Şimdi Ara

LED TV den Pc Monitörü olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arama yaptım fakat tam isdeiğime ulaşamadım gözümden kaçmış bir konu varsa özür dilerim.

    Tv olarak kullandığım Samsung 22'' UE22D5003BW Series 5 Full HD LED TV'i hdmi dan pc ye bağlayarak kullanabilir miyim ? Performans ve renk konusunda sıkıntı yaşar mıyım ? Tv ler ile pc mönitörleri arasında çok bariz farklar varmı ?

    İlk izlenimlerim çok kötü.Vga 1440 900 alıştığım için baya bir yadırgadım.60 hz 1920x1080 alışamadım.Biraz hüsnü kuruntuda yapiyor olabilirim.

    BEnim düşüncem tv ekranları belli bir mesafeden izlenmesi gerektiği için renklerde bir canlılık düşmesi olduğunu düşünüyorum ve bunuda gözlemledim.

    Yardımlarınızı önerileriniz bekliyorum arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FexeLL -- 12 Nisan 2013; 18:55:45 >



  • benzeri bizdede var. görüntü açısı çok düşük evet. tam karşısında daha net görüntü elde edersiniz.. HDMI girişine bilgisayarınızı, DVI-HDMI kablo ile bağlarsanız VGA dan daha iyi olur. Kullanırken tv nizi EĞLENCE moduna alırsanız görüntü-performansı daha iyi olur. Tv izlerkende doğal veya dinamık modu gözünüze göre ayarlarsanız daha iyi izlersiniz. Tv de standart ve film modlarında bir gariplik var. Dediğim gibi dinamik modda olsa bile gözünüze göre ayarlayın. Arka ışığını 16 yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.