Şimdi Ara

Lenovo'dan ThinkPad ailesinin en çevreci üyeleri geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Lenovo'dan

    ThinkPad ailesinin en çevreci üyeleri geliyor

    "ThinkPad L412 ve L512"



    İnovatif yaklaşımı ve yaratıcı çözümleriyle sektöre birçok ilk'ler kazandıran Lenovo, efsanevi ThinkPad ailesine yeni bir ürün serisi daha ekledi. İki ayrı model ile satışa sunulan ThinkPad L serisinin en önemli özelliği ThinkPad ürün ailesindeki en çevreci ürün olması.


    Lenovo ThinkPad serisinin en çok tercih edilen modellerinden, Lenovo ThinkPad R serisinin yerine sunulan ThinkPad L serisi, tasarımıyla olduğu kadar uygun fiyatıyla da oldukça dikkat çekiyor. 8 ayrı askeri testten geçilerek dayanıklılığı kanıtlanan Lenovo ThinkPad L 412 ve L512 modelleri, ThinkPad R serisine göre yüzde 11 daha hafif ve yüzde 12 oranında daha ince.



    8 saate kadar pil ömrü sunan modeller, 3G, 4G bluetooth,      wi-fi ve eternet gibi farklı bağlantı seçenekleri sunuyor.            6 hücreli pil ile ThinkPad L412 sadece 2,37 kg, ThinkPad L512 ise; 2,61 kg ağırlığında. Ayrıca üründeki pil, 3 sene garanti sertifikasına sahip.


    Lenovo ThinkPad L serisi, ThinkPad ailesindeki en çevreci ürün olma özelliği ile birlikte, yüzde 40 daha az enerji harcıyor ve yüzde 50 daha az karbondioksit gazı yayıyor. Ürünün paketlenmesinde kullanılan malzemeler yüzde 100 geri dönüşümlü olarak düzenlenmiştir.


    14" ve 15" olmak üzere iki ayrı ekran seçeneği ile sunulan ürünler, Intel'in yeni nesil işlemcilerini içeriyor. Üründe ayrıca Lenovo ve Microsoft'un ortak geliştirdikleri ve sadece Lenovo bilgisayarlarda olan Windows® 7 Lenovo Enhanced Experience sertifikasyonu yer alıyor. Böylece ürün çok daha hızlı sürede açılıp kapanıyor. 500 GB 5400 rpm sabit disk ve 8 GB DDR3 belleğe sahip. 4 UBS port'u bulunan ürünün sıvı dökülmelere karşı dayanıklı klavyesi, 2 MP ve 1600×1200 çözünürlüklü düşük ışığa duyarlı web kamerası da var. Ürün kapalıyken USB portundan MP3 gibi ürünler şarj edilebiliyor.  


    Eylül ayında satışa sunulacak ürünün fiyatı: 960-1350 USD+KDV









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.