Şimdi Ara

Lenovo Ürün Değişimi z580 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bir yıl önce vatan bilgisayardan almış olduğum lenovo marka z580 model i7 işlemci bilgisayarımı ağustosun 21'inde servise göndermeleri üzere vatan bilgisayara bıraktım. Ağustosun 29 unda lenovo servisine ulaştığını söylediler. 20 eylülde 20. iş günü doluyor fakat nezaman arasam termal macun ve hard disk kasasi yurtdışından sipariş edildi gelmesini bekliyoruz,20 iş günü içinde gelmesse ürün değişimi talebinde bulunabilirsiniz diyorlar. Ürün değişim süreci nekadar diye sorduğumdada onada 20 iş günü diyorlar.

    Size sormak istediğim ürün değişim süreci gerçekten 20 iş günümü ? Birde o model vatan bilgisayardan kaldırılmış sitesinde gözükmüyor. Ürün değişimi istesem bana nasıl bi pc türü verirler ?



  • 20 iş günü doğru. Aynısı yoksa eşdeğeri ya da fatura tutarında ücret iadesi/çeki vermeliler. Ama eşdeğerlerinin fiyatları 1 sene önceye göre 200-300lira pahalı olduğu için vermek istemeyecekler. Fatura ücretini iade etseler. Bu sefer eşdeğer bi pc için atadaki dolar bazlı oluşan fiyat farkını ödersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu 20 iş günü densede ortalama kaç günde değişim onaylanıyo bilginiz var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenx07

    peki bu 20 iş günü densede ortalama kaç günde değişim onaylanıyo bilginiz var mı ?

    Aynı model için, aynı şekilde 20 iş günü içerisinde onarımın tamamlanamaması sebebi ile, fatura tutarı iadesi istedim ben de. İade süreci başlayalı 2 hafta kadar oluyor, yarın tamamlanacakmış sanırım. Fakat ben ilçemde bulunan kıytırık bir bilgisayarcıdan aldım, ki o da ilde bulunan bir mağazadan getirtmiş. iadeyi önce ilin yapması için bekliyoruz. Kısacası bayağı bir kepazelik ile ortalama 15 gün kadar sürecek benim işlem. Siz direkt olarak Vatan Bilgisayar mağazasından aldınız ise, sanırım 1-2 gün içerisinde hallolur. Buyurun şu linkteki yazıyı bir okuyun, emin olun çok yardımcı olacaktır.

    http://www.enpedi.com/2013/02/asus-servis-maceram.html




  • Domatesli Makarna Sosu kullanıcısına yanıt
    işin kötü tarafı 22 eylülde okulum başlıyor. Çankırıda okuyorum ve orada vatan bilgisayar yok. Yani elim mahkum ne yapcam bilmiyorum. Tekrar bi 20 gün daha beklemem demek diploma alamamam demek. Bunu onlara belirtmeme rağmen tek bildikleri parça gelmedi veya 20 iş günü bitiminde değişim iadesi isteyebilirsiniz diyor olmaları.
  • Bugün lenovo ile görüştüm,bilgisayarımın değişim listesinde olduğunu 20 iş günü bitiminde vatan bilgisayar ile görüşülüp değişim talebinde bulunabilceğimi söylediler. Bilgisayarı 1980 TL ye almıştım bu değerlerde i7 pc önerisinde bulunabilir misiniz ?
  • Arkadaşlar değişim kararı çıktı değişimimihttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555ln-core-i7-4510u-31ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w8-notebook.html bu ürünle yapmayı düşünüyorum sizce nasıl yorum yaparsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.