Şimdi Ara

Lenovo Yoga Tablet 2 iki işletim sistemi seçeneği ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Lenovo Yoga Tablet 2 iki işletim sistemi seçeneği ile geliyor

     

    Lenovo'nun Windows 8 ile başladığı dönebilir ekranlı tablet serisi Yoga, daha sonra Yoga Tablet serisi ile Android cephesine de uzanmıştı. Lenovo bu kez iki seriyi biraraya getirdi. Lenovo Yoga Tablet 2 serisi Android veya Windows işletim sistemi seçeneği ile geliyor. 




    Seride 8 ve 10.1 inçlik iki farklı versiyon yer alıyor. Her iki versiyonda da Android 4.4.4 KitKat ve Windows 8.1 seçeneği sunuluyor. Donanım özellikleri genelde ortak ancak işletim sistemine göre değişen özellikler mevcut. 




    Modellere Bay Trail tabanlı ve 1.86GHz hıza kadar çıkabilen 4 çekirdekli Intel Atom Z3745 yongaseti güç veriyor. Beraberinde ise 600MHz saat hızında çalışan Intel HD grafik birimi geliyor. 




    Ekran çözünürlüğünün Full HD seviyesinde tutulduğu seride 2GB LPDDR3 RAM yer alıyor. Çift kanal WiFi, Dolby Audio ve Wolfson Mater HiFi ses teknolojisi gibi katma değerli özelliklerle desteklenen seri Windows tarafında 32GB artırılabilir hafıza, Android tarafında ise 16GB artırılabilir hafıza sunuyor. 




    Yan tarafındaki silindir yapı sayesinde daha güçlü bataryalar kullanma imkanına sahip olan Yoga Tablet serisi bu sayede 18 saate yakın kullanım süresi sunabiliyor. 9000mAh gücündeki batarya ile Android tarafında 18 saat, Windows tarafında ise 15 saat kullanım ömrü mevcut. Bu batarya kısmı hem tutuş açısından kolaylık sağlıyor hem de entegre standı ile cihazı farklı açılarda kullanmanıza imkan tanıyor. 




    Yoga Tablet 2 serisinde kamera da önemli iyileştirmelere sahne olmuş. Parlamayı önleyici arka aydınlatmalı 8MP çözünürlüğündeki BSI-2 sensör arka kısımda yer alırken, ön kısımda da 1.6MP çözünürlükte bir kamera mevcut. Model LTE desteği de sunuyor.




    Yoga Tablet 2 serisinin Android sürümleri 250$ ve 300$ olmak üzere satışa sunulmuş durumda. Windows 8.1 sürümleri ise 300$ ve 400$ olmak üzere Kasım ayından itibaren satışa çıkacak. Serinin belirli ülkelerde satışa çıkacağı belirtiliyor.  

     

     



    Lenovo Yoga Tablet 2 iki işletim sistemi seçeneği ile geliyor





     








  • İyi hoş da 32gb ne kardeşim Allah aşkına ya! Ordan burdan kart alıp sokuşturmak zorunda mıyız? Şunu 128 yapsanız maliyeti ne farkeder? batar mısınız? elinizdemi patlar?

  • Lenovo yükselişini belli ediyor,piyasaya kaliteli ve hesaplı ürünler çıkarıyor.

  • satışa çıkacağı belerli ülkelerden birisiyizdir inşallah ama pek ihtimal vermiyorum

  • güzel haber teşekkürler dh

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.