Şimdi Ara

Lenovo Thinkpad Tavsiyesi Olan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Yazılım işlerim için laptop araştırıyorum. Oyun kesinlikle oynayan birisi değilim. Batarya performansı ve bilgisayarın uzun ömürlü olması tercihim.

    Bütçem 8000Tl (+500tl oynama olabilir)
    Lenovo thinkpad e,t,l, serisi istiyorum (ideapad değil)
    İntel i5/i7 minimum 8.nesil
    IPS EKRAN KESİNLİKLE(gözlerim çok hassas)
    ram 8gb ve üstü
    ssd hdd farketmez elimde evo860 ssd var



  • Merhaba, Thinkpad T ve X serileri hem bütçenize hem de ihtiyaçlarınıza uygun.

    X Serisi en yüksek malzeme ve işçilik kalitesine sahip en taşınabilir seridir. Genellikle 12” 13” ve yoğunlukla 14” boyunda ekran sunar.

    T serisi optimum düzeyde kalite ve seçenek sunar. Fiyat/Performans olarak en mantıklı modeller (en azından Türkiye’de) sunar. Thinkpad T480/480s/490/490s modelleri 14” boyutunda ekran, T580/590 modelleri ise 15.6” boyutunda ekrana sahip ve benzer kasa/malzeme kalitesi sunuyor..

    Kasa boyutu ve ağırlığa göre tercih yapabilirsiniz.

    Bütçenizeden daha azına T490 alıp mis gibi kullanabilirsiniz. Benzer özelliklerde premium bir ürün isterseniz de bütçeniz X1 Carbon 6 almaya yeter..

    Bu arada tavsiyem Sahibinden’deki Thinkpad ilanlarlarına bakın. Çünkü kurumsal seri ürünler olduğu için sıfır fiyatları uçuk ama sıfır gibi 2. eller çok çok daha mantıklı fiyatlara satılıyor.

    Muhtemel devamında başka bir marka-model kullanmak istemeyeceksiniz. Açık konuşmak gerekirse tek alternatif Dell XPS serisi diye düşünüyorum.. Araştırmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bhdrzrn kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. Dolar kurundaki artışdan bilgisayar fiyatları 3-4 gün içinde bayağı bir artış oldu. Excalibur g770 i7 9750h gtx1050 8gb 240ssd sipariş verdim 5,700tl ye geldi açıkçası casper olması harici diğer istediğim her şeyi karşılıyor. Benim gibi düşüncesi olan arkadaşlar varsa kullandıktan sonra gönderinin altına yorumlarımı yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.