Şimdi Ara

lenovo 3000 n500 NS76NTX xp kurma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    bilgisayarı düan aldım fakat xp kurma işlemini bir türlü halledemedim.
    srüekli olarak
    pci.sys - address vs vs diye bir hata veriyor.
    konuyla ilgili yardım rica ederim.



  • Hatayı hangi kademede veriyor...?

    Xp CD sini takıp otomatik kurulma başladımı?
  • roen çok teşekkür ederim. sorunu tesbit edip çözdüm gibi. sorun bendeki xp cdsinden kaynaklanıyormuş. eski bir sürüm olduğundan şimdi daha yeni bir sürüm ile kurulum yapmaya çalışıyorum.
    teşekkürler
  • Kolay gelsin.Belki biliyorsundur ama genede minik bir hatırlatma olsun yanlış anlama...Driverları masa üstünde kurma işleminden sonra C: De DRİVERS klasörü oluşuyor,oradan tekrar tüm drivar ları kurman gerekiyor.Bu arada Service Pack 3 ü kurmadan driverları yüklemek hata veriyor.Ses ve görüntü driverlarını kurmuyor.sorunla karşılaşmamak için önce SP3 sonra C:de DRİVERS Klasörünün içerisinde ki driverlar...Yani XP nin SP3 olması şart.

    güle güle kullan.
  • merhaba
    belki bu aralar bu bilgisayarı alan arkadaşlar da aynı sorunu yaşarlar diye yazıyorum. bilgisayara xp kuruldu ve sorunsuz bir şekilde herşeyiyle çalışıyor.

    mininovadan bir xp indirdim. bugüne kadarki bütün update ler içinde mevcut. sadece ses de bir problem yaşadım onu da internetten halletmenin yolunu buldum. bu arada sata disk bios dan ide konumuna getirildi. eksen den almıştım bilgisayarı oradaki arkadaşlar sağolsunlar bütün sürücüleri bana tek dvd de verdiler. bu konuda bir sıkıntı yaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.