Şimdi Ara

Lenovo k6 note hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
8
Favori
111.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kamerasına laf atanlar az ışık altında, karanlık ortamlarda yüksek iso değerlerinde çekim yapanlardır.

    Aşağıdaki linkten yüksek ışık altında ne kadar ciddi bir performans gösterdiğini diğer telefon ve modelleri ile kıyaslayabilirler. Özellikle renk doğruluğu ve yazı netliğinde çok ciddi başarımı var. Ama ışık seviyesi düşünce ciddi anlamda performans geriliyor.

    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=8318&idPhone2=7945&idPhone3=7983
  • k6 note aldım.
    üründen gayet memnunum.

    ürünle ilgili bir sorum var?

    telefon 2,5 saatte şarj oluyor.

    snapdragon 430 işlemcinin qualcomm quick charge 3.0 desteği var.

    quick charge 3.0 şarj aleti alsak verimli olur mu?
  • Telefon amacı dışında fiyat performans açısından mükemmel. fakat telefonların amacı bilindiği gibi görüşme yapmaktır. Telefonun sesi karşıya ulaşmıyor. Çünkü tek mikrofonu var ve telefonun tepesinde... Ve ses kalitesi Dolby olmasına rağmen pek hoşuma gitmedi..Ses sistemindeki bu saçmalıklar haricinde güzel telefon... Birde entegre batarya var. Yani değiştirilemez. Gerçi artık çoğu telefon öyle... Pil, akıcılık, renk derinliği, görünüşü beğendiğim özelliklerdir.



    Not: 2 aydır kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfc var mi bunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonda 2 sim kart ve micro sd kart aynı anda kullanılabiliyormu. Yoksa K5 Note'daki gibi 2. slot ortakmı kullanılıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GreatWhite

    Bu telefonda 2 sim kart ve micro sd kart aynı anda kullanılabiliyormu. Yoksa K5 Note'daki gibi 2. slot ortakmı kullanılıyor?

    k6 note da çift sim özelligi yok, özellik kapatılmıs durumda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: route89

    Telefon amacı dışında fiyat performans açısından mükemmel. fakat telefonların amacı bilindiği gibi görüşme yapmaktır. Telefonun sesi karşıya ulaşmıyor. Çünkü tek mikrofonu var ve telefonun tepesinde... Ve ses kalitesi Dolby olmasına rağmen pek hoşuma gitmedi..Ses sistemindeki bu saçmalıklar haricinde güzel telefon... Birde entegre batarya var. Yani değiştirilemez. Gerçi artık çoğu telefon öyle... Pil, akıcılık, renk derinliği, görünüşü beğendiğim özelliklerdir.



    Not: 2 aydır kullanıyorum

    Kardeş telefonun tepesinde tek mikrofon olur mu Allah aşkına? Hiç mi inceleme izlemiyorsun. Cihazların altında çift hoparlör gibi görünen ızgaraların biri mono hoparlör diğeri ise kozmetik olarak güzel görünsün diye hoparlör görüntüsü verilmiş mikrofondur. Zaten müzik çalarken tek tek kapatırsan birinde sesin kısıldığını diğerinde ise etkilenmediğini görürsün. Üstteki mikrofon dış ortam gürültüsünü azaltmak ve karşı tarafa gitmesini önlemek içindir. Ben de kullanıyorum ve ses gidiş gelişlerinde hiç sorun yaşamıyorum. Eğer var diyorsan garantiye bir göster derim.




  • Cihazı alalı 2 gün oldu. Cihazın en iyi özelliği bataryası kesinlikle. P1 ve P1 Pro da kullandım ve çok net onlar kadar süre veriyor. %90 Wifi bağlı olarak kullanıyorum ve dün akşam 8 küsür saat süre ile %20 küsür şarjım vardı. Açıkçası önceki kullandığım Lenovo modellerine göre eksi diyebileceğim bazı şeyler var. Misal benim Lenovo cihazlarında en sevdiğim özellik olan sms gelip de bildirim çubuğunda aşağı çekince çıkan "Yanıtla" ve "Oku" butonları bu modelde yok maalesef. Çok kullanışlı oluyordu. Banka ya da reklam mesajı geldiğinde açmaya gerek duymadan "Oku"ya tıklayınca açılmış gibi kapanıyordu. diğer eksi ise ses konusunda. Ses çıkışı iyi ancak sesi birkaç kademe kısınca senki komple kapatmış kadar kısılıyor. Kademe ayarlaması hiç iyi yapılmamış. Kameralar normal. Sadece dikkatimi çeken metalik gri ve gold renginde kamera metal kaplıyken bendeki koyu gri modelde lens açıkta duruyor. Görsel olarak diğerleri daha şık duruyor.Bunun dışında kapasitif tuşlarda da aydınlatma yok maalesef.
    Kılıf almak isteyen olursa da ben de buradan sipariş verdim.
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/lenovo-k6-a5000-a7000-k5-k3-note-s1-lite-p1m-a2010-kilif-silikon-P69960539




  • unpop kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler
  • Sayın arkadaşlar 1 ay önce k6 note aldım . Severek kullanıyorum fakat Whatsapp ı açmadan bildirimleri göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery

    Mükemmel bir galeri uygulaması

    Telefon hakkında diyeceklerim huawei p9 lite 2017 arasında kalmıştım. Gözüm hala huawei de 😅

    Bu telefonun şarjı efsane

    SwiftKey klavye yine indirin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: met25

    Sayın arkadaşlar 1 ay önce k6 note aldım . Severek kullanıyorum fakat Whatsapp ı açmadan bildirimleri göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

    Sanırım bu telefonda yokmuş o özellik. Belki güncelleme ile gelir ama kim ingilizce uğraşıp da firmaya atacak bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 1 Nisan 2017; 14:6:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: met25

    Sayın arkadaşlar 1 ay önce k6 note aldım . Severek kullanıyorum fakat Whatsapp ı açmadan bildirimleri göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

    Whatsapp'ı açmadan bildirim gelmiyor mu? Normalde geliyor. Korunan uygulamlar listesi varsa orada whatsappı aktif hale getirin. telefon yanımda değil o yüzden hangi menüde bilemiyorum ama anneme aldım ve vermeden önce 4 gün o telefonu kullandım. Böyle bir sorun yok. Pil ve güç tüketimi sekmesindeki korunan uygulamalara bakın.
  • Bunda nfc yokmus yoksa alcaktim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • Arkadaşlar telefon her yönüyle güzel.Ama gel gelelim bu ses olayı beni deli etti.telefonun konuşma sesi az... Karşı mdaki kişinin sesi bana,benim sesim karşımdaki kişiye boğuk gidiyor...Böyle bir sorun yaşayan var mı??Ne yapmamız gerekiyor bir ayarı felan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net bir ses yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • met25 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zemheri23



    Arkadaşlar telefon her yönüyle güzel.Ama gel gelelim bu ses olayı beni deli etti.telefonun konuşma sesi az... Karşı mdaki kişinin sesi bana,benim sesim karşımdaki kişiye boğuk gidiyor...Böyle bir sorun yaşayan var mı??Ne yapmamız gerekiyor bir ayarı felan var mı



    hocam ilgin ama farklı telefonlara göre ses değişiyor evdeki diğer iki telefonla kendimi aradım ses net geliyordu fakat kardeşimin telefonla konuşurken net gitmiyor fakat her zaman olmuyor bu durum çoğu zaman net konuşma yapılıyor




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.