Şimdi Ara

LENOVO THINKPAD SL500 SES SORUNU :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABALAR ,

    FORUMDA YENİYİM VE SİZİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.. BUGÜN LENOVO THINKPAD SL500 P8600 C2D İŞLEMCİLİ LAPTOP ALDIM VE EVE GELDİM İŞLETİM SİSTEMİNİ KURDUM VE SESİN BEKLEDİĞİMDEN DAHA KÖTÜ OLDUĞUNU FARKETTİM :s SES GERÇEKTEN ÇOK ZAYIF , WİNDOWS SES SEVİYESİ EN SONDA FAKAT ÇOK ZAYIF SESİ VAR .. ACABA THINKPAD İN ÖZELLİĞİMİ BÖYLE ? ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE LENOVO TÜRKİYE TEKNİK BİRİMİ ARADIĞIMDA İŞ BİLGİSAYARINDAN SES KALİTESİ BEKLEMEMEM GEREKTİĞİ SÖYLENDİ , FAKAT BEN BU KADAR DA ZAYIF BİR SES BEKLEMİYORDUM :s AYGITLARDA CONEXANT HIGH DEFINITION SMARTAUDIO 221 SES AYGITI VE NVIDIA HIGH DEFINITION AUDIO AYGITI GÖSTERİYOR .. HD SES BU ŞEKİLDE OLMAMALI .. ACABA BAŞKA BİR AYARI FALAN MI VAR ?

    DİĞER BİR SORUN DA SYNAPTICS TOUCHPAD TUTUKLUK YAPIYOR ARA ARA :s

    BU SORUNLARI NASIL ÇÖZEBİLİRİM ?? LÜTFEN YARDIM ..

    CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ..







  • Önce touchpadinkini söyleyeyim. driverini kaldırıp tekrar kur. güncel olanını kur. tabi başka sebepleride olabilir denemek lazım.
    ses mevzusundada; laptop sesleri normaldede çok kısık olur. yani sadece sendeki degil bir çok laptopun sesi öyledir. ayrıca HD ses demek yüksek ses demek degildir. high definition yani yüksek kalite demektir. laptoplar için ekstradan ufak hoparlörler var onlardan alabilirsin.
  • Bende de tuhaf bir ses sorunu var. Toshibamda harman/kardon hoparlör var(Realtek High Definition Audio) ve müzik basslı olmadığı sürece ses kalitesi mükemmel. Fakat ne zaman bass vursa ses kendi kendine kısılıyor. Kısılma derken gerçekten donanımsal olarak değil kulağa o an ezik ve kısık bir ses geliyor. Sonra tekrar yükseliyor. Özellikle silahlı oyunlarlda silah patlayınca çok belirginleşiyor. Çok rahatsız edici bir durum. Neyseki kulaklık takınca böyle bir sorun yok.

    En güzel ses kalitesini de HP Pavilion'da gördüm. Adam gibi ses arıyorsanız eğer... Altına subwoofer koymuş adamlar yuhannes dedim.
  • Cevap için teşekkürler,

    yanlız bende daha önce Packard Bell EasyNote ML65 model bi lap top vardı sesi gayet iyiydi.. ama Thinkpad in sesi onun yarısı kadar :S touchpad i deneyim bakalım olacak mı.
  • sorunu biraz daha açıllıyim ,

    cep telefonum ondan daha fazla ses çıkarıyor :P Thinkpadler için bu normal mi ? şimdi birşey daha farkettim :S sarj prize takılı , ama pil tüketimi söz konusu , ekranda " bağlı ama şarj olmuyor" ibaresi var :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.