Şimdi Ara

Lenovo ideapad 510 15isk anakart sorunu (öğrencimin bilgisayarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Bir öğrencim bilgisayarımda sorun var dedi getir bakalım dedim fakat sorun açıkcası anlamadığım yerden geldi. Bilgisayar hiç açılmıyor, sadece fişe takılıyken power tuşuna bastığımda iki saniye kadar ışık yanıyor ve anakart üzerinde fotoğrafta işaretlediğim yer ısınıyor. Soruna dair bu kadar tespit yapabildim.


    Anakart fiyatları 2000 civarında ve ne yazık ki öğrencimiz bunu karşılayacak durumda değil şuanda. Sizin yönlendirmelerinizle sorunu çözmeye çalışacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdiden.


    Anakart modeli nm a751

    İşlemci model i7 6500u ekran kartı nvidia 940mx


    Lenovo ideapad 510 15isk anakart sorunu (öğrencimin bilgisayarı)







  • Hocam lenovonun kartlar cok mudahaleye gelmez. Cihazin cektigi akimlari paylasirsaniz yardimci olmaya calisirim. Power a bastiginizda cihaz start aliyor fan donuyor. Ekrana goruntu gelmiyor anladigim kadariyla.ekrani iyi kontrol edin acaba ekrana data basiyormu calistigi surede?. En guzeli cihazin cektiği akimi gormek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    Maalesef akım ölçer yok elimde 😔 powera bastığımda sadece power ışığı iki saniye kadar yanıyor ve sönüyor. Fan dönmüyor görüntü gelmiyor hiç bir tepki yok fotoda belirttiğim bölge ısınıyor iki üç kez arka arkaya denediğimde. Ben kurtarılma ihtimaline karşılık öğrencimi ya tamire yönlendireceğim ya da yeni bir cihaz almaya. Onu merak ediyorum ama sanırım uzman birisi görmeden bu anlaşılmaz. Teşekkür ediyorum
  • Anakart tamiri yapan iyi bir yer bulmaya çalışıp oraya yönlendirmeye çalışın derim. Anakartın bir yerinde kısadevre olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.