Şimdi Ara

ledli çakar lamba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ledli çakar lamba devresi arıyorum patlayan tarzı yani polislerdeki gibi 20 ledli olsa yeterli elinde bu devrenin şeması olan var mı acaba.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonmezhasan

    arkadaşlar ledli çakar lamba devresi arıyorum patlayan tarzı yani polislerdeki gibi 20 ledli olsa yeterli elinde bu devrenin şeması olan var mı acaba.


    Trafikte kullanmak icinmi lazim ?
  • evet trafikte kullanmak için lazım, varsa devresi elinde olan mutlu olurum arkadaşlar. :D
  • nasıl bir devre olacak 2 şer kere mavi kırmızımı yanacak ? eğer öyleyse 555 ve 4017 ile yapabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenakord08

    Trafikte bu sistemi kullanmak yasaktır ... duyurmuş olalım ... Yakayı ele verdiğinizde canınız - gönlünüz ve cebiniz yanar...


    Bu yazdiginizi okuyanlar imana gelip tovbe ediyorsa ne guzel. Sizin yardiminizi alan kimsenin trafige bu sekilde cikmadigini veya cikmayacagindan nasil emin olabiliyorsunuz ? Ben su anda trafikte boyle gezen en az birkac kisinin size duaci oldugundan eminim.
  • Bu devreyi acil durumlarda kullanmak üzere aracımda bulunan şarjlı ışıldağın üzerine üçgen şeklinde monte edip gündüzde dikkat çekici olması için istemiştim, sonucunda cengizumur ve kenakord08 diye iki kişi bana olmadık şekillerde şaçma sapan mesajlar yazıyorlar öncelikle araba muhabbetleri ne anlama geliyor küfür müdür aşağılamadır nedir açık konuşursan sevinirim, foruma girerken birisine mi danışmamız gerekiyor bilemiyorum yılladır bu forumu takip ederim üyelik tarihimi bi incele istersen böyle ucuz bir laf duymadım, trafikte neyin yasak neyin yasak olmadığını gayet iyi biliyorum trafik dersi için teşekkür ederim, ayrıca uyduruk bir ricayı ahlaksızlık ve adli suçmuş gibi yansıttığınız ve beni suç işliyormuş gibi afişe ettiğin için sizi kınıyorum, tanımadığınız insanlar hakkında yargıda bulunma cürretini size kim veriyor bilemiyorum ahlak dersinizi de kendinize saklayın.
  • ben sadece basit birde şeması sordum, sistemi kullanıcağım elbette seni ilgilendirmez bende zaten buna kızıyorum ayrıca trafikte kullanacağımı söyledim arabanın bi tarafına takıcamı söylemedim, söylesemde bişeyin fark etmemesi lazım, eğer rahatsız oluyorsan yada sorun oluyorsa cevap vermezdin olur biterdi senin ve arkadaşının tavirları ve uslubu beni sinirlendirdi, yaşadığın sorunlar insanlara bu şekil yaklaşmanı icab etmez linkini istemiyorum zaten,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.