Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (665. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
127
Favori
528.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • afelus A kullanıcısına yanıt
    Sadece lollipop 5.1'de mi var bu açık yoksa 4.4'te de var mıdır?
  • ALAIN DELON kullanıcısına yanıt
    4.4.4 de kullandığım dönemde karşılaşmadım. İlk olarak Nisan ayında karşılaştım. Programı devre dışı bırakayım dedim ve fabrika sürümüne döndürerek devre dışı bıraktım. Bu kez push mesaj gelmemeye başladı ve etkinleştirmek durumunda kaldım. Nette önceki mesajımda yazdığım Lenovo destekte ki o yazıyı gördüm ve indirmeye çalıştım. Normal olarak indirme gerçekleşmedi. Bir ara dosya yöneticisi ile telefonun belleğinde dolaşırken LSF_PUSH klasörünü gördüm. Bu klasörün içinde de 1585770121682-upgrade-row.apk dosyasını gördüm ve güncelledim. Bir müddet sonra ilgisiz mesajlar yine gelmeye başladı ve gelen mesajın üzerine uzun basınca cihaz hizmeti uygulaması göründü. Yanındaki - i- bilgi tuşuna basarak cihaz hizmetinin mesaj bildirim göndermesini engelledim. Şimdilk mesaj gelmiyor ama açık devam ediyor bence. Kullanıyoruz bakalım ......
    Telefonun başka da hiç bir şeyi yok. Hala iki gün şarz gitmekte ve hızı da iyi..




  • afelus A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Bende virüs taramasında operator app diye bir virüs buluyor ama silemiyor. Reklam virüsü olarak geçiyor taramada. Bir ara root yapıp daha sonra unroot yapmıştım, onunla alakalı sanırım. Lollipop sürümüne geçecektim ama çift tıkla uyandırma olmadığı
    ve bahsettiğiniz açık yüzünden vazgeçtim.
  • ALAIN DELON kullanıcısına yanıt
    Telefonum root lu değil. Sadece recoverisi twrp . Bir virüs programı indirip tarayalım bakalım. Tahmin etmiyorum bir şey bulacağını..
    --- Avastı indirerek tarama yaptım. Sonuç hiç bir tehdit yok. ---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afelus -- 5 Mayıs 2020; 17:33:18 >
  • telefonu 8-8.1 e guncellemis olup satmak isteyen olursa bana ozel mesaj atin arkadaslar ..
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    O versiyon için güncelleme gelmedi ki?
  • ALAIN DELON kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    Lenovo forum sitesine baktığımda bu konu ile ilgili çok yazı gördüm. İnanki birçok Lenovo telofon çeşidinde bu CİHAZ HİZMETİ uygulamasındaki açıktan bahsediliyor ve henüz çözüm bulduklarını da görmedim. Artık bundan sonra Lenovo telefonlarının arkasında durmadığı müddetçe kan kaybedeceğini düşünüyorum.
    Başka bir reklam bildirimleri şikayetçi olayı

    https://forums.lenovo.com/t5/P1-P1m-P70-P90-Series-Smartphones/System-process-quot-Device-Service-quot-showing-ads/m-p/3995599




  • afelus A kullanıcısına yanıt
    Selamlar, Bende bildirim çıkmadı hiç aldığımdan beri, belki Lollipop ile alakalı bir açıktır. Bazı programlar 4.4 için yetmiyor ama idare ediyorum. Malwarebytes ile taratıyorum normalde, mobilde en iyi tarama performansını bu programda buldum.
  • Selamlar.
    Cevap için teşekkürler. Lenovo forumdaki bilgilere göre marshmallow da da farklı telefonlarda bile görünmekte ve bu olayın sadece Lenovo telefonlarda ve de tabletlerde görüldüğü yazılmakta. Açık öyle bir şey ki düşünebiliyor musun, biri senin telefonda LSF_PUSH klasörünü açıp içine bazı resim dosyalarını ve uygulama dosyasını oraya kopyalıyor ve de uygulamanı güncelliyor. Telefonu kullanan kişinin haberi olmuyor. Kurduğum mobil antivürüs programı sadece günlüğüne not alıyor "Güncellenen uygulama: Cihaz hizmeti bir tehdit bulunamadı. Korunuyorsunuz".
    Sonuç olarak Lenovo benim için bitmek üzere bundan sonra ürününü almak mı?
    Şimdiden herkese iyi bayramlar.
  • Benim Android sürümüm telin kendi güncellediği 5.1 Son zamanlarda o reklamlar bende de çıkıyordu. Cihaz Hizmeti'ni devre dışı bıraktım artık çıkmıyor.
  • Kimkim kullanıcısına yanıt
    Şimdilik çözüm o. Sizin telefonda da hafızasında LSF_PUSH klasörü oluşturulup içine bazı dosyalar atılıyormuydu.
    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★
  • Anakartı lazım bana. Ekranı vs kırılıp da anakartı sorunsuz olup satmak isteyen varsa yazabilir mi?
  • Arkadaşlar telefonu aylarca kullanmamıştım ama içinde tüm programlarım yüklüydü. Aylar sonra açınca mail,telegram,borsa bildirimlerinin falan hepsi birden geldi. Yüzlerce bildirimi kaldıramadı telefon dondu kaldı. Flash tools ile formatlamaya çalıştım ama olmadı. Telefonu bilgisayara bağladığımda 3-5 saniye sonra bağlantı gidiyor. farklı kablolar denedim sorun çözülmedi. o yüzden de yükleme yapamıyorum telefona. nasıl bir çözüm önerebilirsiniz. Şu an tuğla gibi telefon.
  • Arkadaşlar merhaba, Lenovo P70-A model bir telefon kullanıyorum ve telefonda reklam bildirimi gibi bir sorunu yok fakat dosya yöneticisine giriş yaptığımda LSF_PUSH isimli bir klasör görüyorum ve o klasörü sildiğim halde yeniden yükleniyor ve o klasörün içerisinde 'Likee' gibi uygulamaların apk dosyaları bulunuyor. Bu virüs gibi bir şey mi? Herhangi bir sorun yaratır mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 15 Ekim 2020; 23:2:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aktfoskta

    Arkadaşlar merhaba, Lenovo P70-A model bir telefon kullanıyorum ve telefonda reklam bildirimi gibi bir sorunu yok fakat dosya yöneticisine giriş yaptığımda LSF_PUSH isimli bir klasör görüyorum ve o klasörü sildiğim halde yeniden yükleniyor ve o klasörün içerisinde 'Likee' gibi uygulamaların apk dosyaları bulunuyor. Bu virüs gibi bir şey mi? Herhangi bir sorun yaratır mı?

    Cihaz hizmeti uygulamasını devre dışı bırak ve klasörü silebilirsin. Bir daha oluşmuyor. O klasör içindeki uygulamaları sana haber vermeden kurabiliyor. Oradaki uygulamanın kurulu olup olmadığına bakınız. Eğer kurulu ve sistem dosyası olarak görünüyorsa dikkatli bir şekilde o uygulamayı da devre dışı bırakınız.

  • Bu telefon prematüre. Ne yaparsanız yapın asla verim alamazsınız. Kaldı ki 5 yıllık bir telefon.
  • Orjinal android 5.1 sürümü var mı ?
  • arkadaslar ben 4.4 ten orjinal 5.1 e gecmeye calisiyoruk ama sp flash tool hiç tepki vermiyor neyi yanlis yapiyorum?
  • Merhaba iyi akşamlar.
    Telefona artık çoğu uygulama yüklenemez duruma geldi. Mecburen güncelleme yaptım fakat daha önce hiç olmayan bir sorunla karşılaştım. Telefon görüşmesi esnasinda karşı taraf kendi sesini duyuyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
  • @Critos @gunman233 @ALAIN DELON



    Hocam bu telefonla ilgili merak ettiğim bir konu var:

    5.1'e yükseltmeden kullanılamaz hale mi geldi telefon?


    Mesela hiçbir banka uygulaması yüklenemez hale geldi mi?


    Android 4.4.4 support yok muymuş uygulamalarda?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 2 Nisan 2021; 1:32:24 >
  • 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.