Şimdi Ara

Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
32
Favori
127.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mete1987

    Bloodin hocam selamlar,

    V155 ile mutlu beraberliğimiz devam ediyor çok şükür üzmedi beni fakat 1-2 hususta desteğini rica edeceğim :)

    Öncelikle ve en önemlisi amd güncellemeleri sonra da lenovo sitesinden indirdiğim ve kurduğum güncellemeden sonra reset attım fakat siyah ekranda kaldı. Kapatıp açtım tekrar denedim yine siyah ekran resetten sonra. Bu konuyu nasıl çözebilirim sanırım önce amd güncellemesini indirdiğim için oldu galiba (muhtemelen reset atmada ve pc kapanmada gecikmeler yaşayacağım)

    CSgo da fps düşüşü yaşıyorum sanki hareketli çatışma sahnelerde 30fpslerde geziyor yürürken 45 lerde dolaşıyor. Güncellemeden sonra denemedim ama tekrar kontrol edeceğim. CSGo olmasa da çok sorun değil ama yapabileceğim birşey varsa denemek isterim.

    Bir de ekranın sol alt köşesinde toz tanesi gördüm alayım derken sanırım çok az sol alttann ekran içeri girdi ve ışık sızması oldu, sol alttan başlayıp 2-3 cm çapında yukarı doğru sızıyor. Bu konuda ne yapabilirim? Önceden de ışık sızması vardı fakat herhangi bir sorun teşkil etmiyordu bu olaydan sonra biraz rahatsız etmeye başladı.


    Desteğin ve yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Selamlar, geçmiş olsun. Güvenli modda Display Driver Uninstaller kullanarak tüm grafik sürücülerinizi kaldırmanız, bundan sonra, Lenovo'nun sağladığı grafik sürücülerini kurmanız lazım.


  • Eski grafik sürücüsünü tertemiz bir şekilde kaldırabilmeniz için Windows'ta ek bir program tavsiye ediliyor. Display Driver Uninstaller:https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html sitesine girip en alttaki linklerden birisini kullanarak indirin. Zip'in içinden Uygulamayı (exe) çıkarın. Bu dosyayı bir yerde saklayın.
    Daha sonra da Windows 10'u güvenli modda başlatmanız gerekiyor. Siyah ekranda kaldığınız için aşağıdaki yöntemi uygulamanız lazım:
    1. Bilgisayar açıkken güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutarak bilgisayarı kapatın.
    2. Güç düğmesine basarak bilgisayarınızı çalıştırın.
    3. Windows'un başlatıldığını gösteren ilk ekranda (mesela Windows logosu ekranda çıkınca) güç düğmesini 10 saniye basılı tutarak bilgisayarı kapatın.
    4. Güç düğmesine basarak bilgisayarınızı tekrar çalıştırın.
    5. Windows tekrar başlatılırken güç düğmesini yine on saniye basılı tutarak bilgisayarı kapatın.
    6. Güç düğmesine basarak bilgisayarınızı çalıştırın
    7. Bilgisayarınızın yeniden başlatılmasını bekleyin. Kurtarma ekranı gelecek.
    8. Sorun giderme -> Gelişmiş seçenekler -> Başlangıç ayarları -> Yeniden başlat.

  • Bilgisayarınız tekrar açılırken Windows 10, başlangıç seçenekleri ekranını sunacak. Burada güvenli modu seçmelisiniz, bunun için 5 veya F5'e basın.
  • Güvenli moddayken Windows'ta oturum açıp giriş yapın.
  • Daha önceden indirmiş olduğunuz DDU v18(...)exe dosyasını çalıştırın ve ekran kartı seçeneklerinden AMD'yi seçerek kaldırın, isterseniz diğerlerini de seçerek kaldırabilirsiniz.
  • Grafik sürücünüzü kaldırdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatabilirsiniz.
  • Lenovo'nun yayımladığı sürücüyü normal şekilde kurabilirsiniz.




  • paxal kullanıcısına yanıt
    Fiyat güncellemelerinden önceki fiyatlarını da hak ettiklerini düşünmüyorum gerçi, ama maalesef durum bu şekilde. 😕

    Kendim E595 kullandığım için E495'i tavsiye edebildim, yoksa bunlara pek hâkim değilim, birkaç sayfa önce de tavsiyeler vardı diye hatırlıyorum. Ama fiyatları nasıldır bilemem. Dilerim gönlünüze ve bütçenize göre bir bilgisayar bulursunuz. 🙏
  • Eskiye oranla benim psikolojik sınırımı da iyice aştı fiyatlar. Yapacak bir şey yok maalesef. Bir gün herkesin gönlüne göre bir şeyler alacağı seviyeye gelir piyasa umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Benim bilgisayarım lenovo değil Acer'in A315-42G-R25U modeli. Forumda başlığı da açılmış ama başlığa ölü toprağı serpilmiş gibi. Aynı işlemci olduğu için size sorayım.
    Tarayıcıda biri youtube olmak üzere 3-5 sekme açtığım zaman youtube'da takılmalar yaşıyorum. Farklı bir sekmeden youtube'a döndüğümde ekranın kendine gelmesi bir kaç saniye sürüyor.
    Sürücüler güncel. Bilgisayarda iki tane ekran kartı var. Normal kullanımda vega 8 devrede, oyun falan açılacağı zaman 540x devreye giriyor.
    Böyle bir şey yaşayan, çözümü olan var mı?
  • fantezya F kullanıcısına yanıt
    Nerden kaç TL ye aldınız ? Paylaşır mısınız ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurabiyee Canavari kullanıcısına yanıt
    N11 den aldım,4.800 TL ödedim.Şuan aldığım ürün tükenmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Office programları için max 3kya öneri var mıdır? Başka hiçbir beklenti yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 1 sene önce 3000e almıştım. Sorusnuzdu fakat geçen günlerde Lenovo Vantage uygulamasından güncellemeleri kontrol ettirdim yaptı birkaç tane. Bios güncellemesi de açıldı ben de direkt flash dedim yaptı. Ondan sonra sorunlar başladı. Yeniden başlamıyor siyah ekran kalıyor ve evin wi-fi bağlanmıyor mobil hotspot açınca bağlanıyor. Arada bir de radeon sürümünün güncel değil diyerek radeon ayarlarına girmiyor halbuki güncel sürüm.

    Yardımınızı bekliyorum en doğru şekilde nereden güncellerim ne yapmam gerekir sorunu çözmek için. Windows update ile filan biraz kurcalayıp düzeltsem de ertesi gün yine nete bağlanmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • masss M kullanıcısına yanıt
    Bende aynı cihazdan azalmayı düşünüyorum Acer ryzen 5 3500u pil ömrü nasıl ve ısınma sorunu var mı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, anne ve babam için aşağıdaki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Zamanlarının büyük çoğunluğunu internette geçirecekler, arada ofis programlarını da kullanabilirler. Hem depolaması yeterli, hem de ekranı iyi, fiyat olarak da 3500 tl'yi aşmayacak bir model arıyordum, bu konuya denk geldim. Aşağıdaki ürünü kullanan ya da tavsiye edebilecek olan var mıdır? Özelliklerde IPS ekran diyor ama çoğu arkadaş IPS ekran olmadığından söz etmiş burada.
    https://www.hepsiburada.com/lenovo-v155-15api-amd-athlon-300u-8gb-1tb-128gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81v5001ftxz6-p-HBV00000SVXE4?magaza=atlantis




  • quote:

    Orijinalden alıntı: caligulas

    Selamlar, anne ve babam için aşağıdaki bilgisayarı almayı düşünüyorum. Zamanlarının büyük çoğunluğunu internette geçirecekler, arada ofis programlarını da kullanabilirler. Hem depolaması yeterli, hem de ekranı iyi, fiyat olarak da 3500 tl'yi aşmayacak bir model arıyordum, bu konuya denk geldim. Aşağıdaki ürünü kullanan ya da tavsiye edebilecek olan var mıdır? Özelliklerde IPS ekran diyor ama çoğu arkadaş IPS ekran olmadığından söz etmiş burada.
    https://www.hepsiburada.com/lenovo-v155-15api-amd-athlon-300u-8gb-1tb-128gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81v5001ftxz6-p-HBV00000SVXE4?magaza=atlantis
    v155'lerde ips ekran yok diye biliyorum, satıcı muhtemelen yanlış yazmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • prozium77 P kullanıcısına yanıt
    Normal kullanımda pil 4- 4buçuk saat falan gidiyor. Harici ekran kartı devreye girerse süre kısalıyor tabi. Yine normal kullanımda hiç ısınma yok. Bir kaç defa oyun oynadım, gta5, borderlands gibi, kabul edilebilir, hafif bir ısınma oldu.
    Ama üstteki şikayetime bir bak. Takılmalar var. Takılmalar oyunlarda olmuyor, normal kullanımda oluyor. Anladığım kadarıyla, ayrıca 8 gblik bir ram daha takmak gerekiyor.
    Bu arada hoparlörü çok kötü. Teneke gibi sesi var.
  • Bende h.buradan harici ekran akrtili 4g modleini verrdim normal kullanımda Vega 8 ramden yediğinden muhtemelen ram yetmitordur alışveriş sitesindeki yorumlardan birinde bahsedilmiş ram takviyesinden sonra bir sorun kalmamış . 4-5 satılık bir kullanım bana yeter umarım ram takviyesinile takılma yaşamam böyle bir işlemcide kesinlikle olmaması gereken bir durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yüklemem gereken windows harici bir dirver var mıdır?
  • prozium77 P kullanıcısına yanıt
    Lenovo System Update veya Lenovo Vantage kurarsanız sürücüleri oradan kolayca yükleyip kurabilirsiniz.
  • Thinpad e kurdum driverlerı lenovonun programlarıyla, süper oldu,hele görüntü ve ses muhteşem,2+1 ses sistemi felan kullanmaya gerek yok.30 snyde açıyor Windowsu,10 snyde kapatıyor.geçen şöyle bir baktım bizim hanım abartısız 25 sayfa felan açmış choremda ,atmış aşağıya youtubedan müziğini açmış,worde yazı yazıyor,ne ısınma ne takılma,valla başta @Bloodin ve diğer fikir verip cihazı tavsiye edenlere çok teşekkür ederim. Lenovo V155-15API (3500U) Ana Konu; Kendi Fiyat Aralığındaki En İyi Dizüstü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezya -- 9 Temmuz 2020; 20:33:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • fantezya F kullanıcısına yanıt
    Beğendiğinize sevindim, hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantezya F kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın. Ben aldığımdan beri tek bir sorunla karşılaşmadan kullanıyorum.
    @Bloodin tavsiye etmeseydi bu ekonomi sınıfından Thinkpad uçuşuna katılamazdım.
  • Almayı düşünen varsa E595'in 512gb ssd'li modeli 4589 tl'ye satılıyor şu anda n11de, kuponla 4478 tl'ye geliyor, hala 256gb ssd versiyonu 5299'dan satan var.
    Bir ara fiyatları iyice uçurmuşlardı, gerçi şu an bile pahalı ama piyasaya göre iyi gibi.
    İlk bakmaya başladığımda bu fiyattan görsem alırdım sanırım ama satıcılar E595'den soğuttular beni sağolsunlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x8 gb ve 1TB HDD +256Gb SSD li modeli 4.799 TL ye aldım bende geçen ay

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.