Şimdi Ara

Lenovo Yoga 500 - Ekran Yansıma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Vatan'dan yılbaşı indirimiyle 1882 liraya http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga500-core-i5-6200u-23ghz-4gb-500gb-8gb-ssd-14-2gb-w10-notebook.html modelini aldım.

    Makine çok iyi yalnız bir sorun var ki beni deli ediyor. Ekran görüntüyü çok fazla yansıtıyor adeta ayna gibi. Müşteri hizmetlerini aradım Lenovo'nın, bu şikayet ilk sizden geldi dediler.

    Bunun bir çözümü var mıdır? Aynı sorunla karşılaşan oldu mu? Servise mi göndereyim direk iade mi edeyim ne yapsam bilemiyorum. Bu fiyatlara alabileceğim en iyi makine de buydu yılbaşı indirimi dolayısıyla. Bi' akıl verirseniz çok sevinirim.







  • Malesef parlaklığı düşük ekran kullanılmış.

    mat ekran koruyucu kullanabilirsiniz.

    kullanmadan önce aynı ürünle yan yana koyup sizin ürünümüzde problem olmadığına emin olmanız faydanıza olur.

    Dip Not: satmak isterseniz mesaj atın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuSuB@sA -- 7 Ocak 2016; 0:49:45 >
  • merhaba, arkadaşım ve bende bu modeli kullanıyoruz ve inanılmaz bir göz rahatsızlığımız oluyor. ekrana bakmak istemiyorum. akşam eve gittiğimde gözlerim yanıyor. şu windows 8/ 10 daki bulanıklık sebebyle mi oluyor dedim düzelttik ama bu seferde ekran çözünürlüğü çok küçük oldu bu da gözleri mahvetti. yeni bilgisayarla outlook 2013'e geçtik onun açık renk teması ayrıca bir tuz biber oldu, birde okuma bölmesinde ufacık karakterler vs. off valla heryeri bulanık görüyorum gözüm bozuldu sanki :\



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkmaz -- 13 Ocak 2016; 17:28:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam,

    daha aldığım ilk gün eve gelince farkettim ekrandaki mat/flu sorununu. sistem olarak win 10 kurulu olarak geldi pc. pc ile 2 saat geçirince farkedilen ve arkadaşların da dediği gibi gözleri çok yoran,harflerin tam okunamaması,grafik problemleri olan ve bildiğiniz ekranın gri olması ve en parlak halinde bile ekranın karanlık olması durumu. hakikaten insanı pcden soğutan bi durum ve eğer çalışmak için alınan bi bilgisayarsa kesinlikle idare etmesi söz konusu değil arkadaşlar.

    5 gün uğraştım driverlerla çözünürlük zımbırtısı falan filan. en sonunda vatan bilgisayara götürüp durumu anlattım. Ordaki açık pc ile karşılaştırınca direk fark belli oluyordu zaten. değişim istediğimi de belirtip gönderdim pc'yi. Umarım durum hallolur. Bugün lenovoyu da arayıp durumu anlatıcam. Durumu yaşayan arkadaşlara da tavsiyem hemen pcyi aldıkları yere götürüp durumu göstermeleri.




  • tekrardan merhabalar,

    arkadaşlar önceki girdimde de yazdığım gibi vatan bilgisayara bırakmıştım bilgisayarı. ordaki 1 aylık süreç sonrasında bilgisayarı bana driverları güncelleyip göndermişler. Baktım hala aynı sıkıntı direk lenovoyu arayıp servisin adresini istedim ve oraya gidip ordaki teknikere durumu anlattım.

    2 günde sonuç çıktı, bugün gittim değişim iade kağıdını aldım. sorun olarak ise LCD modül arızası olduğu ve ürünün kutuda ağrızalı olduğu bilgisi de eklenmişti. sizde de çok feci göz yorgunluğu yapıyorsa ve ekranda grilik-matlık-flu olduğunu görüyosanız(bazı programlarda özellikle daha net oluyor), bazı imgeler piksel pikseldi, en barizi işlem yapılırken dönen yuvarlak. lenovonun yetkili servisinden ben bu şekilde bi dönüş aldım. anlattığım tarzda sıkıntılarınız da varsa servise danışın arkadaşlar.
  • bende çözünürlük sorunu yaşıyorum programlarda. fakat alıştım artık. normalde ekranı gayet güzel böyle bi çakışma olmasıda sinir bozucu. varmı bu durumu çözenbilen.
  • yazı çözünürlük işini ayarlardan yaptım sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.