklaşa yapılan oyunlar ve paraya satılan oyun oldukları için diğerlerine nazaran daha iyi olabilir diye tahmin ediyorum. %53 wr diye bahsettiğin şey de, oynamayı bilenin de oynadığı, oynamayı bilmeyenin de oynadığından kaynaklı olan bir sonuçtur. Ne kadar iyi oynayan varsa, daha fazla kötü oynayanı vardır onun. Ki ligler bu yüzden olur ve ligini belirler. Eşleştirme sisteminin bozukluğundan ve hesapların elo-hell olmasından kaynaklı da ne yaparsan yap oyunlar coinflipten öte gidemiyor. Sana zevk aldırarak değil, bağımlı yaparak hırs ettirerek oynatıyorlar oyunu. Belki sen bunu yapmıyorsun ama birçoğu emin ol böyle yapıyor.
    Açılarda herhangi bir problem yok, gözlemlemelerinin zayıf olduğunu yorumladım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • shizo skit kullanıcısına yanıt

    53 wr diye bahsettiğin şey de, oynamayı bilenin de oynadığı, oynamayı bilmeyenin de oynadığından kaynaklı olan bir sonuçtur. Ne kadar iyi oynayan varsa, daha fazla kötü oynayanı vardır onun.

    %53 wr oyunda broken karakter olmadığını gösterir. hayatında hiç başka competitive oyun oynadın mi bilmiyorum ama hearthstone olsun, dota olsun böyle oyunlarda %65 wrye kadar herolar/karakterler görebilirsin. lolde ise 160 karakterin wr araligi ortalama 48 53 aralığında geziyor. bu kadar dengeli bir competitive oyun yok neredeyse. ben de sezon 2den beri oynuyorum oyunu. moderatörden kastın ne bilmiyorum oyunda böyle bir sistem yok.

    ayrıca bu gelen kernel seyli anti cheat ile de hile işi bayağı çözülmüş olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demişler ki vanguard ile size vaadettiğimiz gibi hileleri çözemedik fakat şimdi dünyanın en gereksiz oyunu için kernel mode driver yükleyeceğiz ki sisteminizde olan biten herşeyi toplayabilelim.
    Hileci gidip buna göre hile kullanıyor zaten, bu şeyde hiç bir işe yaramıyor veri toplamak dışında.

  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Dostum sen farklı bi oyunu oynuyorsun. Oyun tamamen ikiye ayrılmış; bir yüksek elo, iki düşük elo. Oyuncuların çoğu düşük eloda oynuyorlar. İstatistikler şaşırtıcı ve yanlış olabilir. Futbolda da mesela %98 pas isabeti yaparsın ama kaleciye ve ya stopere yan pastır anladın mı? Moderatör kısmı, riot çalışanları. Bu oyunun bir destek ekibi var - eğer bilmiyorsan - öyle yalandan da reportladığınız oyuncuyu cezalandırdık bildirimi değil bu. Euw harici küfür ve hile konularına hiçbir sunucuda dikkat edilmiyor. Belki north america da ediyordur. Hiç oynamadım orada. Oyununa eğer boosted, elo boost, hile ya da toxic oyuncu gelmiyorsa farklı bir oyunu oynuyorsun demektir bu. Euw serverı hakkında da bütün avrupadan insanlar geldiği için her ülkenin oyun kültürü olmuyor. Atıyorum, aynı elodaki bi ispanyol daha iyi oynarken bi hollandalı daha kötü oynayabiliyor. Bu da oyunların yetenek bazlı değil, şans bazlı olduğunu gösteriyor. Oyunların çoğu zaten pick ekranında kazanıp, kaybediliyor. Sen gerçekten de oyunun kitlesinin kaliteli olduğunu düşünüyorsan, Asol ile Fizz’in lanede eşit olduğunu düşünüyorsan bunu konuşmamıza gerek yok zaten. Daha 3-4 sene önceye kadar, profesyonel arenada botlanede adc rolünde control magelar seçiliyordu. Syndra, cassiopela, ziggs,vb. Bu “AD” carry’lerin güçsüz ve diğerlerin onlara göre daha güçlü olduğu anlamına gelir. Bu da oyun dengesinin korunmadığını gösterir. Yaşın kaç bilmiyorum ya da hayatsız mısın bilmiyorum ama başkalarının kazandığı paraları bu denli savunman bana biraz fanatiklik geldi. Zaten keyif alıyorsan oyunda ne mutlu sana. Ben keyif almıyorum artık, o yüzden de oynamıyorum. Bu kadar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • shizo skit kullanıcısına yanıt

    oyunda zaten hiçbir heronin eşit olma gibi bir durumu yok. riot da hepsini eşit yapacağız demiyor. ben oyunu gayet yakından takip ediyorum ve senin en ufak fikrinin olmadığını düşünüyorum. oyunun temel mentalitesi hakkında çok saçma düşüncelerin var. asol ile Fizz lanede eşit olamaz zaten. her karakterin güçlü olduğu güçsüz olduğu karakterler var. fakat her karaktere karşı yüzde 50 wr üstü olan bir karakter yok. oyunda metayi da bilerek riot oluşturuyor, bu kadar büyümesinin sebebi de o oyunun. sürekli bir şeylerin değişmesi. oyunun dengeli olması her karakterin yüzde 50 wrye sahip olup herkesin eşit olması değil. karakterlerin doğası gereği farklı degerlendirilirler. zedin 49wrde olması annienin 52 wr olması ile eş degerdir mesela karakterlerin tavan skillcaplwrinden dolayı. genel olarak oyun nedir, dengeleme nedir vs çok fikrin yok dediğim gibi çok yüzeysel bakıyorsun.


    oyuna sans demen ise en komiği. bu oyunda şans faktoru olsa da maksimum yüzde 20si falan şanstır. senin mantığına göre "şans" olsaydı dereceli kısmı bir sezon bronz şansa göre diamond sonraki altın falan olmaliydik. fakat iyi oyuncular her türlü tırmanıyor. chall ilk 200 hemen hemen aynı kişiler oluyor, bu adamlara şans yok mu? ben 6 7 sezondur master bitiriyorum, nasıl şans oluyor bu?


    yaşım 23, İTÜde okuyorum, danışmanlık yapıyorum aynı zamanda. oyun sektörünü de çok yakından takip ediyorum. umarım sen de öğrenirsin bir gün bir şeyler League Of Legends 2024 sezonu bomba gibi geliyor: Hilecilere geçit yok! . şu oyunu "şans" olarak gören birini daha fazla ciddiye almayacağım. çünkü gerçekten istatistik hakkında hiçbir fikrin yok sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunda ana avrat söven veletleri reportlasanız bile birşey olmuyor ama siz ak yazdığınızda otomatik ban atıyor öyle bi saçma sistem var.

  • shizo skit kullanıcısına yanıt
    Bu nedenle Dota'ya geri döndüm. En azından çoluk çocuk çok yok. Biraz toxic Rus oyuncular var var ama Lol kadar sinir etmiyor en azından.

  • exolus kullanıcısına yanıt
    Zaten riot hiçbir oyunun ilki, babası değil hocam. Dota’dan ayrılan ekiple LoL’u kurdular. Arkasından baktılar cs:go gibi bir global bir oyun var, direkt valorantla fps oyunlarına girdiler. Hearthstone-Runeterra da keza öyle. Indie oyunlara yöneldiler, yapımcıları kendileri olmadığı için o bir tık iyi. Ama Riot resmen, yurtdışının Acun Ilıcalı’sı. Başarılı olduğu birçok nokta var ama başarısızlıkları daha fazla bana göre. En azından uzun bir dönem kullanıcıları olarak bunları söyleyebilirim. Kullanıcıların şikayetlerini önemseyen bir kurum değil, benim izlenimim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shizo skit -- 8 Ocak 2024; 8:50:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hiç sevmem Vanguard korumayı. Biostan ayar yapmak zorunda bırakmıştı beni. Diğer oyunlar gibi oyuna girişte aktif olan bi koruma ekleyemediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toksisiteyi çözmeden topluluğu memnun edemeyecekler. Her oyun bunaltan tipler oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.