Şimdi Ara

leaguecraft chapion skini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu leaguecraft'dan indirdigimiz skinleri nasıl yapıyoruz bilen varmı bıraz arastırdım ama pek bişey anlayamadım :)



  • http://www.leaguecraft.com/skins sitesine girip mesela Ashe'nin Avatar(http://www.leaguecraft.com/skins/3358-avatar-ashe.xhtml halini yükleyelim.Yani downloada bas sağ yukarıdaki.
    İndirdiğin 3358.rar dosyasının içindeki bownmaster.rar dosyasının içindeki dosyaları masaüstüne çıkartalım.
    İçinde ilk önce Bownmaster adlı bir klasör olacak onunda içinde bownmaster.sco,bownmaster.skl,bownmaster.skn,bownmaster.wgt,bownmaster.dds adılı dosayalar olacaktır.
    Bu dosyaları oyunun kurulu olduğu yerdeki dosyalardan GAME adlı dosyaya girin ardından DATA dosyasına girin ve oraya Characters ve Particles adılı dosayalar açın ki eğer varsa zaten açmaya gerek yok.
    Bownmaster.rar dosayasından çıkan Bownmaster klasörünü Characters'in içine at ve ardından Bownmastersin içindeki dosyaları Particles klasörünün içinede at.
    Sonra oyuna girip dene ve olduğunu göreceksin.

    Umarım doğru anlatmışımdır.
    Ben böyle yaparak denedim ve oldu.
    Umarım sizdede olur.




  • C:\Riot Games\League of Legends\game dizinindeki HeroPak_client arşiv dosyasının içine gir sonra DATA'ya ve ordanda champions'a gir. Hangi championun için skin yükleyeceksen onun klasörüne gir ve gerekli dosyaları değiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.