Şimdi Ara

Lenovo vibe x2 garantı ve tamırı hakkında yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese iyi forumlar arkadaslar. ayrıca forumda yenıyım aranıza yenı katıldım. benım bir sorunum var ve nasıl bir yol izliyecegimi bılmıyorum umaraım bana yardımcı oalbılırsınız. ben yaklasık 1 1.5 ay once turkcelden faturama ek lenovo vibe x2 aldım ve 19.04.2015 tarıhınde ısınma ve kıtlenme yasadım ve sureklı devam ettı ara sıra bu sorun tekrarlandı menude bıle kıtlenıyordu. 23.04.2015 tarıhınde bunu turkcell bayıne verdım onlarda kvk ya gonderdı ve bugun itibari ıle kayıt altına alınmıs ve su ankı durumu su sekılde :

    Cihaz Durumu: Sayın Müşterimiz ; Telefonunuzun onarım işlemleri devam etmekte olup detaylı inceleme ve onarım için merkez servise gönderilmiştir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.

    Garanti Durumu: garantı dahili

    Fatura Bilgisi:

    Müşteri Bilgileri
    Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri: 30.04.2015 00:00:00 / Antalya Teknik Servis

    ve bu telefon 1 1.5 aylık yenı bır telefon herhangı bır parca degısımı yapılması durumunda ben bu telefonu almak ıstemıyorum yanı daha sıfır bır telefon ve bu durumdan oturu tamırlı bır cıhaz olmus olacak ve kabul etmek ıstemıyorum. olurda parca degısımı olursa ve ben kabul etmez ısem nasıl bır yol ızlemelıyım bu konu hakkında yardımcı olursanzı sevınırım. yenı yenı bır cıhaz veya ıadesı gıbı bır durum yapabılırmıyım. tesekkurler yardımlarınzı ıcın sımdıden. :9







  • Khnan kullanıcısına yanıt
    Slm bende daha yeni aldım. Ancak telefon durup dururken kitlenin kalıyor. Acaba ayarlarını mı değiştirdim bilmeden karıştırırken. Dondugu zaman telefon olduğu gibi kalıyor. Ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardım edebilir mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roninsu R kullanıcısına yanıt
    aynı sıkıntıyı ılk yasadıgımda benımde aklıma acaba ayarlarınımı degıstırdım gıbı bır soru oldu fakat telefonun yedegını almadan yenıden kurdum ama sorun hala devam ettım servıse gonderdım onlarda aynısı yapıp gonderdıler sorun hala devam edıyor tabi servisten geldıkten sonra sanal tusların ısıgı ekrana sızıntı yapıyordu karanlıkta bellı oluyor ve tekrar gonderdım beklıyorum sonucu senınle payalasırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.