Şimdi Ara

LENOVO İDEAPAD Z510 [Ürün İncelemesi] [Sorunlar ve Çözümleri] [Kullanıcı Platformu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
61
Favori
238.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün Vatan Bilgisayardaki fiyatını 2,229 olarak güncellemişler. F/P olayı artık bir + değil. Bu fiyata yakın daha iyi başka marka/model tercih edilebilir diye düşünüyorum. Güncel uygun fiyat bilgisi sahibi arkadaşlar varsa sevinirim.
  • ssga S kullanıcısına yanıt
    Bence Bu Bir F/P Olayı Değil P'ye Göre Düşük F Oranıdır... :)İstanbul Bilişimden (Vatandakinin Daha İyisi Sadece Freedos) Aldım Hala Fiyatı Aynı Değişmeden Alınmalı Bence.Seriler Ve Fiyatlarına Göre Siteler Konuda Var..
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    belki dedim farklıysa içime kurt düştü sadece hdd mi diye :) Expresscache program link atarmısın bana bir zahmet 8.1 wersion Windows.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mumsur

    belki dedim farklıysa içime kurt düştü sadece hdd mi diye :) Expresscache program link atarmısın bana bir zahmet 8.1 wersion Windows.

    SSDyi Göremiyormuşuz Ayrıca Bu 8-16-24 GB Olanlarda SSD ayrı değil melez bir HDD nin içinde ve HDD ye dahil olan bir bellek gibi düşün. Bu Arada Bilgisayar Açılış Hızını Açma Tuşundan Masaüstüne Gediği Süreyi Bir Telefon Kronometresiyle Ölçüp Yazarmısın.
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    30 saniye sürüyo bende bazen 25 bazen 45 tam bir netlik yok denedim birkaç kez acaba sshd aktif mi ? onu merak ediyorum ben yoksa arada bir mi kullanıyor ? ayrıca bir ssd alsak taksak garantiden çıkarmı acaba?
  • Bende Bir Program Var İsmi Boot Racer 4.6 PC Açılmasıyla İlgili Z510 Kullanıcıları Şu Programı Yükleyip Test Etsin. Bide Programda PC Özelliklerinde
    Boot Drive= (non-SSD) ST1000LM014-1EJ164 1000 Gb Yazıyor (non-SSD)= Olmayan SSD Diyor Burası Aklımı Karıştırdı Valla.
    http://www.majorgeeks.com/files/details/bootracer.html @mumsur



    SSD Taktığını Söylemiştin Bunu Yaptıktan Sonra Birşey Uyguladınmı Direk Aktif Oluyormu.? @SchwarzMoto
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    tam 40 saniye sürdü program öyle gösteriyor

    Boot Drive= (non-SSD) ST1000LM014-1EJ164 1000 Gb IDE ayrıca böyle yazıyor . idemiymiş bu disk :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumsur -- 3 Şubat 2014; 15:09:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salvadorx

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilyasozde

    dokunmatik özellik var mıydı bunda yaw?

    Yok.

    tanıtım vidyosunda sanki öyle gördüm ondan sordum
  • 120gb.external kutu ile kendi hdd sini taşınabilir yaptım
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    direk kullandım hocam
  • mumsur M kullanıcısına yanıt
    Hocam Benim PC 13-15 Arası Saniyede Açılıyor. Siz Herşeyi Yükledinizmi Bilgisayara.İDE Yazıyor.Gerçi SSD Hızlandırması İçin Konulmuştur. Hiç Program Yüklemeyenlerin PCsi 6-7 Saniyede Açılıyormuş Ben 400GB Yer Doldurdum 4 Oyun Var.Virüs Koruması Felan Herşey Kurulu Yeniden Başlatmada 23 Saniye Kapatıp Başlatma Tuşuna Basarak Açmada 15 Saniyeyi Gördüm En İyi.
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    benim neden byle oluyor acaba bilmiyorumki
  • mumsur M kullanıcısına yanıt
    Bir Program Var Sistemin ilk Kurulumundan Kalan Kırıntıları Temizliyor PC Açılmasını Hızlandırıyor Bide PC Başlangıcında Açılmaya Çalışan Çok Program Varsa Açılması Süresini Etkiler.
    Programı Diskime Upload Ettim Full Yapmak İçin Serialde Var.
    http://yadi.sk/d/UqwTcx2dHEfYr
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    bu kendinden yüklü geldi win 8 sanırım o yüzden çok gereksiz şey açılmaya çalışıyor normal kurulumlarda böyle olmadıgını dusunuyorum xp olsa cogu seyı kapatırdımda win 8 daha yenı kullanmaya basladım neyın ne oldugunu bılmıyorum bu program kapatıyorsa cok ıyı zaten.
  • İstanbul bilişimden sipariş verdim bakalım bekliyeceğiz umarım pişman olmam teknoloji şansımız yanımızda olsun. Windows 8 i nasıl temin edebilirim şimdi indirip dvd ye mi çeksem yada siz nasıl yaptınız ?
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    kardeşim yaptım şimdi tamamen kapattım açtım şifre yazma ekranı 11 saniyede geldi açılıp masa üstüne tıkladım 17 saniye gösteri program toplamda. demek bişey kasıyormuş yani



    birde kardeşim buna format nasıl atılıyor ? şimdi bende yüklü geldi zaten bu ben Ayrıca Z diski yaptım bunda 400 küsür gb onu silmeden sadece sisteme format varmı ? kendi atıyomuş fln öyle bişeyler varmış onuda öğreneyim zamanında :)
  • mumsur M kullanıcısına yanıt
    Görev Yöneticisi=>> Başlangıç Bölümünden Devre Dışı Bırakabilirsin Açılmasını İstemediğin Uygulamaları
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    yok onu biliyorum zatende bazı kendi kullandıgı şeyler varya servicesler fln onlarda kasıyordu xp de demek bunda yapmıyormus tam anlayamadım şimdi sıkıntı yok zaten .

    siz enerjy modunu anlayabildinizmi ? bende 1 kez koruma moduna aldım %60 da sabitledi kapatıp açsamda aynı tekrar tıklamıyorum yani ama bir ayar flnda yapmadm
  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    En güncel Intel Wireless-N 7260 driver'ını kullanıyorum.

    İlk olarak Lenovo'nun sitesinden Z510 driver bölümündeki 16.1 sürümünü(evet, Lenovo'nun sitesinde tüm driverlar güncel değil) yükledim. Problemi farkettikten sonra Intel'in kendi sitesinden en son sürüm olan 16.6'yı yükledim ve problem hala ara ara devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 3 Şubat 2014; 17:44:04 >




  • Salvadorx kullanıcısına yanıt
    SSD olmayan disk diye gösteriyor bunu ki bir miktar haklı. Disk SSD değil, NAND bellek ile önbelleklenmiş HDD ki bu türe SSHD deniyor. Programın çalışma mantığı ne bilmiyorum ama ya disk kendini non-SSD olarak tanıtıyor ya da programın veri tabanı yeterli değil. En azından SSHD diye göstermesi iyi olurdu ki belki donanım standartlarına girmemiş ise SSHD adı, disk de uyumsuzluğu önlemek için SSHD olarak adlandırılmamıştır.
    Bir de 1000GB mı görünüyor disk, yahu 1024 GB yapsanızya şunu zaten bir kısmını kullanamıyoruz; bir de utanmadan 24GB direk kesmişler. :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.