Şimdi Ara

Legion Olmadan WoW'a Başlamalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar,

    Yaklaşık 1 sene önce yine 1 aylığına Battlechest alıp oynamıştım WoW'u ancak Legion gelecek para olmayacak gibi işler yüzünden bıraktım. Bırakmadan önce o zamanki guildim sağ olsun Heirloom vs ile bir 100lvl combat rogue yapmıştım. Şu anda ise oyun açısından boşlukta gibiyim biraz. Planım 30 günlük gametime alarak en baştan Demon Warlock açıp lore takip ederek, börtü böcek toplayarak, dağ taş gezerek oyunu oynamak. LvL kasayım, igear yükseltip raid yapayım gibi bir derdim yok şu anlık. Olursa da rogue ile eski sürümlerin raidlerini vs halledebilirim sanırım. Baktım sarıyor, olası bir indirimde de Legion'u ekler devam ederim. En azından düşüncem o yönde şu anlık.

    Sizlere sorum ise, şu anda bu şekilde oynamaya ne kadar müsait oyun? Mesela dungeon görevi tarzı ve ya rare mob kesmem gereken görevlerde (gerçi bu tarz görev var mı bilmiyorum ama) yardımcı olacak oyuncular bulabilir miyim? (Planlarım TN/Horde olarak devam etmek yönünde.) Eğer cevabınız evet ise Demon Warlock solo oynamak için ne kadar uygundur ve ya daha uygun bir class bulabilir miyim? (BM hunter tame olayı falan da ilginç geldi ama bilemedim. Bir de olası bir devam etme durumunda ne durumdalar pek bilmiyorum.)

    Şimdiden teşekkürler.

    TL;DR : Şu anki durumda Legion olmadan oyunu oynamak ne kadar mantıklı?







  • Valla ne olursa olsun canın sıkılır legion olmadan. Bu arada indirime girmez oyun kolay kolay ve daha neredeyse bir 10 ay falan var yeni ek pakete nereden baksak. Alabilme ihtimalin varsa başla ama 100 olduğun gibi gözlerin legion arayacak direk sıkacak oyun yapacak bir şey yok çünkü insan yok legion oynuyor sonuçta herkes. Sınıf için ben bir şey diyemeyeceğim.
  • Yapacaklarını zaten söylemişsin ve bunlar legion paketini almanı gerektirecek şeyler değil. Legion mountlarını alamazsın. Raidlerini, dungeon ve görevlerini yapamazsın. Buna benzer başka şeyler vs.



    Zaten dediğin şeylerle uğraşmak bayağı oyalayacaktır seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle diyim


    100 levela olan contentlerde zamanında legion gibi yıllarca oynandığı için her türlü yapıcak şeyler bulursun ama tavsiyem private serverlarda takılman olur her ne kadar solo contenti iyide olsa wow sonuç olarak bi mmo oyunu ve o levellarda sıkılma olasılığın yüksek yoksa benim sırf ashes of alar düşürmek için gametimeı açık olan 10 karakterini eye raidinde bekleten arkadaşım vardı
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla Legion olmadan da 100lvl a kadar normal bir şekilde oynayabilir ancak 100lvldan sonra sıkılmaya başlarım. Legion'u şu anda da alabilecek durumdayım ancak 204TL gibi bir miktar çok fazla gözüküyor gözüme (Bir aylık kredinin yarısı neredeyse ) Sanırım gametime alarak oyuna başlayıp 100 e yaklaştığım zamandaki durumuma göre Legion alacağım (umarım daha ucuza ).

    @[A]narchy hocam oldum olası private serverlara ısınamadım nedense. Daha önce vanilla-WotLK-Pandaria contentlerinde private server denedim ama nedense hep bir şey eksik gibi geliyor bana, para vermeyince rahat etmiyorsa bünye




  • 204 tl demişsin ancak o hesaba gametime alman gereksiz şöyle ki zaten çok fazla birşey yapmamışsın bir karakter kasmak zor değil. Tavsiyem 100-110 tl ye tekrardan battlechest ve legionu birlikte alman bu sayede gametime + legionu alırsın. Bahsettiğin olayları yapman çok zor yani o eski zamanları yaşamak için oyuncu bulamazsın ve zaten sıkılacaksın. Tavsiye ettiğim şekilde oyunu alıp dilersen sıfırdan hesap kasabilir dilersen legion ile gelecek 100 lv boostu kullanabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    100-110 TL arasında ikisini birlikte nerede bulabilirim hocam? Eğer öyle bir imkanım varsa sıfırdan başlamak benim için hiç sorun değil. 100 olan karakterim de item vs de tam değil zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RomantikPanda

    100-110 TL arasında ikisini birlikte nerede bulabilirim hocam? Eğer öyle bir imkanım varsa sıfırdan başlamak benim için hiç sorun değil. 100 olan karakterim de item vs de tam değil zaten.

    Linki özel mesaj olarak atıyorum. Daha araştırarak bulunabilir ben ikisini 105 tl ye almıştım 2016 Kasımda. İtemler tam olması zaten münkün değil legion olmadan :)

    Hoşgeldin aramıza bir raf yapacak arkadaş bulursan %300 exp boost ile beraber hızlı kasabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RomantikPanda

    Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla Legion olmadan da 100lvl a kadar normal bir şekilde oynayabilir ancak 100lvldan sonra sıkılmaya başlarım. Legion'u şu anda da alabilecek durumdayım ancak 204TL gibi bir miktar çok fazla gözüküyor gözüme (Bir aylık kredinin yarısı neredeyse ) Sanırım gametime alarak oyuna başlayıp 100 e yaklaştığım zamandaki durumuma göre Legion alacağım (umarım daha ucuza ).

    @[A]narchy hocam oldum olası private serverlara ısınamadım nedense. Daha önce vanilla-WotLK-Pandaria contentlerinde private server denedim ama nedense hep bir şey eksik gibi geliyor bana, para vermeyince rahat etmiyorsa bünye

    204 ne hocam 100 tl oyun.
    Edit: Konu bug'a girmiş cevaplar sonra gözüktü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 1 Ağustos 2017; 21:56:2 >




  • Sıkıntı değil hocam. Öyleymiş de ben bilmiyormuşum Şimdi düşünüyorum hangi siteden alsam diye. Hepsinden şikayetçi olan da var mükemmel diyen de. En az hasarlı siteyi arıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RomantikPanda

    Sıkıntı değil hocam. Öyleymiş de ben bilmiyormuşum Şimdi düşünüyorum hangi siteden alsam diye. Hepsinden şikayetçi olan da var mükemmel diyen de. En az hasarlı siteyi arıyorum.

    Durmaplay'den al gitsin ben 2 kere arkadaşım 1 kere alışveriş yaptı güvenilir zaten. Fiyatta aşağı yukarı aynı ve key geliyor hemen.
  • Açıkçası o ve bynogame arasında kalmıştım. Durmaplay'den daha önce alışveriş yapmadım ancak bynogame'i en azından yayıncılara olan sponsorluk vs. gibi işlerden biliyorum. Artık yarın hangisini önce açarsam oradan alacağım gibi bir şey sanırım. Teşekkürler öneriniz için.
  • Merhabalar daha once hic wow oynamadim ama cok aklima takiliyor bu aralar. Battle chest paketleri bazi e pin sitelerinde 30 35 tl arasi bir fiyata satiliyor. Bir aylik oyun suresi de veriyor. Sonrasinda ise bana en mantikli gelen 85 90tl arasi fiyatlara satilan 60 gunluk oyun suresi almak. Dedigim gibi daha once wow hatta soylemek istemiyorum ama metin 2 den baska mmorpg oynamadim :). PlayStation 4 de Elder Scrolls Online oynuyorum champion 200 templar karakterim var ama artik sarmiyor. Gayet yeterli ingilizcem var o konuda kafam rahat.



    Ben acikcasi battle chest ile sonuna kadar gitmeden yeni legion paketi almayi dusunmuyorum suan. Siz ne dersiniz? Daha once oynamadigim icin anlamam gerekeb yapmam gereken cok sey oldugunu dusunuyorum yeni paketten once. Deneme yanilma yontemi ile oyunu kavramaya calisacagim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 8 Ağustos 2017; 12:14:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin ol legion alırsan daha çok sıkılacaksın. Ben sana söyleyeyim ne olacağını.

    "Aman tanrım legion saldırıyor. Silah lazım hadi git classına ait legendary silahı bul.
    Tamam buldun mu iyi? Ama şimdi saatlerce farm yapıp onun pasiflerini açman lazım.
    Yaptın mı ? iyi şimdi ilvl arttır. Saatlerce mythic+ ve raid yap. Legendary düşmesi lazım iyi dps yapman için.
    Düşmedi mi? Olsun 213123 saat daha kas kesin düşer. Her gün world quest yapman lazım , Haritanın bir ucundan
    diğer bir ucuna sürekli daily görevler için uçman lazım npcleri kullanarak. E sıkıldın mı kendi mountunu
    kullanamamaktan? E o zaman biraz daha kasman lazım ki rep gelsin. Ha bitti mi rep kasman. Ah pardon bir rep
    (legionfall)daha var kasman gereken orayı söylemeyi unutmuşum. Neyse bunlar bitti biraz adam keseyim diyorsun,Pvp
    mi istiyorsun artık eskisi gibi honorla conquestle item alma yok. Herkes eşit sadece 10 ilvl %1 mi %5 mi ne etki yapıyordu tam hatırlamıyorum unuttum. Gene saatlerini harcıyacaksın honor talentları açacaksın. Onu 50 lvl yapacaksın. Sonra gene sıfırlanacak. Böyle böyle en sonunda çok ama çok güzel bir mount alacaksın ne güzel bee(!) Daha meslekleri var para kasman gerekecek saatlerce gene farm. Böyle gidiyor..."

    Sana tavsiyem bunları yapmak istemiyorsan alma. Hikaye için diyorsan ben internetten bakıyorum izliyorum sinematikleri. Sende öyle yapabilirsin. Geçen aldım 2 aylık maks 5 gün girmişimdir o derece sıkıldım. Hadi eyvallah.




  • Ben de battlechest aldım,bu oyunu daha önce level 20 ye kadar deneyip oynamıştım,2008'den beri içimde hep oynama isteği vardı,ama hep vazgeçtim,boşverdim,steam oyunlarına blizzard'ın diğer oyunlarına sardım,ama aklımdan çıkmadı,yeni başladım ben de,eski raidleri,dungeonları,görevleri yapabiliriz,eğer bi kaç daha arkadaş bulursak daha eğlenceli olabilir,bilen arkadaşlar yardımcı olabilir.
  • bence de başlama değmez. legion alsan bile oyunun en sıkıcı dönemleri ve üstelik eğer birde İngilizcen sıkıntılı türk bol server bakıp Twisting nether a gelirsen barzolar la dolu bir ortam seni bekliyor. hergün o guild senin bu guild benim. eski tadı yok yaş seviyesi düştükçe daha da kötüleşiyor. (tabi yaşı küçük olup aklı büyük olanları katmıyoruz)

    solo bu oyunu oynarsın ama oynayamazsın eninde sonunda birine ve hatta birilerine ihtiyaç duyacaksın ki oyunun solo olarak yapılabilir kısımları daha sınırlı quest yap, wq yap lfr raid yaptın bitti. sonra achievement herkes kasmaz sarmayabilir ki bu hobi işidir. o nedenle bence solo başlama iyi bir arkadaş grubu veya girdikten sonra iyi bir guild şiddetle önerilir.
  • Ufak bir güncelleme yapayım kendi adıma. 150 lira gibi bir fiyata hem legion hem battlechest alarak başladım. 100 lvl boostu kasmak istediğime kullanıp bir tane de,raf ile, 90 hunter kastım. Arkadaşların dedikleri doğru. Eğer quest, grind, tekrarlı yapı sevmiyorsan çok çileli bir paket legion. Ben keyif alıyorum orası ayrı mesele. Görevlerin hikayeleri hep aynı hesapta gitse de hoşuma gidiyor. Denemek isteyen arkadaşlara ufak tavsiyem şu olur: HandyNotes+Legion addonlarını indirin, quest yaparken onları da toplayın. Olabildiğince tekdüzelikten çıkarmaya çalışın. Saygılar.
  • Legion şuan öyle bir halde ki WOW ayrı bir oyun Legion ayrı bir oyun kardeş
    World Quest işi çok acaip
    Özellikle telefona uygulama indirince neredeyse bilgisayarda uğraştığın gibi bir o kadar telefondan çalışıyorsun
    Recruit a Friend yapacak bir arkadaşın olsun da 90a kadar hızlı kas
    Çünkü oyun 110 olduktan sonra başlıyor
  • Mob/exp. q/exp sinerjilerinde baya değişmeler oldu. en son baktığım da zorlamıyordu ama sıfırdan quest/txt okuyarak, harita gezerek, yavaş yavaş pek tabi kendi çapında oynayabilirsin.
    60lvl'a sabitleyen oyuncular var, kapı önü duel alanlarında görmüşsünüzdür, kendi çaplarında guildleri bile var. bunu bir araştır istersen ilgini çekebilir (en son okuduğumda bu kalkacak diyorlardı)
    ------
    end game içeriği ise bambaşka, yoğun bir temposu var iyi ki de var, dilersen bu tempoya girersin. tamamen sana kalmış bir şey.
  • Oyuncuların büyük kısmı Legion'da. Lore takip ede ede gidersin de 100 olunca yapacak bir şeyin kalmaz. İlk başlarda Lore seni biraz oyuna bağlar, Lore'un büyük kısımları hep raidlerde tamamlanıyor eski raidlere adam bulman biraz zor o yüzden Lore için sürekli geri dönüp sololarsın fln ama bunlar seni ne kadar meşgul eder bilmem. 100 olduğun anda sıkılırsın muhtemelen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.