Şimdi Ara

Lee Sin Late Game

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır Lee Sin oynamaktayım ama şu late game olayını bir türlü çözemedim. Bana mı öyle geliyor yoksa late game de belirgin bir şekilde oyundan düşüyor mu Lee Sin? Earlyde terör estirip oyunu erken bitirdiğimde sorun yok ama aptal bir takımda olunca bu pek mümkün olmuyor. Oyunu taşıyamıyorum bir yerden sonra. Bu sorunu aşabilen arkadaşların item buildleri taktikleri neler paylaşırsanız sevinirim.



  • Aynı sorunu Lee sinle yaptığım her 5 maçtan 3 ünde yaşıyorum. Earylde adamları yıkıp dökerken Latede takım kötü olunca bana tanklamaktan başka yapıcak bişey kalmıyo ve oyunu kaybediyoruz. 10 1 7 0 5 1 hep bu skorlarla gitsem bile latede takım iş yapamayınca ben de iş yapamıyorum sadece tanklamak kalıyo bi yerden sonra taşıyamıyorum.
  • Her zaman öyle olduğunu savunmuşumdur, ama lee sin latede coşuyor ap carrye ultiyle tek atıyor 8vs 1 yapıyor ölmüyor diyenelr olucak birazdan
  • SEN OYNAMAYI BILMIYORSUN LEE 4 K HP MUNDOYU TEK BAŞINA YIYOR

    şaka nan şaka early de anca gank atarsa belki sevmemde saten fırlama bişey
  • Bütün champlar öyle.Late gamede herkes full build olunca rakip ad carry ölmezse seni eritebiliyor, ap carry 1k vuruyor falan.Earlyde itemlerinle üstünlük sağlarken latede mümkün olmuyor bu.O yüzden...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LLoncept

    SEN OYNAMAYI BILMIYORSUN LEE 4 K HP MUNDOYU TEK BAŞINA YIYOR

    şaka nan şaka early de anca gank atarsa belki sevmemde saten fırlama bişey
    Bütün off tanklar öyle değil, bazılarıda late gamede üstünlük kuruyor bkz; Nasus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4s1 -- 30 Mart 2012; 2:22:40 >




  • valla bilemeyeceğim ama rastgeldiğim bütün lee sinler mid ve early de coştular. Öyle ki lee sin gördüğümde artık tüylerim diken diken oluyor çok sinir olduğum bi champion açıkçası
  • Düşman AD carry'e odaklanıp , kendi Ad ve Ap carry'ni korumak senin görevin late game'de. Late game'de kazandığım çoğu oyunda Ap ve Ad carry'leri team fight'a bile yaklaştırmıyorum.
  • lategamede lee sin belirgin bi şekilde düşüyor ama ultiyle herkeze birden vurmaya çalış. iyi bir burst damage i var veya ultini carry focus yiyosa onu kurtarmak için kullan . lee zaten hareketli bir champ takım nerdeyse oda orda oluyo
  • Lee sin benim bildigim late gamede o kadar etkisiz deyil iyi bir buildle takımı rahat taşır oyundan oyuna deyişiyo tabi :)
  • Ordan oraya zıplayıp adamları üstüne çekmen gerek açıkcası :D Öyle aman aman bi damage vermeye vaktin olmaz zaten, en büyük çaban ad carry'nizi korumak ve ultini mümkün olduğunca fazla kişiye denk getirmek.
  • bende tam tersi earlyde etkisizim ama latede eziyorum jungler oynuorm

    karşıya göre bot ninja tabi yada mercury
    wriggle
    warmog
    atmas
    force of nature
    trinity force
    benm buildim bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srhtylmz96

    bende tam tersi earlyde etkisizim ama latede eziyorum jungler oynuorm

    karşıya göre bot ninja tabi yada mercury
    wriggle
    warmog
    atmas
    force of nature
    trinity force
    benm buildim bu


    Bu build efsane buildi ama bunu kasana kadar huhuhu kardeşim kascan buildi söylim late gamede useles oluyo diyenlere wrigle sattın diyeim late game başta wrigle brutulaizer last whisper warmog atma shen rushluyosun sheni alırkende wrigle satmış oluosun brutalizeri yamu blade yapmıosun onuda satıosun thornmail alıosun late gamede parçalıosun hade iyi oyunlar.


    Build.

    Bot

    early Wrigle lantern = late trinty

    Brutlaizer = late blood thrster = infnty edge = black clever(Herhangi biri olur tavsiyem İE kasanız blood thrster tanksınız durmadan ölceniz icin gerek yok W skilinin verceği lifestel yeter size.)

    Last whisper

    Warmog

    Atmas İmpaler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 30 Mart 2012; 22:44:17 >




  • Ben , jungle gidiyorum , mercury treads , wriggle , frozen mallet , atmas , trinity force , bloodthirster . Oyun sonuda acayip damage vuruyor .
  • Late gamede karşı takımın canını yakmak istiyorsan ortalama şu builde ulaşman gerekiyor. Wriggle-Bot-Warmog-Atma-Bloodthirster-Last Whisper. Tabi takıma göre itemlar değişir ama bir offtank olarak late gamede bir ad carry gibi vurmayı bekleme zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armadas

    ben ne late ne early ne jungle ne bot ne mid yapıyorum bu dandirik şampiyonla

    tabi tabi dandik zaten oyunun en iyi junglerini ezdin 2 dkda git az oynamayı öğren bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.