Şimdi Ara

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.561
Cevap
31
Favori
107.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim telefon Maltepe servisten bugün geldi geçen hafta salı günü kargo ile gondermistim. Dokunmatik değişimi yapılmış. Hoparlörün önünde epey pislik vardı kameranın içinde toz vardı. Onlar da temizlenmiş. Dokunmatik sorunu olan arkadaşlar hiç ugrasmayin tek çözüm servis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metinser M kullanıcısına yanıt
    Valla bende bayadir soyluyorum ama cogu arkadas inanmak istemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, microsd kartı dahili veya taşınabilir olarak biçimlendirmenin direkt olarak telefonun dahili hafızasını tümleştirmesine etkisi var mı tam olarak anlamış değilim..
    Dahili olarak biçimlendirme sadece o cihazda çalışmasını sağlıyor gibi..
    Yeni Samsun Evo Plus 32 gb Class10 microsd kart aldım, dahili olarak biçimlendirdim.. "Bu kart yavaş gibi görünüyor" uyarısı da aldım..
    Şuan kurulumu yapıyorum.. Eski Sandisk 8gb Class4 kartımı telefon ile biçimlendirdiğimden bilgisayarım görmüyor.. Bu dahili olarak biçimlendirmenin anlamı, dahili hafızayı microsd ile tümleştirmek değil de sadece ilgili cihazda kullanmak amaçlı diye düşünüyorum..
  • Arkadaşlar kulaklıkla radyo dinlerken yanımdaki fısıldasa bile duyuyorum radyonun sesi çok yetersiz birde dolby atmos ayarlarından en yüksek ses ayarları nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanfortin O kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu bende ayni kart ile yasadim. malesef dahili olarak baska kart kullanmama ragmen dahili hafizaya oyle ahim sahim bir faydasi yok... Detayli mesajlarim bu konuda var, buyuk oyunlari vs kuramiyorsunuz...Hariciye tasisaniz bile nasil oluyorsa 2 gb lik oyunun 0/9 gb i dahilide kaliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb microsd taktik , uygulamalarıda taşıdık fakat bu sefer de film aticam içine pc görmüyor ... İkisi bir arada olmuyor mu illa haricî mi yapmam lazım içine film atmak için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serty23

    32 gb microsd taktik , uygulamalarıda taşıdık fakat bu sefer de film aticam içine pc görmüyor ... İkisi bir arada olmuyor mu illa haricî mi yapmam lazım içine film atmak için..


    Hayır, dahili yapsanız da telefon aracılığı ile pc ye bağlayın.. Dahili olarak atadığınızda sadece ilgili telefonda çalışıyor microsd kart.. yani sd kartı telefondan çıkarıp özgün olarak başka bir cihazda kullanamıyorsunuz..
    Telefon aracılığı ile bağladığınızda da Lenovo' nun ara bir programıyla açabiliyorsunuz, bu sayade de dosya aktarımı yapabiliyorsunuz.. eski sd kartımı tekrar takıp taşınabilir olarak atadım ve pc ye bağlayıp formatladım.. şimdi normal şartlarda kullanabiliyorum..
    Fakat hala anlamadığım; sd kartı telefon ile dahili olarak atamak, sd kartı sadece o telefon ile ilişkilendirip başka bir cihazda çalışmasını engellemek için gibi görünüyor..
    Dahili olarak yapılandırmanın telefonun kendi hafızasına direkt bir katkısı yok, tümleştirmiyor.. Yine harici bir sd kart olarak görünüyor olacak.. henüz denemedim ama taşınabilir olarak atadığımızda da uygulama taşınabiliyor olması gerek..



    Edit: Özür dileyerek düzeltiyorum.. Pc' y bağladığımızda görünen telefonun 4.86 Gb'lık kendi hafızası.. Sd kartı dahili olarak formatlandığından pc'de görüntülemiyorum..??? Yahu, nasıl iştir bu.. Mobile Asistant programını da hala çözebilmiş değilim.. Geliştirici ayarlarından USB ayıklama modunu etkinleştirin diyor ama ayarlarda geliştirici sekmesi yok :) Durum böyle olunca da telefon bağlı görünmüyor Pc' ye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanfortin -- 21 Ekim 2016; 11:50:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oOoSöNMeZoOoO

    Arkadaşlar kulaklıkla radyo dinlerken yanımdaki fısıldasa bile duyuyorum radyonun sesi çok yetersiz birde dolby atmos ayarlarından en yüksek ses ayarları nedir ?

    Dolby Atmos açık olmalı.. Kapalı iken ses seviyesi baya düşük oluyor.. Üstten aşağıya kaydırdığımız hızlı ayarlar bölümünden yada direkt Dolby Atmos uygulamasından aktif edin..
    Ben standart, düz ayarlarda kullanıyorum..
    Fakat bazı mp3 playerlar Dolby Atmos' u deaktif ediyor, bilginize.. Mesela Equalizer + adlı uygulama Dolby Atmos ile birlikte çalışmıyor.. Kendi flat ayarları oldukça yükses ses veriyor..
    Uygulamayı kapatıp Youtube vb yerden birşey izlemeye kalkınca da ses az geliyor.. Dolby Atmos' u tekrar açmanız gerek bu durumda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanfortin -- 21 Ekim 2016; 9:06:24 >
  • Beyler micro SD alacağım 32 GB ancak n11 de iki kart arasında kaldım aralarında 2 lira var . Samsung daki hız farkı az biraz bile olsa fark edilir mi işimize yarar mı ? Aslında ikisi de class 10 diyor ama yazan hızlar farklı ne diyorsunuz

    http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/sandisk-32gb-class-10-micro-sd-hafiza-karti-48mbs-P95407184
    http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/samsung-32gb-evo-plus-micro-sd-class10-80mbsn-hafiza-karti-P114574082

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mr.UniquE kullanıcısına yanıt
    80 mb/sn lik olanı al. Hz farkı çok önemli özellikle bu telefon için.
    Marshmallow 'da dahili birleştirme yaparken 48 mb/sn lik kartım bile "yavaş gözüküyor" uyarısı vermişti.
  • arkadaşlar telefonu alalı 2 kadar oluyor ama suanda alt kısımda ki menu tusu ve geri tusları calısmıyor daha once bu sorunla karsılasan oldumu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: se(dd)at

    80 mb/sn lik olanı al. Hz farkı çok önemli özellikle bu telefon için.
    Marshmallow 'da dahili birleştirme yaparken 48 mb/sn lik kartım bile "yavaş gözüküyor" uyarısı vermişti.

    Tamam hocam eyvallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaslar dokunmatik vs diyonuzda ekran degisimi falan de dediniz emin olun bir muddet sonra gene ayni problem ile karsilasicaksini ben suanda uzun zamandir dokunmatik sorunu yasamiyorum. Oncelikle google klavyeyi dondurdum ve touchpal kullaniyorum. Ayni zamanda harici kartimi depolama ile tumlestirdim bilgisayara bagladigimda 32 gb lik kismi goruyorum. Oyunlarim direk sd karta yukleniyor yuklenmeyenleride kendim aktariyorum. He herseyi gectim daha stabil duzgin bir rom ariyorsaniz ben androidum kurdum telefonuma suan ne dokunmatik ne baska bir sorun yasiyorum oncedinde de cepte aramayi engelleyi kapatip google klavyeyi de dondurduktan sonra sorunum cozulmustu aynisindan annemde de var servise gitti ekran sararmasindan ekran degisti geldi gene bir zaman sonra basmama yapti. Ona da ayni islemi uyguladim simdi bana bu basmiyor demiyor hic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon servisten dün sorunsuz bir şekilde geldi bakalım yine aynı sorun oluşursa satacaz mecbur ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben google klavye kullanıyorum.. telefona ekstra modifiye de yapmadım.. android' in küçük sapıtmaları dışında hiçbir sorun yaşamadım.. ilk günden beri sorunsuz telefonum..
    mesela takılan sd kartı yavaş olarak da tanımlamıyor artık.. 2nci formatta normal olarak gördü..
    kapaklı kılıf kullandığımdan cepte arama modu aktif değil.. bu mod haricinde dokunmatik sorunu yapan başka bir uygulama olabilir.. kurcaladıkça bulunur sorun..
    bi arkadaşımda Samsung S7 var, donma/kapanma gibi sorunlardan kafayı yemek üzere.. servis de hiç yardımcı olmuyor.. yani biraz da şans işi dicem ama verilen bedelin hakkını almak lazım.. 100 liralık telefon da olsa sorunsuz çalışmalı arkadaş.. çalışmıyorsa firmalar bir çözüm üretmeli..
  • Valla bem cm yuklicem cm 13 bakalim bu androiduumda tek sorun tel gorusmesi yaparken ekran aciliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu telefon uhs1 hızındaki micro SD kartları destekliyor mu ? Aşağıdaki linkteki ürünü alacağım ama yorumlarda birisi m4 aqua telefonunun uhs1 desteklemediğini ve kartın gerçek hızıyla kullanamadigindan bahsetmiş bizim telefonda da bu durum varsa a101 den class10 sandisk alıp gecicem ne diyorsunuz hız testi yapan oldu mu micro sdsine ??
    http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/samsung-32gb-evo-plus-micro-sd-hafiza-karti-c10-u1-80mbs-P82212818

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada birkaç kez görmezlikten geldim ama bariz şekilde dokunmatigin algilamama sorunu bende de baş göstermiş vaziyette ne yapıcaz buna aşırı sinir oldum kırıcam telefonu sonunda o olucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi hala 5.0 kullanan gelenekçi, köklerine bağlı kişiler var mi. Yoksa inadeden bi ben mi kaldim. 6.0 kullanan lar memnun mu, her açıdan stabilmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 5 te kaldım.6 ya geçenler ne diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.