Şimdi Ara

Lenovo s10 onekey rescue sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pc yi açarken mavi ekran hatası weriyor we hemen yeniden başlıyor pc. sürekli böle dewam ediyor. güvenli modda da açmıyor... onekey rescue ile sistemi onarmak istedim ama onekey rescue tuşuna basınca 'lenovo onekey rescue 6.0' yazısı çıkıyor başkada bişi olmuyor. ilk kez bu özelliği kullanıyorum bu arada. neden çalışmıyor onekey rescue bi bilgisi olan war mı?



  • Ben S9 kullanıyorum. Ona göre yazacağım. Herhalde S10 da da benzerdir

    1. Bilgisayarı açmadan recovery düğmesine basacaksınız. Birtakım yüklemelerden sonra sistem dosyalarını kontrol edecek ve tamir edilmesi gereken varsa sizden onay isteyecek.
    Sistem dosyalarının -varsa- tamirinden sonra gene sorun devam ederse

    2. Tekrar bilgisayarı açmadan recovery düğmesine basın
    Onekey antivirus
    onekey recovery
    çıkış

    seçenekleri gelecek. onekey recovery 'i seçin ve çıkan menüden ihtiyacınıza göre seçim yapın. Yanlız bu durumda bilgisayarınız fabrikasyon ayarlarına geri döndürülecektir. Yüklediğiniz güncellemeleri ,programları ve dosyalarıkaybedeceksiniz.

    Bir başka kullanım ise, bunu bilgisayarınızı düzeltip güncellemelerini yapıp gerekli programları yükleyip kararlı bir anda D ye gene one recovery ile bir yedek alın bu şekilde bir kararsızlık durumunda tekrar recovery yardımı ile 5-10 dk içinde her şeyi yüklenmiş bir şekilde bilgisayarınız geri gelir. Bunların menüleri recovery programı içinde var.Sağlıkla kalın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esman -- 27 Ağustos 2009; 23:56:53 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.