Şimdi Ara

LENOVO LEGİON 5 PRO, HİNDİSTAN'DA AMD RYZEN 7 5800H, RTX 3000 GPU'LARLA PİYASAYA SÜRÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenovo , HP ve MSI'ı takip ediyor ve Hindistan'daki oyun serisine yeni dizüstü bilgisayarlar getiriyor. Şirket, bugün HP Victus E ve HP Victus D dizüstü bilgisayarlarının duyurularını kendi Lenovo Legion 5 Pro'yu duyurarak takip etti. Çinli firmanın geçen haftadan beri bu lansmanla dalga geçtiğini belirtmekte fayda var. Şimdi, oyun merkezli Lenovo Legion 5 Pro, Legion Ultimate Support ile birlikte ülkeye ulaşıyor ve oyunculara yönelik özel destek hizmetleri sunuyor. Yeni dizüstü bilgisayar, AMD'nin Ryzen 7 500 serisi işlemcilerinde çalışacak ve içinde 140W'a kadar NVIDIA GeForce RTX 3070 grafik yongası ile gelecek. Dizüstü bilgisayar 1,39,999 INR'den başlarken, Legion Ultimate Support 999 INR'den başlar.
    LENOVO LEGİON 5 PRO, HİNDİSTAN'DA AMD RYZEN 7 5800H, RTX 3000 GPU'LARLA PİYASAYA SÜRÜLDÜ

    Lenovo Legion 5 Pro teknik özellikleri
    Lenovo , iki küresel varyantı getirmek yerine yalnızca AMD Ryzen 7 5800H işlemcili olanı getiriyor. Bu çip, şirketin güçlü Zen 3 mimarisi üzerine inşa edilmiştir. Şirket, cihazın “yıldırım hızında” kare hızları ve 8.1 saate kadar pil ömrü sunacağını belirtiyor. Ayrıca, dizüstü bilgisayarın gücü CPU ve GPU arasında değiştirmesine olanak tanıyan ve pil ömrünü iyileştirmeye ve oyun oynarken daha iyi performans sağlamaya yardımcı olabilecek Lenovo Legion AI Engine'i de destekler.

    Legion 5 Pro ayrıca şirketin ticari markalı tasarımı olan Legion ColdFront 3.0 termal yönetim sistemine sahiptir. Dizüstü bilgisayar, gerektiğinde dizüstü bilgisayarı soğutmak için birden fazla termal sensör, Dört kanallı egzoz sistemi ve turbo şarjlı çift fan tasarımı kullanır. Buradaki fikir, işlemci ısınırken azaltmayı azaltmaktır. Dizüstü bilgisayarın sürekli yük altında çalışmasını sağlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.