Şimdi Ara

Lenovo dizüstü bilgisayarımda çatlak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, lenovo thinkbook dizüstü bilgisayarımı sanırım şehirler arasında yolculuk ederken çantamda olduğu sırada bir yere çarptığım için kırık oluştu. Alta fotoğrafını atıyorum. Garantisi devam ediyor. Her ne kadar pek umudum olmasada size sormak istedim. Yetkili serviste tamiri olur mu? Bir süredir bu halde kullanıyorum. Bir sorun olmadı.



    Lenovo dizüstü bilgisayarımda çatlak







  • Geçmiş olsun. Kapalıyken darbeyle olacağını sanmıyorum çünkü kapalı olduğunda üst katman daha kırılgan olan ekran oluyor. Ekran sağlamken alınan darbeden dolayı kasanın iç yüzeyi zor çatlar.


    Bunlara ek olarak eksi de olsa bir lenovo anımı paylaşayim. Lenovo'ların kapak menteşeleri o kadar sert ki açıp kapatırken iki tarafa (ekran ve alt kasaya) dehşet bir yük biniyor. ve zayıf olan taraf böyle çatlayabiliyor.


    Bunu Z5070 laptopumda yaşadım. Alt kasa resmen karpuz gibi çatladı ve açıldı. Ekranı kaldırırken araya parmağımı koyup sizin çatlak olan yere bastırıyordum ki plastik daha fazla dağılmasın.


    Çok uzattım ancak özetle düşüncelerim: garantiye girmeyebilir. Ancak değişebilen bir parça. Garanti bitince siz bile değiştirebilirsiniz. Eğer dediğim gibi menteşe kaynaklıysa açıp kapatırken dikkat edin o noktalara.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.