Şimdi Ara

Legion GO (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
521
Cevap
35
Favori
17.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ChampHunter C kullanıcısına yanıt

    Dostum Media Markt sorun çıkmaz eşyanı her türlü alırsın oradan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Steam Deckten Legion Go'ya geçtim. Biraz fiyasko oldu benim için. Fan sesinin bu kadar rahatsız edici olacağını tahmin etmiyordum. Coil wine gibi tiz frekanslarda rahatsız edici bir ses sürekli var. Sizde de durum aynı mı yoksa benim donanımda mı sıkıntı var?


    Bir de driver vs gibi şeyler yapmamız gerekiyor mu? bu bios update konusu nedir elzem midir? ben direkt kurulum yaptım ve oynamaya başladım ama steamostan sonra yarım yamalak stabilizasyonu yapılmış bir windows 11 arayüzü beni hiç mi hiç tatmin etmedi. Şu an için bayağı beğenmedim ürünü umarım toparlar. Gamepass ea play vs oynayayım diye geldim ama sanki shirt party bir cihaza yalandan windows kurulmuş ve oyun oynamaya zorlatılmış gibi bir hali var. Windows 11 handheld sürümü çıkmadan steamosla rakip olamazlar gibi.

  • DUBSTEP FC D kullanıcısına yanıt
    Hocam güç tasarrufu modunda değilse devamlı bir ses var. Ben çok rahatsız olmuyorum. Isı beni daha çok rahatsız ediyor. Çok ısınınca fanı full yapıyorum hatta. Ses konusunda çok rahatsızım. Aletin sesi cidden çok kötü. Cep telefonum bile 10 a katlar. Yabancı forumlarda 3rd party yazılımlarla daha iyi hale gelebildiği söyleniyor. Ama bu kadar kalitesiz bir ses sistemi yazılımla toparlayamaz diye düşünüyorum.

    Driver ve bios güncellemesi kesin yapın. Bilgisayar mantığıyla aynı. Sistemi çok etkiler. Windows zaten hep sorunlu bir işletim sistemi olmuştur. Çünkü konsollar sadece bir şey yapmak üzere özelleşmiş işletim sistemi iken windows çok fazla yazılım yüklenebilen ve özellikli bir işletim sistemidir. Dolayısı ile stabilitesi daha kötüdür. Bence sırf oyun oynamak için steamdeck daha iyi iken benim gibi hem oyun hem bilgisayar olarak kullanmak isteyenler için Legion go daha iyidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt

    Hocam driver olarak amd adrenalin disinda bisey kurmam gerekiyor mu? Bios update yapip bir de oyle bakacagim. Valla moralim cok bozuldu ilk gunden bu coil whine gibi ses ve oyunlarin cok gec acilmasi falan cok yordu beni. Umarim toparlar yoksa satarim herhalde


    bi de steam deck ele cuk diye oturuyodu bunun l2 r2 arkasindaki cikinti falan ayri bi sacmalik agirligini gectim tutus bayagi kotu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUBSTEP FC -- 20 Ocak 2024; 20:58:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar internette dolasirken touch pad ile tiklayip da birsey yazmak istersem klavye acilmiyor bir turlu. Dokunmatik basinca sikinti yok. Benzer sorun yasayan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DUBSTEP FC D kullanıcısına yanıt
    Hocam lenovonun sitesindeki support kısmında cihazını otomatik taratabilir ya da driverları bulup manuel yükleyebilirsin. Ben cihazı yüksek performans modunda ve custom değerinde 30w olarak kullanıyorum. Zaten AAA oyunları başka bir ayarda oynarsanız fps yerlerde sürünüyor. Ayrıca oyun içi ayarları da oynamak istediğin fps yi verecek şekilde modifiye etmen gerekir. Çözünürlüğü ya da kaliteyi kosman gereken yerler olacaktır. Bu haliyle şarjı sömürüyor resmen. Ben şarjda oynuyorum çoğunlukla. Düşük performans gerektiren bir oyunda bu sıkıntı olmayacaktır.

    Steamdeck hiç kullanmadım. Ama rog ally için de ele çok uyumlu dediler. Beni çok rahatsız etti. Legion go benim elime daha uygun. Kontroller belki az daha aşağıda olabilirdi. Bir de oynadıkça alışıyor insan. Ben legion go nun malzeme kalitesini çok beğendim. Asus rog allyi tokatlar. Ben bağlantı için aparat alıp kontolcüleri arada bir sistemden ayırarak oynamayı düşünüyorum. 3d yazıcım olsa kendim basardım. Zamanla performansı daha iyi olacaktır.

    Çok yakında beklediğim bir konsol kıyaslama videosu çıkacak. Orada performans kıyaslaması olunca anlarız hangi konsol daha iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • dogii kullanıcısına yanıt
    Arada sırada klavye çalışmadığı oluyor. Touchpad ile alakası var mı bilmiyorum. Sağ altta klavye var. Windows bar üzerinde. Oradan hemen çalıştırabilirsiniz. Bir de kısayolu vardı da hatırlamıyorum şu an. Soldaki legion tuşu ile bir tuşa basıyorduk. Lenovo sitesinde yazıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün makineyi kablosuz olarak evdeki televizyonuma bağladım. Her şey gayet normallen Cyberpunk oyununu açtığımda televizyondaki ekran yan döndü. Ne yaptıysam düzeltemedim. Başka oyun denemedim. Bunu nasıl düzeltebilrim?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Legion uygulaması Türkçe mi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Hocam bu program nasıl remote app den daha mı iyi telefonda falan remote app çok iyi değil gibi bi lag mi çözünürlükte mi bi sorun var gibi. Portal mesela harika performans veriyor diyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba
    Yunanistan’dan geçen hafta aldığım ve hiç kullanmadığım ürünü İzmir’de elden satabilirim. İlgilenenler yazabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici Ekran Kartı Kutusu Razer Core X İnceleme & ASUS RTX4060TI & Lenovo Legion Go Testi

    Lütfen abone olmayı unutmayın :)



    Legion GO (ANA KONU)İnceleme TVyoutube
    Bu videomuzda Razer Core X harici ekran kartı kutumuza Asus 4060TI ekran kartımızı bağlayarak Lenovo Legion Go üzerinde testlerimizi gerçekleştirdik. Umarım beğenirsiniz. Beğendiyseniz beğen butonuna basmayı ve takip etmeyi unutmayalım 00:00 - Giriş 04:36 - Lenovo Legion Go FPS 07:22 - Razer Core X - ASUS 4060TI & Lenovo Legion Go FPS 10:02 - Sonuç @incelemetv
    https://www.youtube.com/watch?v=54YiBvT5p3E&feature=youtu.be
  • Arkadaşlar Aaa oyunlarda nasıl performans ? Birde bu dlss falan fps artıran bisey var mı ? İlk Steam deck heveslendim 550 dolar diye sonra Rog ally indirime girdi 100 dolar 600 dolar aklımı çeldi kararsizliktan bekledim indirimi kaçırdım şimdi Legion Go indirime girmiş 650 dolar şimdi aklımda o var bunda indirimi kacirmayim diyorum ama bu kafamdaki karışıklıkla hiç bisey alamacam gibi 1 aydır araştırmaktan yoruldum. Hepsi birinden artısı ve eksisi var hiç tam olan bir el konsolu pc si yok gibi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bu arada cihazı çözmeye çalışıyorum hediye xbox gamepass ile starfield indirip oynuyorum güzel oynanıyor yani çok iyi olmasada idare eder starfield.


    yanlız mesela xbox bölümünde çoğu oyunu göremiyorum mesela call of duty yazıyorum çıkmıyor aynı şekilde steam den de cs go yazıyorum çıkmıyor bu işi bir türlü çözemedim neden böyle oluyor bilgili arkadaşlar ? aynı şekilde call of duty ler steam de de çıkmıyor oyun arat dediğimde steam de sadece cs2 soundtrack felan çıkıyor


    yani sadece call of duty ler değil çoğu bilinen oyunlar her iki tarafa yazınca da çıkmıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 23 Ocak 2024; 12:12:54 >
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Legion GO (ANA KONU) Legion GO (ANA KONU) Legion GO (ANA KONU) Legion GO (ANA KONU)

    Cyberpunk kullandığım ayarlar bu şekilde. 40-45 fps arası alıyorum. Fsr 2.1 bu şekilde fsr 3.0 gelince performans artar. Resmi gelmeyen bi fsr 3.0 modu yüklemek istemedim.

    Legion GO (ANA KONU)

    Öyun içi görüntü kalitesi bu şekilde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • DARKBLUE82 D kullanıcısına yanıt

    Gayet iyi duruyor aslında bakılınca. Ekran boyutu yan padlerin çıkması mouse dönüşmesi falan baya artışı var güç olarak rig ally ile aynı bide suan 50 dolar indirim olunca daha çok alasim geldi YouTube çok araştırdım bütün el konsolları ama çok inandırıcı gelmiyor bana o testler burada tecrübe etmiş insanlar daha iyi olur diye sordum çok saolun. Bugün satın alırım büyük ihtimalle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam en büyük fark ekran boyutu. Windowsta kullanımı çok rahat kılıyor. Oyunlarda da güzel bir deneyim yaşatıyor. Bunun yanında ağırlığı dezavantaj. Ses sistemi epey zayıf. Fanlar sesli çalışıyor. Alet ısınıyor. Ama işlemci sıcaklığı falan güzel. En kötü tarafı ise pil çok zayıf. İyi kalitede bir AAA oyunda 1 saatten biraz daha fazla gidiyor. Gerçi aşağı yukarı tüm el konsolları aynı. Steamdeck belki biraz daha fazla gidiyordur. Ben şarjda takılı oynuyorum. Genel olarak memnunum diyebilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt

    AAA oyunlardan çok bir performans beklemeyin. 720p veya 1080p de low-medium arası oynatıyor çoğunu. Beni çok tatmin etmedi açıkçası. Ama ben zaten AAA oyunlarını series x veya ps5 te oynuyorum bu konsol benim için daha çerez oyunları oynamalık Legion GO (ANA KONU) 

  • dogii kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten bu el bilgisayarların zamanı şuan değil bir 5 sene sonra çıkan el bilgisayarları bam başka olur büyük ihtimalle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.