Şimdi Ara

Lenovo V570 59300261

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır laptop alıcam ama bir türlü karar veremedim bütün markaları araştırdım sordum birisi benim begendime iyi dedi diyeri kötü o işe yaramaz onu alırsan pişman olursun vs gibi sözlere çok maruz kaldım ama en son önüme bir kagıt koydum ve gözümü kapatarak birini seçtim ve şansıma LENOVO V570 çıktı internette baktım fiyatlar 1,3500 civarı internetten almıcam burdaki bilgisayarcıdan almak istedim ve gidip konuştum 1,4500 dedi sonra tattlı dilimle 1,200 yaptık yarın siparişi vermeye gittmeden önce siz degerli arkadaşlardan bu modeli kullanan veya başka lenovo kullanan arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak istedim..

    Sorularıma gellirsek
    *Siz degerli arkadaşlardan istedigim bu model hakkında bilgi kullanan arkadaşlar varsa
    *Performansı nasıldır hem günlük kullanım için hem oyun için
    *Bu modele dair sorun yaşayan arkadaşlar varmıdır fazla ısınıyormudur ses varmıdır vs ve nasıl halletmişlerdir servis yönünden sıkıntıları olmuşmudur

    Benim amacım bu makineyi 5 sene nasip olursa kullanmak oyun oynamıcam desem yalan olur yine aklıma estikçe en fazla 2 saat oyun oynarım bunun bir zararı olurmu acaba bir laptopu uzun kullanmak için tavsiye verebilirmisiniz yani şöyle yap onu yaparsan iyi olur vs biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık sizlerin yorumları benim için çok önemlidir zararın neresinden dönersek kardır..







  • kardes ben lenovo kullanicisi olarak memnunum.
  • vatan bilgisayara gidip 1200 tl ye g570 de alabilirsin.

    http://www.pcdepo.com/lenovo-g570-59-301351-notebook-urun6749.html
    cihaz bu
  • bugün itibari ile laptobumu almış bulunmaktayım görünüşü olsun performansı olsun çok güzel ileride oyunlardaki performansı vs olarak yazacagım yorum yapan arkadaşlara tşk ederim..

    Birde sorum olcak laptobun pili %95 dolu gösteriyor ve şarja takılı deyil acaba bugün şarja takmam gerekirmi doldurmalımıyım veya % 15 civarına indikten sonramı şarj etmeye başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabusws -- 8 Aralık 2011; 21:35:12 >
  • mrb bende uzun zamandır bu modele bakıyorum beklentilerim aynen senin yazdığın gibi. bilgisayarın performansını merak ettim bizimle kullanımını paylaşırsan sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.