Şimdi Ara

Legion GO (ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
34
Favori
15.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Cihazın diski zaten 512GB hocam, dual boot ile disk kapasitesini yarıya indirmeye ne gerek var? Legion GO (ANA KONU) 


    Windows candır.Legion GO (ANA KONU) 

  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Gerekli yanıt alındı 😁
  • Reason kullanıcısına yanıt

    Şarj durumu vs. nasıl hocam. Kardeşime eğitim için almak istiyorum fakat bir türlü karar veremedim. iPad, Laptop ve Surface arasında kaldım.

  • Yeni (32) Bios güncellemesi Çin destek üzerinden yayınlandı, yakın zamanda diğer ülkelerde de çıkacaktır.



    Legion GO (ANA KONU)
  • DeLLyCeM kullanıcısına yanıt
    Makinede ac dc diye ayrım var mıymış ki fixlemişler 😄
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Var, bildiğim kadarıyla cihaz şarja takılıyken pilden çalışıyordu. Bunu düzelttilerse süper olur.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    O yüzden dedim hocam. pil dolu ve cihaz prize takılı hala pilden harcıyor ya da pili şarj etmeye çalışıyor. Pili bypass etmsii lazım.
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Haaa ben yanlış anlamışım. Süper haber bu:)
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Bence yine yanlış anladınız hocam bypass etmesini istiyoruz ama etmiyor😀 Fixllemeleri mümkün değil. Çünkü ac dc ayrımı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKBLUE82 -- 22 Nisan 2024; 11:9:0 >
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt
    Hahahajjaj🤣🤣🤣🤣
  • Sizce legion go mu asus rog ally mi? Sadece ps5 ve xbox sx uzaktan oynamak için kullanacağım. Cihaza oyun yükleme falan yapmayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 23 Nisan 2024; 7:45:39 >
  • SDEOEUS S kullanıcısına yanıt

    Ben legion go'yu uzaktan oynatma için kullanıyorum. Zaten alış sebebim de oydu. Fakat ben PC üzerindeki oyunları oynamak için kullanıyorum. 1600p'de geçikmesiz oynayabiliyorum.

    Tavsiyem eğer ki yönlendiriciniz wifi 6 destekli güçlü bir yönlendirici ise ve xbox ya da ps5 1600p streaming yapabiliyorsa Legion GO'yu yüksek çözünürlük sebebiyle tercih edebilirsiniz. Bunun dışındaki senaryolarda tecrübem ve tavsiyem yok maalesef.

  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt

    Yapma hocam yaa. Legion GO (ANA KONU) Ben de pilin ömrü bitmesin diye sürekli şarjda kullanıyorumdum. Emin misin bu şekilde olduğuna ?

  • Gameingo kullanıcısına yanıt

    PS5 ve PS4'te streamingte üzerindeki gamepad çalışmıyor. Dual Shock 4 ya da Dual sense bağlayıp kullanmak lazım. Siz kendi kontrollerlerini Sony streaming'te başardıysanız, nasıl yaptığınızı paylaşır mısınız?

  • cceviz kullanıcısına yanıt
    Hocam hemen hemen eminim. Bir kere dikkat ederseniz %100 şarjda iken prize taktığınız zaman oyun oynarsanız şarj yüzdesi değişiyor. %96 lara kadar düşüyor. Ayrıca telefonlarda bile bataryayı bypass eden telefon sayısı çok az. Bunun yanında redditte bu durumu şikayet eden çok kişi var ve lenovo hesabı cevap vermemiş. Bunu lenovo teknik destek forumlarında sorsak iyi olur aslında. Bunu anlamanın bir yolu da pilin sıcaklığını okumak. Ben denemedim ama oyun oynarken pil sıcaklığını bir program vasıtası ile okuyup bir de şarj tamken ve şarja takılıyken okumak lazım. Şarja takılı iken ve oyun oynarken biostan varsayılan olarak gelen "yük altındayken yavaş şarj et" açık olursa, bataryadan kullanıma göre pilin çok daha az ısınması gerekir. Ben kendi adıma bataryayı bypass etmediğine eminim. 30watt tdp ya da performans modundayken hep şarja takılı olduğunda sıcaklık sorunu yüzünden kendini kapadı makine. Şarja takılı değilken hiç kapanmadı. Pilden harcama yapılan makine şarjı bypass etmiyorsa şarja takılıyken çok daha fazla ısınır.




  • AnacoN kullanıcısına yanıt

    Belirttiğim gibi ben PC üzerindeki oyunları oynamak üzere kullanıyorum. Konsol ile ilgili bilgim ve deneyimim yok maalesef.

  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    Aslında çalışıyor. Bir uygulama ile yapılıyor ben bir ara denedim, açınca cihaza bakarım. Legion GO (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 24 Nisan 2024; 14:19:44 >
  • Çoğunlukla güvenlik güncellemeleri içeren bir bios update gelmiş.
  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt

    Biraz araştırdım internetten... İnsanlar bu konunun üstüne baya gitmişler ama lenovo yetkilileri hep kaçamak cevap verip konuyu pil koruma moduna falan getirmişler ve bu da batarya bypass özelliğinin olmadığını net olarak gösteriyor. Bu cihazı uzun bir süre kullanmayı düşündüğümden dolayı benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bu özelliğinin olmamasına ihtimal vermiyordum. Ama gene bir ümit cihazı ssd upgrade yaparken, tıpkı laptoplarda olduğu gibi pili çıkartıp adaptör takılı iken çalıştırmayı deneyeceğim. Gerçi bu deneme tam olarak batarya bypass özelliği olup olmadığını gösterir mi emin değilim ama denemekten zarar gelmez.

  • cceviz kullanıcısına yanıt
    Tam göstermeyebilir diye düşünüyorum hocam. Benim anlamadığım cihaz piyasaya ilk çıktığında pil bypass özelliği olduğundan bahsedilen konular görmüştüm. Şimdi hiç bir yerde bundan bahsedilmiyor. Msi claw da ac için ayrı tdp girilip dc için ayrı tdp girilebiliyor. Bu bypass ettiğini gösterir mi bilemedim. Zaten pil doğru düzgün oyun oynatacak zamanı vermiyor. Bir de pil ömründen yersek kabloya bağımlı gezeriz. Bu arada baseusun 100watt 20000 mah powerbankini kullanıyorum. Bir legion pili kadar da o şarj sağlıyor. Alma fırsatı olanlar daha yüksek mah baksınlar.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.