Şimdi Ara

Lenovo Lisanslı Vista Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar...

    Bende Lenovo Y530 laptop var. Birkaç gün önce Linux'u denemeye karar verdim (vermez olaydım). Mint sürümünü kurarken:

    "partisyonu mevcut işletim sistemi ile paylaş"
    "partisyonun tamamını kullan"
    "harddiskin tamamını kullan"

    seçenekleri vardı. Lenovo'larda gizli partisyonda Vista kurulumu olduğu için onu bozmasın diye "partisyonun tamamını kullan" seçtim, ama arkadaş sağolsun tüm harddiski uçurdu. Doğal olarak Vista'nın kurulumu ve hatta laptopun kendi Onekey Recovery fonksiyonu da gitti.

    Office, foto düzenleme vs. tüm programlarım lisanslı. Böyle de devam etsin istiyorum. Ancak orjinal olmayan bir işletim sistemi olmadan bunların hiçbir anlamı yok. Bunun için Vista'nın orjinal OEM kurulum DVD'si lazım. Sonuçta seri numaram var ve bununla kayıt yaptırmak istiyorum.

    Sonuç olarak Vista 32bit Home Premium OEM DVD nasıl bulabilirim.

    NOT: Lenovo'ya başvurun, belli bir ücret karşılığı göndersinler gibi cevaplar yazmayın lütfen, çünkü gelmesi en az 1 ay sürer. Bana acil lazım.

    Şimdiden teşekkürler...







  • oem dvd olmasa da olur retail vista dvd si ile de kurabilirsin, torrentlerde biraz araştırırsan sha1 leri ms çıkışlarıyla tutan bir iso bulup onunla kurabilirsin yeniden, key aktive eder, dil farketmez
  • O şekilde olur mu diye 2 tane Vista indirdim. Biri TR diğer ENG. İkisi de key'i kabul etmedi. sha1'leri ms çıkışlarıyla aynı olanı nasıl bulabilirim? Eğer bildiğin bir link falan varsa paylaşabilir misin?
  • Windows 7 Ultimate'e ücretsiz terfi etsene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Football Mania

    Windows 7 Ultimate'e ücretsiz terfi etsene.


    O nasıl olacak?
  • Google'da biraz araştırma yap. Windows 7 Ultimate sp1 integrated bul. sonra removeWAT ve remove Watermark programlarını internetten indirip sırasıyla çalıştır.
  • Pardus 2011'i de deneyebilirsin.En azından Harddiskin bir bölümüne kurmanı tavsiye ederim.internet,film,müzik için kullanışlı.Lisans derdi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Football Mania

    Google'da biraz araştırma yap. Windows 7 Ultimate sp1 integrated bul. sonra removeWAT ve remove Watermark programlarını internetten indirip sırasıyla çalıştır.


    Bu şekilde korsan yazılım kullanmış olmuyor muyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magneetic

    Pardus 2011'i de deneyebilirsin.En azından Harddiskin bir bölümüne kurmanı tavsiye ederim.internet,film,müzik için kullanışlı.Lisans derdi yok.


    Ubuntu ve Mint' in son sürümlerini denedim. Bunlar benim için beş para etmezler. Çünkü bilgisayarı internet, film ve müzik için kullanmıyorum. Lisanslı resim düzenleme programım, lisanslı profesyonel mimari çizim programım ve lisanslı statik hesap programım var ve bunlar Linux işletim sistemlerinde çalışmıyorlar. Bu yüzden Windows kaçınılmaz.

    Yine de tavsiyen için teşekkür ederim.
  • direk key kabul edilmiyor indirdiğin isolarda aktivasyonu 0 800 211 39 39 dan yapman gerekli
  • Az önce Lenovo'yu aradım. 25 TL+KDV gönderin DVD'leri gönderelim dediler. Daha sonra Microsoft destek hattını aradım. Bilgisayara yüklü olarak gelen programların desteği için bilgisayar üreticisini arayın dediler. Kısacası ikisi de benim için çözüm değil.
  • aynı dertten bende sıkıntıdayım ne olacak bilmiyorum. internetten indirdim elimdeki lisans numarası olmuyor. kabul etmiyor acaba eski sürüm vistamı bulup yuklemek gerekiyor. bir fikri olan varmıdır
  • Bunun eski ya da yeni sürümle bir alakası yok sanırım. Önemli olan Lenovo'nun Türkçe Vista'sının DVD'sini bulmak. Çünkü lisans numaraları dilden dile (ülkeden ülkeye) farklılık gösteriyormuş. Şu ana kadar 4 vista denedim. Bu arada senin bilgisayarın markası ne?
  • yukardaki aktivasyon hattını arayarak ordan yaparsan işini halleder, internet üzerinden yapamazsın ama telefonla yapabilirsin, dil olayı da farketmez ayrıca, key dile değil sürüme bakar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.