Şimdi Ara

Lenovo Ideapad 520 ? ( 1 tane inceleme yok )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar cihaz şu =http://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-520-15ikb-intel-core-i5-7200u-8gb-1tb-gt940mx-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80yl00dptx-p-HBV000007N0Y2

    Cihazın özellikle gayet hoş . GDDR5 ekran karti , DDR4 Rami . Full HD ekrani falan gayet hoş .

    Ama 1 tane bile inceleme bulamadim .

    Sizce bu cihaz bir Bilgisayar Mühendisi ögrencisi icin ve Rainbow Six Siege ' i low da rahat oynamak icin ideal mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam aynı şekilde bu (http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-510-core-i7-7500u-2-7ghz-12gb-ram-1tb-hdd-15-6-4gb-w10.html )model için de bi inceleme yok fiyatı bazı geceler 3000 tl ye kadar düşüyor takipteyim ama forumda takip ettiğim kadarı ile arkadaşlar monster yada msı modellerini öneriyor.
  • Bu cihazın 14inc ve 256 gb ssd lı modelini mall of istanbuldaki media market da gördüm. Fıkır vermesi için teshirini inceleyebilirsiniz.

    Lenovo Ideapad 520 ? ( 1 tane inceleme yok )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandan i7 olanini aldim. Tek eksigi ssd olmamasi ve gt940mx olmasi onun haricinde full hd ve i7 olunca sarj biraz hizli bitiyor güzel cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sipariş geçtim , inşallah ürün yarın elimde olur.
    Şu an düşündüğüm en önemli şey ssd nasıl takabiliriz...
    Ürün elime geçtiğinde müşteri hizmetlerini bende bir yoklamak istiyorum ,
    en azından serviste ssd taktırıp , garanti sorunu yaşamamak.
    Ayrıca bu ürünle ilgili ssd takılmasına ait bir video bulamadım....
  • bugün sipariş geçtim i5 8250u, 8gb ram, full hd, mx150 4gb ddr5 ekran kartı 2711 tl ye , inceleme yok ama kağıt üzerinde muadillerinden iyi üstelik metal kasa ve ışıklı keyboard inş pişman olmam
  • Ürünü alalı yaklaşık 6 ay oldu ve bugün çantada duran laptopu çıkardım ekranını kaldırdığımda çıt sesi geldi. Ekranın sol alt kısmında çatlama var. Garantiye versem büyük ihtimal kullanıcı hatası diyecekler.
  • Fiyat bandını 3000 tl ve üzerine çıkardıysanız monster alın.Müşteri hizmetleri yönünden en iyi marka.Tasarımlarıda baya güzel.
  • hburak kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. Ssd konusunda ne yaptınız? bildiğim kadarıyla servis bu işleri yapmıyor ücretini verseniz bile. siz nasıl bir çözüm buldunuz?
  • scorpion64_120 S kullanıcısına yanıt
    Üstad ben Lenovo ya facebook üzerinden mesaj attım kendimiz takabilir miyiz diye? Zarar vermeden ttakarsanız garanti yi etkilemez diye. Ama ben takmadım. Cihazın hızı açılış dışında gayet iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion64_120

    Hocam selam. Ssd konusunda ne yaptınız? bildiğim kadarıyla servis bu işleri yapmıyor ücretini verseniz bile. siz nasıl bir çözüm buldunuz?

    Ben alır almaz ssd taktım , kendim taktım , iyi de yapmışım...
  • hburak kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bilgisayarı ben de alacağım. Ssd konusu benim için sıkıntı oldu. Alacağım model

    i5-8250u + 4Gb Mx150, 1tb Hdd ,8gb ram modeli. Sizinki hangi model? Memnun musunuz? Ve Ssd'yi nasıl taktiniz? Ekstra giriş var mı SSD için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanT17127 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım bu bilgisayarı cidden almadan önce çok çelişki yaşadımhiçbir inceleme yok kutu açılımı diye video çekmişler kutudan çıkarıp gösteriyor falan. Hepsiburada da 2680e düşünce aldım ben direkt çok memnunum klavyesi görüntüsü ama özellikle sesler cidden harika çıkıyor film izlemeye doyamıyorum nerdeyse. Ancak bi sıkıntı var altında soğutucu olsa dahi klavye kısmında ısınmayı hissedebiliyorsun ki yaz aylarında ne hale gelir bilemiyorum. Oyun performansı biçok oyun için ideal. Pubg de medium ayarlar 60fps full hd ayarda 40 fps civarı fps sağlıyor akıcı bi şekilde takılmadan. Cs go da full ayarlarda 90 civarı fps veriyor açılış süresi bence iyi 20saniye civarı sürüyorana ekrana gelmesi. Aklına takılan birşey olursa sorabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zimilanga

    bugün sipariş geçtim i5 8250u, 8gb ram, full hd, mx150 4gb ddr5 ekran kartı 2711 tl ye , inceleme yok ama kağıt üzerinde muadillerinden iyi üstelik metal kasa ve ışıklı keyboard inş pişman olmam
    Alana kadar herkes soru soruyor ama aldıktan sonra kimse inceleme yapmıyor. Böyle paylaşımcılık olmaz.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Haklısın.. Öncelikle en cezbedici özellikleri işlemcisinin i5 olmasına rağmen yeni nesil olması, metal yapılı kasa, ışıklı klavye ve full hd ekran ve ekran kartı tabiki, benim cihazım şahsen çok stabil çalışıyor, oyunlar son ayar getiriyorum öyle belirgin kasma donma yok, bazıları harddiskten ses filan geliyor demiş, bendekinde öyle bir sorun yok, önceki bilgisayarım vaio idi oda zamanının en iyi bilgisayarlarlarındandı, i7 full hd ışıklı klavye, ama lenovonun bu modeli bir başka, kasa malzeme çok şık, işçilik çok iyi, fazla incelemeyin kurcalamayın alın dolar zaten artıyor inmez de , yükselir daha da fiyat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 7 Mayıs 2018; 21:2:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klavaa

    Ürünü alalı yaklaşık 6 ay oldu ve bugün çantada duran laptopu çıkardım ekranını kaldırdığımda çıt sesi geldi. Ekranın sol alt kısmında çatlama var. Garantiye versem büyük ihtimal kullanıcı hatası diyecekler.
    Hocam ayni olay benim de basima geldi. Kapagi acarken kasanin sol ust kosesi kalkti. Siz laptopu servise gonderdiniz mi yoksa kullanmaya devam mi ettiniz ?





    Lenovo Ideapad 520 ? ( 1 tane inceleme yok )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cassation

    Bu cihazın 14inc ve 256 gb ssd lı modelini mall of istanbuldaki media market da gördüm. Fıkır vermesi için teshirini inceleyebilirsiniz.

    bu 520s olan model nasıldır. indirimlerle 3300-3500 civarına mediamarkttan alınabiliyor. hiç inceleme göremedim




  • hydraman kullanıcısına yanıt
    Lenovo uygulamasında donanım taraması yaptırdım. HDD'de hata veriyordu. Lenovo uygulamasından teknik servise mail attım. Ekrandaki başlat butonunun hemen yanında çatlama olduğunuda yazdım. Ekran çerçevesinde, başlat butonunun olduğu yerden başlayıp dışarı doğru yaklaşık 1,5cm çatlak olduğunu anlattım.

    Gelen cevap ise; kargo ile yollayabileceğimi çatlamayı düzeltmek için ücretlendirmeye tabi tutulacağımı söylediler. Bende yollamadım. HDD'deki sıkıntıda kendi kendine düzeldi.
  • klavaa K kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim Hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bu cihazdan var i5 4 gb ram 12 gb ekran kartlı olan modeli cihaz pubg oynarken aşırı derecede ısınıyor yani 75 80 dereceden aşağı inmiyor maksimum da 40 fos alabiliyorum sizde durumlar nasıl veya önere bileceğiniz bir ayar vs varmı birde bazen chrome filan girdiğimde takılıyor bir kaç saniye ondan sonra kendisine geliyor 2017 ekim ayında almıştım bende cihazi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.