Şimdi Ara

lenovo legion r25f-30 alırnı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Va panel monitör almak istiyorum şuan lenovo legion r25f-30 bu monitör güzel indirimde kullanan varmı yada başka va monitör önerecek varmı bütçe 5000-6000 arası 24 inç 144hz


    ips glow yüzüne ips monitör düşünmüyorum




  • Lenovo Legion R25F-30 için yapılan yorumlara göre tasarımı, pivot özelliği ve kutu içeriği beğenilmiş. Ancak 280Hz’in 30 dakikada bir kapanması, 0.5 ms tepki süresinin sadece MPRT modda aktif olması ve bu moddayken parlaklığın düşmesi gibi şikayetleri var. VA panel monitör arayışında isen, Samsung’un VA panel monitörleri genelde beğeniliyor. Özellikle yüksek yenileme hızları ve renk kalitesiyle öne çıkıyorlar. Bütçene ve ihtiyaçlarına uygun bir model bulabilirsin. Ama dediğim gibi, Lenovo Legion R25F-30 almadan önce bahsedilen artı ve eksileri göz önünde bulundurmanı öneririm.
  • Aynı ürünü 3 gün önce aldım ve genel olarak güzel ürün. Benim aldığım üründe ölü pixel yok, ışık sızması da yok ama ghosting birazda olsa var. Tüm ayar ve Hz lerde deneme yaptım hepsinde de ghosting oluyor. Oynadığım tek oyun var Age Of Conan mmrpg Max ayarda beni rahatsız eden bir ghosting olmadı. Oyun son derece akıcı ve güzel oynanıyor PVP kısmı.

    Bu ürünü IPS yerine tercih etmemin sebebi, arada filmde izliyorum dolayısıyla dengeli bir model olduğunu düşünüyorum.

    Işık sızması yerine ghostingi tercih ederim.

    Ekran kartım 2013 yılından kalan R9 280x hâliyle üzerinde DP 1.2 çıkış var max 165 Hz çıkabiliyor. En stabil hali 120 Hz gibi. Daha iyi bir kartla daha iyi bir sonuç alınabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.