Şimdi Ara

Lenovo G580 Kullanıcı Topluluğu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
4
Favori
11.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj








  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    Performans haricindeki özellikler bütün seride ortaktır ekran olsun kasa olsun bu konuda yardımcı olabilirim
    Sorun performans ile alakalıysa @Meter90 'ın söyleyecekleri daha doğru olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iste genel olarak anlatirsan hizidir yapisidir(touchpad, isinma, ekran vs) iyi olur benim icin. cok agir islerde kullanmayacagim yeni seri notebooklar cikana kadar bir seyler dusundugumden bu modeli gordum. ekran karti ve islemcisi diger ayni fiyat araliginda olan modellere gore iyi geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wingsaber

    hocam iste genel olarak anlatirsan hizidir yapisidir(touchpad, isinma, ekran vs) iyi olur benim icin. cok agir islerde kullanmayacagim yeni seri notebooklar cikana kadar bir seyler dusundugumden bu modeli gordum. ekran karti ve islemcisi diger ayni fiyat araliginda olan modellere gore iyi geldi.


    Biraz uzun oldu ama şunu da ekleyeyim,
    lenovo (+1) i3 (+1) 4gbram gayet yeterli ağır iş ve oyun gerekmiyorsa +ekran kartı üst düzey oyunlar hariç yeterli (bu kombinasyona uygun) fiyat araştırması yapmadığım için bilemiyorum ama kısaca önerdiğim bir ürün.

    hmm ağırlığı fena değil ve sarj aletide standart (y510 kullanıyorum hem makine hem sarj aleti gayet hafif buna göre)

    touchpad nadiren kullanırım bunun touchpadi uzunca denemedim ama kullanışsız değil (bkz: y510 touchpadi kullanmak)
    ekran mat mı değil mi bilmiyorum dikkat etmedim.
    iyi kötü bir oyun performansı olacaktır bu ürünün ama (asla ve asla bu pcde oyun oynanmayacağı için bilmiyorum)


    hızı vs. fena değil yormadı açılırken kapanırken

    kasa kalitesi olarak (y510dan aşağı bir kasa kalitesi yok diyebilirim ve ikisi de 15.6 inch ekran olsalar da bu ürün daha ufak)

    ürün win8 olarak geldi hb' den aslında bunu almamıştım g580 1039 tl olanı almıştım o yok diye bunu aradaki farkı istemeden gönderdiler fazlasıyla iyi oldu.

    Yakın zamanda buna benzer başka bir ürün geçmişti elime asus i5 4200u 4gbram gt720m' li model 1450-1750 tl fiyatında satışta olan bir ürün. (1600 tlye n11'den aldık onuda kart vb. kampanya yoktu)

    Onla bunu kıyaslamamı isterseniz, pil süresi olarak o (asus) ürün daha iyi olacaktır diye umuyorum. U serisi işlemciden ötürü
    Bunun pil süresini denemedim ama 3-4 saat gider diye düşünüyorum kullanıma bağlı belki max 5 saat. (word veya sadece internette gezinme) (dün 1 saat kadar internette pille kullanıldı %70 falan doluydu sarjı tam küsüratı neydi dikkat etmedim, ilk defa sarjda o sırada kullanıldı bu arada)

    ben 1039 tl - 100 tlwp +150 çeke mal ettiğim için resmen bedavaya geldi ama şu anki fiyatından nasıl alacaksınız kampanya vs. bilmediğimden size kalmış diyorum.
    Fiyatına göre üzmeyecek bir ürün diyebilirim. (kendim kullanmayacağım için pekte rakiplerini araştırmadım ama ürünü elime aldığımda buna mı para verdik demedim şahsen beğendim)
    Başka özel bir sorunuz var ise ürünle ilgili pm de atabilirsiniz.

    Bu arada oyun daha oynanmadı ve sanırım bilgisayar çöp olana kadar da oynanmayacak
    Karşılaştırdığım Asusta ise sadece lol oynandığından ki onda bundaki ekran kartının bir üstü gt720m (gayet iyi oynanıyor bu dediğim oyun)

    Bu arada hazır yazmışken şunu da yazayım, i5 (ilk seri galiba) 4gbram hd5470'li 4 yıllık bir laptop var dell marka (eski pc hala da çalışıyor)
    bunla yapabilecekleri bu i3lü lenovo ile de fazlasıyla yapabileceğinizi düşünürsek yeni çıkan oyunlar hariç pek çok ihtiyacınızı görecektir.
    *Pc' yi alıp kurar kurmaz, CCleaner indirip bazı gereksiz programları etkinden pasife geçirip, mcaffe vb. programları da silince gayet iyi olur*

    Diğer konuda yazdığım şeyler burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_88323023/tm.htm

    Son not: sanırım bu sizin bir geçiş pcsi olacak belki beğenirsiniz ve daha sonra lenovo Y serisinden bir şey alırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 25 Şubat 2014; 2:18:47 >




  • yok hocam zaten bende y500 vardi. 1 sene once almistim ve 1 ay oncede arizalandi(touchpad zaten arizaliydi, ssd bad sectorden dolayi ve tuslarda soyulmadan dolayi). kendiside arizali seriydi ama ben kullandim ugrasmamak icin servisde yapamadi. urun degisim verdi bende para iadesi aldim vatandan. gaming lenovo y50 serisi cikicak yakinda aslinda onu beklemek istiyorum fakat bizimkilierde bir notebook istiyor. benimde isimi gorsun diye simdilik arastiriyorum. buna denk geldim, sizde cok iyi anlatmissiniz.

    Mesela seyleri sormayi unuttum. y500 de y510pde de ekran cercevesi biraz kalin bunda nasil ve adaptor boyutu nasil y serisinin tabiri caize gulle demek yerinde olur. birinin kafasina atsaniz zorlanmadan yarar

    fiyati 1239 100tl wp ile 1139 oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 25 Şubat 2014; 3:21:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wingsaber

    yok hocam zaten bende y500 vardi. 1 sene once almistim ve 1 ay oncede arizalandi(touchpad zaten arizaliydi, ssd bad sectorden dolayi ve tuslarda soyulmadan dolayi). kendiside arizali seriydi ama ben kullandim ugrasmamak icin servisde yapamadi. urun degisim verdi bende para iadesi aldim vatandan. gaming lenovo y50 serisi cikicak yakinda aslinda onu beklemek istiyorum fakat bizimkilierde bir notebook istiyor. benimde isimi gorsun diye simdilik arastiriyorum. buna denk geldim, sizde cok iyi anlatmissiniz.

    Mesela seyleri sormayi unuttum. y500 de y510pde de ekran cercevesi biraz kalin bunda nasil ve adaptor boyutu nasil y serisinin tabiri caize gulle demek yerinde olur. birinin kafasina atsaniz zorlanmadan yarar

    fiyati 1239 100tl wp ile 1139 oluyor.

    Tam okumadiniz veya dikkatten kacti neyse daha ufak hocam sarjida cerceveside boyutu da.

    Hayirlisi olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • valla kacmis hocam yazmisin ben gormemisim. gece 4 olunca biraz okumalarda kopmalar oluyor.
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    Touchpad kullanışlı uzun zamandınr masaüstü kullanmama rağmen touchpad kullanımı çok rahat geldi mesela internette gezinirken iki parmakla kaydırma.
    Klavye de aynı şekilde kısa bir sürede alıştıktan sonra masaüstündeki klavyemden rahat geldi.
    Isınma konusunda yüksek performans modunda 3-4 saat oynayınca PC'nin sol tarafı biraz ısınıyor onun haricinde film izlerken veya normal modda işler yaparken bi ısınma yok.
    Ekran parlak orta seviye bir ekran. Çok kaliteli değil ama yeterli.
    Ses kalitesi ve seviyesi çok iyi PC'nin sesi %30 ,GomPlayer kullanıyorum film için onun da sesi %25 bu ayarlardaki ses yeterli geliyor.


    quote:

    Pc'nin + ve - leri
    +'ları
    + Çok Sessiz olması; oyundan çıktıktan sonra hiç ses yok yıllardır masaüstü kullanınca biraz garip geliyor.
    + Donanımı (i5-3230M @2.6 + 8GB RAM 1600MHz + 2GB Ekran Kartı-Nvidia 635M)
    + F/P ürünü yaklaşık 1300TL' ye aldım
    + Dolby Home Theater® v2 ile başarılı ses kalitesi.
    + Yüksek ses düzeyi.
    + Isınma sorunu olmaması (4-5 saattir oyun oynuyorum)
    -'leri
    - Kasa kalitesi klavye ve alt kısım kaliteli ancak ekranın yanındaki çerçeveler bastırınca çok az da olsa içe giriyor
    - PC ısınma sorunu yok ama touchpad ve touchpad'in solunda kalan kısım uzun süre oyun oynayınca ısınıyor
    - Kasa parmak izi bırakıyor
    - Ethernet kablosunu tutan tırnak yok kabloyu çektiğimde kolayca çıkıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wingsaber

    valla kacmis hocam yazmisin ben gormemisim. gece 4 olunca biraz okumalarda kopmalar oluyor.

    Sorun değil hocam (benim dilim okumak zorunda olduğum metinler yüzünden biraz karman çorman bazen 1 sayfayı noktasız yazdığım oluyor burada yine o kadar değil)

    Bu arada ses düzeyini yazmamıştım cidden iyi ses çıkarıyor (y510 kadar var mıdır var galiba ama y510 da ses kalitesi daha iyi) (jbl hoparlör farkıdır)

    Bu arada şunu da belirteyim lenovoların menteşeleri genelde büyük ve oynar durumda
    bunun sebebi bence tasarım için (pek çok laptopta ekran kasaya değdiğinde veya kapatıldığında tutan tırnaklar vardır bunuda lenovo esneyen çerçeve ile yapıyor sanırsam)

    Bu arada y510 kapanırken kasaya kafa atarken (tutmazsanız ciddi ciddi kafa atıyor ekran kasaya) bunda o kadar sağlam bir kafa atma durumu yok




  • merhaba forum okur yazarları. haftasonu teslim aldığım g580 intel pentium 2020m 4gb ram li 500gb hafızalı notebook umu bugün arkadaşımın yüklediği windows 7 ile kullanmaya başladım.

    898 lira fiyatı vardı. 110 lirayada canon yazıcı aldım, bir de yazcı kablosu ( 3 lira ) dahil toplam ( kargo dahil) 1027 lira tuttu hepsibrada dan aldım. 150 lira hediye çeki ve 100 lirada world puan kazandım. bedavadan biraz pahalıya (770 lira)geldi diytebilrim.
    halihazırda emektar toshibam var 6-7 yıllık bi notebook. artık biraz kendine getireyim emektarı derken sadece batarya ya 75 lira verince toptan yenilesem mi dedim ve sonuç g580 oldu :)

    bana emektardan sonra herşeyiyle mükemmel geldi diyebilirim. oyun oynamam , program vs işim olmaz. standart internet kullanıcısı forum okuryazarıyım:) fazlasıyla işimi görecek gibi. klavye ekran ses kalitesi dahil genel olarak kalite algısı çok yüksek diyebilirim. düşünen olursa basic kullanıcılar için mükemmel bir seçim olur diyebilirim. oyun vs düşünenler zaten direk eliyorlarmış..




  • VVVertigo V kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan PC nin modelini söylersen seni de ana mesaja eklerim
    model 59- diye başlıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende lenova almak istiyorum ıstanbul bilisimde gördüm fiyatı da uygun geldi Su model G580 59-352216 IdeaPad LENOVO sizce iyi mi oynadığım oyunlar league of legends,euro trick,crysis,bir kaç tane araba oyunu icevaplarinizi en kısa zamanda bekliyorum

    http://m.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-g580-59-352216-notebook-fiyati,37869.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhanock1907 O kullanıcısına yanıt
    fiyatı gayet iyi LoL zaten çok fazla sistem istemeyen bir oyundur onu rahat çalıştırır Crysis 1-2 açar, 3 için birşey diyemem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 8 Mart 2014; 10:36:59 >
  • Işlemci idare eder diye düşünüyorum ekran kartı da güzel geldi sizce ekran kartı iyi mi ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhanock1907 O kullanıcısına yanıt
    benim görüşüm de aynı işlemci normal seviye, ekran kartı da o fiyata en iyisi bende de aynı kart çok iyi bir kart olmasa da gayet yeterli
  • Teşekkürler bugün almaya gidebilirim i5 olanları var ama onlarda 710m ekran kartı var oda 64 bit herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhanock1907 O kullanıcısına yanıt
    Lenovo genelde 710 için 64bit kullanıyor
  • Anladim saolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.