Şimdi Ara

lenovo g500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • n11.com dan lenovo bilgisayar aldım kargodan aldım eve geldim kutuyu açtım ki bilgisayarın esc tuşunun altındaki tırnak işareti koyma tuşu yok. ürünü kargoda kontrol etmem gerekiyormuş galiba yoksa kullanıcı kaynaklı olarak dönüşüyormuş sorun falan filan bi ton bişeyler diyorlar ne yapmalıyım bu konuda ?



  • Kutunun içine falan düşmüş olması lazım. Kargoyu teslim aldıktan sonra ürünü kontrol etmeniz gerekiyor. Eğer üründe bi hasar varsa kargo görevlisine tutanak tutturuyorsunuz. Adamları arayıp bi sorun hiç bir destek göremezseniz Kadıköy'de falan tuş satan yerler var. İnternetten de bakabilirsiniz.

    Bu arada Lenovo G500 almayı düşünüyorum bende. Sizin aldığınız cihazın numarası nedir?
  • http://www.n11.com/lenovo-g500-59-390102-ci3-3110m-4gb-500gb-8gbssd-2gbvga156free-dos-P17255760 ürün bu kullanamadım henüz değişim yapabilirler belki diye freedos geliyor o yuxden performans nasıl bakamadım.

    hocam kutunun içinde yok. tuş hiç takılmamış alıp eve geldim sonra açtım kutuyu tutanak tutturamıyorum yapacağımız bişey yok diyorlar yetkili birisi olması lazım araştırıyor fotoğraflarını falan gönderdim. denizlideyim istanbula ulaşma ihtimalim yok internette tek tuş olarak satılan yerler var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.