Şimdi Ara

Led Ampuller hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam.


    Salona yeni avizeler taktırdım 4 duylu avize salon aydınlatması için 4 duylu avize yemek masası üstüne taktırdım ama malum elektrik fiyatları çok yükseldi led ampul almak istiyorum ama bütün duyları kullanabileceğim şekilde led ampul takmak istiyorum yanı yüksek güçlü 4+4 led ampul yerine düşük güçlü 4+4 led ampul aldığım taktirde elektrik faturama daha az etki etmesini sağlayabilirmiyim ben 6w led ampul almayı düşündüm 8 adet ama emin olamıyorum ne kadar tüketirler ne kadar faturaya yansır aksi taktirde ampullerin birkısmını gevşeticem kullanmıcam 2+2 yanıcak. tavsiyeleriniz nelerdir ?Led Ampuller hakkında 




  • Sürekli kullanmayacaksan 9w olan led ampullerden al, ama şu çakma led ampullerden değil, marka olanlardan al, genelde görüntüleri şöyle olur


    Led Ampuller hakkında










    Bu tiplere bulaşma pek kaliteli olmazlar.

    Led Ampuller hakkında





    Harcama ise w değeri üzerinden olur. Tavsiyem 8-9w olanlardan al tak, zaten 2 li kullanacağım diyorsun, 6w olanların 2 tanesi karanlık olur.





  • Etiket bilgilerinin yanlış olabileceğini hesaba katın. Bir güç tüketimi yani Watt değeri yazar ama kelime oyunu gibi çıkış gücü, ışıklandırma oranıyla alakalı verilmiş olabilir ve girişten daha fazla güç çekebilir.

    2.5Watt etiket bilgisi yazan flamanlı ampuller vardı belki hala var. Gümrükten geçmediği için 25 yerine 2.5 yazıyorlarmış. Ayrıca size ışıklandırma önemlidir wattı az ya da çok verimli bir ışıklandırma yapamazsa hoşunuza gitmez.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.