Şimdi Ara

Lenovo Z570 Kullanıcı İncelemesi - Alınacabilecek En Ucuz Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba,

    Bilgisayarı almadan önce forum sitelerinde çok gezdim, çok konular açtım ama asla istediğimin cevabını bulamadım.Onun için alacaklara yardımım olsun istedim.

    Bahsedeceğim bilgisayar Lenovo Z570, ürün linki aşağıdadır.Özelliklerine siteden bakabilirsiniz.

    http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-z570-59-329039-ideapad-i5-2450m-urun7585.html

    Öncelikle laptobdan oyun bilgisayarı olmaz diyecek olan, 3000 liralık laptobla yada masasütü bilgisayar ile uğraşamak isteyenleri dışarı alalım.Ben masaüstü bilgisayar almak istemiyorum.Fakirim ben 1700 lira veremiyorum bir bilgisayara ki bu konuyu hemen açıklıyorum.Zamanında 2300 tl ile Asus N61 bilgisayar aldım.Zamanının gözdesiydi.Hiçbir sorun çıkarmadı, bozuldu tamir ettim.Analayacağınız taş gibi bilgisayardı, fakat 2 yıl geçti oyunları oynatmamaya başladı.Render süreleri artamaya, ihtiyaçlarımı karşılamamaya başladı.Ne kadar verdim ben bu bilgisayara 2500 tl.Şimdiki bilgisayarıma ne kadar verdim, 1000 tl.Bunuda 2 yıl sonra değiştireceğim.

    Anlayacağınız herşeyin bu kadar hızlı değiştiği bir sektörde bir bilgisayara 2000 lira bayılmam beni rahatsız ediyor.Bu benim fikrim, katıl katılma babane.

    Bilgisayara geçmeden önce forumda okuduklarımdan yeni gelen kişiler Pcdepo hakkında sorular soruyolar güvenilir mi diye.Bu o siteden aldığım 4. bilgisayar.Ucuza geldiği için çevremdeki kişilerede ordan alıyorum.Hiçbirinde sorun çıkmadı, kredi kartı sahibinden onay almaları haricinde de bir eksikleri yok.Sempatik insanlar vesselam.

    Peki.Z570.

    Üzerinde i5 2450m işlemci bulunmakta.Buna en yakında fiyatta ki 3. nesil bilgisayarla arasında 200 tl fark vardı ki olayın farklı bir boyutu var.3210m vs 2450 diye arattığımızda çıkan sonuçlara göre, deneme programlarında 2450m daha iyi performans veriyor.Evet, 3210m daha stabil, daha az ısınıyor ama beni ilgilendirmez 200 lira cebime kalmış bilgisayar alev topu olsa ne yazar.

    Bu bahsettiğim 3210m li bilgisayarlar varya, hani 200 tl fark var dediklerim.Onların ekran kartı 610m veya 525m. 610m rezil bir ekran kartı üstüne para verseler almam, 525m yine 610m'e göre daha iyidir.Bendeki lenovo z570'de ise 630m var.Hey maşşallah.630m ve 540m aynı ekran kartı, sadece ismi değiştirilmiş gibi düşünebilirsiniz.Performans olarak oyunlarda aralarında 1-2 fps anca oynuyodur.

    Ram 4GB, iyidir sorun yok.Merak ettiğim konulardan biride bunun tek slotta takılı olmasıydı yani bir 4GB daha alıp ekleyebilirsiniz.Tek slota takılmış durumda.

    Harddisk, içinden gelen harddisk 5200 rpm bir harddiks.Boyutu lazım değil.Daha bilgisayarı açmadan içini açtım, 7200rp ile değiştirdim.

    Donanımsal özellikleri yukarıda bahsettiğim gibi, malzeme kalitesi ve tasarıma geçelim.Asus, exper, casper var evde.İçini açtığımda üçünüde yanyana koyup inceledim.Lenovo rezil, kasa yerleşimi rami tam elinizin altına gelecek şekilde yerleştirilmiş ki yüksek hızlı ramler ısınıyor.Isınma konusuna geçtiğimde bahsedeceğim.Asus bilgisayarın ısıtması tamamen bakırdan oluşmakta iken bunda plastik bir malzeme kullanılmış, bazı yerlerde bakır.Yine ısınmaya atıyoruz bunu.ve çoğu parçası kaliteli sert plastik değil, özellikle harddiski bildiğiniz kese kağıdına koyup yerleştiriyorsunuz.

    Ama tasarımda bunlar geçerli değil alimunyummu sert plastik mi olduğuna karar veremediğim bir ana yüzey var.Ekran kenarlarında çıkıntı da olsa yine de yerleşim çok güzel.Geçenlerde bir arkadaş g serisinde lenovo getirdi, maşallah ibm'in ilk bilgisayarlarında klavye var.Bunda ise öyle değil, çok güzel bir klavyesi var.Ayrıca yukarıda ses kapatma, açma, video ve fan hızı tuşları var.Touchpad mükemmel, yüzeyinde tırtıklar var ve hassasiyetinden tutta basma tuşlarına kadar herşeyi mükemmel.Yan yerleşimlerine falan bakarsınız internetten.

    Bilgisayarın hoparlörleri güzel, çok güzel değil ama güzel.Sonuçta bunu anlatamam ne biliyim ben senin ses zevkini, duyma kaliteni vs.Dinlemen lazım.

    Gelelim en önemli konuya ISINMA.

    Fan hızını ayarlayabiliyorum diye zannetmeyin ki bilgisayarım ısınmıyor.Evet fan hızı çok farkettiriyor ama güzelim bildiğin bu bilgisayar ısınıyor.Ama sadece oyun oynarken.Bigisayarın ısınması sadece sol alt köşede, oda oyun oynarken.Bilgisayarı oyun harici kullancığında bildiğiniz yaz günü için soğutucu olarak kullanıyorum.Mükemmel derecede soğuk hale gelebiliyor, ama oyun oynadığınızda coşuyor.

    Şimdi ısınıyor dedim ama 1000 liraya bilgisayar almışız, ısınırsa ısınsın.2 yıl içinde birşey gelirse başına garanti düşünsün, 2 yıl sonrada zaten değiştirecem.Battlefield 3'ü önceki zamanında 2500 tl harcadığım bilgisayarım en düşükte bile oynatamıyordu, z570 ise medium-high ayarında ,ki mükemmel grafiklere sahip bir oyun, sorunsuz 30 fps ile oynayabiliyorum.Hatta şöyleki ilk bilgisayar geldiğinde 7 saat aralıksız oynadım ısınma vardı evet 1-2 fps düşmesi hariç hiç bir sorun çıkmadı.Oyundan çıktından sonra 15 dk içinde normal sıcaklığına döndü.

    Crysis 2, Battlefield 3, Gta 4, Sleeping Dogs, Street Fighter x Tekken, Heroes of Newerth, LOL, Fifa 12, Nba 2k12, Call of Duty Modern Warfare 3, Prototype 2, Diablo 3 oyunları geldi geleli oynuyorum, bazılarını sadece denemek için kullandım.Hepsinide çok medium-high derecesinde 30 fps civarında oynayabiliyorum.Yani oyun oynayacaklar gönül rahatlığı ile alabilir, biraz ısınıyor evet ama 1000 lira verdik be oyun oynayabildiğim süree alev topu olsa ne yazar.

    Ekran kalitesi güzel, inşaat mühendisliği okudğumdan Autocad kullanıyorum ki, proje çizimleri saatler sürebiliyor gözüm yorulmuyor ince detaylarda sorun yaşamıyorum.

    Şimdi madde madde merak ettiklerinizi cevaplıyorum.

    - Diyelimki televizyonunuz var HDMI ile bağladınız.Sağ tarafta film izlerken aynı anda hiç fps düşmesi yaşamadan bilgisayar ekranında oyun oynayabiliyormusunuz.

    EVET.

    - Pcdepo'dan kendi kredi kartınızla değilde başkasının kredi kartıyla aldınız.Pcdepo o kişiden onay istedi.TC kimlik ve doğum tarihi istiyorlar kişiyi arayıp izin aldıktan sonra imzasını kendiniz atsanız kabul oluyormu.

    EVET

    - Scanner veya herhangi birşekilde gönderme imkanınız yok, telefon ile resim çekseniz mail atsanız kabul ediyorlarmı?

    EVET

    - Gerçekten 24 içinde kargoya veriyor mu pcdepo sitesi?

    HAYIR

    - Ben bu bilgisayarı alsam 2 yıl boyunca istediğim oyunu oynayabilirmiyim.

    EVET

    - Isınıyormu?

    EVET, hemde çok.

    - Diyelim ki bilgisayarın içini açtık, kapak vidalarını kaybetme ihtimalimiz varmı?

    Yok, çünkü yapışık vida sistemi kullanılmış.

    - Neden hiç resim yok bu konuda?

    Bi zahmet, heryer resim dolu uğraştırmayın beni.Bulamadığınız resim varsa eklerim.

    - Alırsam pişman olurmuyum.

    Fakirseniz, yani beklentileriniz 1000 liralık bir bilgisayara göre tutarsanız pişman olmazsınız ama harcayabilecek 2000 liranız varsa almayın pek tavsiye etmem.

    - Neden bu kadar uzun oldu bu yazı?

    Ben bir ürünü almadan önce günlerce araştırma yapıyorum ve inanın kullanıcı incelemesi diye yazılan şeyler 2-3 tane sıcaklık programı verileri ve çok sevdimden başka birşey değil.Uzun yazıları okumak o ürünü alacağım için çok zevkli geliyor, belki sizinde işinize yarar.Youtube'da z570 gamin performance veya 630m gamin performance yazında çoğu oyunun fps değerlerine ulaşabilirsiniz.

    - İlk aldığımızda batarya ile alakalı ne yazmamız lazım.

    Hiçbirşey direk takın kullanın, arada bir içini tamamen boşaltırsanız süressini biraz daha uzatabilirsiniz.Ama illa ki 2 yıl sonra o batarya ömrünün sonuna yaklaşacaktır.

    - Forumda almadan önce driver sorunu olduğnu görmüştüm.Varmı Wi-fi sürücüsünde bir sorun?

    Bilgisayarın içinde driver cdsi çıkıyor.Windows 8, Windows 7 Home Premium, Ultimate, 64bit, Ubuntu hepsini kullandım bazı işlemler için.Hiçbirinde sorun çıkmadı.

    -Freedos işi nasıl birşey?

    Orijinal işletim sistemi yok, normal format atmışsınız da yeni kuruyomuşsunuz gibi kurabilirsiniz.

    Aklıma gelenler bunlar, daha da sorunuz varsa cevaplarım tabi ki.Almak isteyenler bu yazıda ki, herşeyi aldıklarında karşılacaklarından emin olabilirler.







  • Öncelikle hayırlı olsun.

    Sıcaklık konusunda, HWMonitor programı ile oyunlarda ölçüp SS koyabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EPICA

    Öncelikle hayırlı olsun.

    Sıcaklık konusunda, HWMonitor programı ile oyunlarda ölçüp SS koyabilir misiniz?

    Lenovonun kendi sitesinde ki tüm kullanıcıların söylediğine göre normal kullanımda 55 derece.Oyunlarda işlemci 85 dereceye, ekran kartı 90 dereceye kadar çıkıyor.

    Oyunlarda uzun süreli kullanımda, mesela Battlefield 3'te 30 fps'den 26 fpsye düşüyor.Bunun bana etkisi ile sol elimin biraz sıcaklık hissetmesi haricinde birşey olmuyor.

    Yani anlayacağınız bilgisayar çok ısınıyor ama performan düşüklüğü yaşamadım daha.

    Ekleme: Ayrıca dizüstü bilgisayarda ısınma ne kadar çok artarsa artsın, billgisayara zarar verebileceği seviyeye geldiği anda bilgisayar kendini kapatır.Örneğin bilgisayarınızın fan dönmesini kasıtlı olarak düşük seviyede tutarsanız 100 derecenin üstüne çıkacak ve bilgisayar anında otomatik kapatacaktır.Bundan dolayı bu ısınma sorunu diyenleri anlayamıyorum.Isınıyor ama asla tehlikeli seviyey geçemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopux -- 6 Eylül 2012; 16:31:13 >




  • hayırlı olsun kardeş. bende kardeşime notebook hediye alacağım. araştırırken yazını gördüm ve okudum. kardeşim pc ile oyun oynayacak ve nete girecek başka bir işi yok. onun için en önemlisi oyun. ama oyle fanatik bir oyuncu degil bildigim kadarıyla. 800*900 civarı birşey arıyordum. bu biraz bütçemi zorlar. buna benzer başka önerebileceğin pc var mı? acer olabilir. bir de amd işlemci.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balkes19

    hayırlı olsun kardeş. bende kardeşime notebook hediye alacağım. araştırırken yazını gördüm ve okudum. kardeşim pc ile oyun oynayacak ve nete girecek başka bir işi yok. onun için en önemlisi oyun. ama oyle fanatik bir oyuncu degil bildigim kadarıyla. 800*900 civarı birşey arıyordum. bu biraz bütçemi zorlar. buna benzer başka önerebileceğin pc var mı? acer olabilir. bir de amd işlemci.

    800-900 civarı i5 işlemcili bilgisayar yok.O fiyata işletim sistemi olan mantıklı bilgisayar yok.Onun için öncelikle freedos almanız mantıklı olacaktır.

    Bunun için sadecenotebook ve pcdepo sitelerini öneririm.

    İşlemci olarak i3 ile i5 arasında, kardeşinize göre fazla fark olmayacaktır.i3 işlemcili almanız tavsiye olacaktır.Ekran kartı olarak ta 520m, 525m, 610m seçenekleri olacaktır.O fiyatlarda i3 ve 525m bulursanız kesinlikle alınız.610m ve 520m bana göre ikiside kötüdür, oyun oynamaz ama alacak olursanız 520m almanız tavsiyedir.

    Ama 800 lira ile böyle bir bilgisayar bulmanız pek mümkün olmayacaktır.Bunun için 900 tlyi göze almanız hatta çıkabilirseniz 1000tl seviyesine çıkmanız tavsiye olunur.Çok tavsiye yazdım, belki yardımı dokunur.Bu özelliklere göre bulduğunuz bilgisayar olursa linkini buraya eklyiniz sizin için araştırabilirim.




  • z570 iğrenç ekranı gitti servisi iğrenç düzgün bilgisayarı bozdular bi aya anca ekranı düzelttiler acaba sadece banamı denk geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kopux

    quote:

    Orijinalden alıntı: balkes19

    hayırlı olsun kardeş. bende kardeşime notebook hediye alacağım. araştırırken yazını gördüm ve okudum. kardeşim pc ile oyun oynayacak ve nete girecek başka bir işi yok. onun için en önemlisi oyun. ama oyle fanatik bir oyuncu degil bildigim kadarıyla. 800*900 civarı birşey arıyordum. bu biraz bütçemi zorlar. buna benzer başka önerebileceğin pc var mı? acer olabilir. bir de amd işlemci.

    800-900 civarı i5 işlemcili bilgisayar yok.O fiyata işletim sistemi olan mantıklı bilgisayar yok.Onun için öncelikle freedos almanız mantıklı olacaktır.

    Bunun için sadecenotebook ve pcdepo sitelerini öneririm.

    İşlemci olarak i3 ile i5 arasında, kardeşinize göre fazla fark olmayacaktır.i3 işlemcili almanız tavsiye olacaktır.Ekran kartı olarak ta 520m, 525m, 610m seçenekleri olacaktır.O fiyatlarda i3 ve 525m bulursanız kesinlikle alınız.610m ve 520m bana göre ikiside kötüdür, oyun oynamaz ama alacak olursanız 520m almanız tavsiyedir.

    Ama 800 lira ile böyle bir bilgisayar bulmanız pek mümkün olmayacaktır.Bunun için 900 tlyi göze almanız hatta çıkabilirseniz 1000tl seviyesine çıkmanız tavsiye olunur.Çok tavsiye yazdım, belki yardımı dokunur.Bu özelliklere göre bulduğunuz bilgisayar olursa linkini buraya eklyiniz sizin için araştırabilirim.

    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b35f23-notebook-urun7298.html?ref=akakce&v=1.67.3

    bu nasıl sizce?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: balkes19

    quote:

    Orijinalden alıntı: kopux

    quote:

    Orijinalden alıntı: balkes19

    hayırlı olsun kardeş. bende kardeşime notebook hediye alacağım. araştırırken yazını gördüm ve okudum. kardeşim pc ile oyun oynayacak ve nete girecek başka bir işi yok. onun için en önemlisi oyun. ama oyle fanatik bir oyuncu degil bildigim kadarıyla. 800*900 civarı birşey arıyordum. bu biraz bütçemi zorlar. buna benzer başka önerebileceğin pc var mı? acer olabilir. bir de amd işlemci.

    800-900 civarı i5 işlemcili bilgisayar yok.O fiyata işletim sistemi olan mantıklı bilgisayar yok.Onun için öncelikle freedos almanız mantıklı olacaktır.

    Bunun için sadecenotebook ve pcdepo sitelerini öneririm.

    İşlemci olarak i3 ile i5 arasında, kardeşinize göre fazla fark olmayacaktır.i3 işlemcili almanız tavsiye olacaktır.Ekran kartı olarak ta 520m, 525m, 610m seçenekleri olacaktır.O fiyatlarda i3 ve 525m bulursanız kesinlikle alınız.610m ve 520m bana göre ikiside kötüdür, oyun oynamaz ama alacak olursanız 520m almanız tavsiyedir.

    Ama 800 lira ile böyle bir bilgisayar bulmanız pek mümkün olmayacaktır.Bunun için 900 tlyi göze almanız hatta çıkabilirseniz 1000tl seviyesine çıkmanız tavsiye olunur.Çok tavsiye yazdım, belki yardımı dokunur.Bu özelliklere göre bulduğunuz bilgisayar olursa linkini buraya eklyiniz sizin için araştırabilirim.

    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b35f23-notebook-urun7298.html?ref=akakce&v=1.67.3

    bu nasıl sizce?

    Bu fiyata alabileceğiniz en iyi bilgisayardır bence.İşlemcisi dediğim gibi tasarım ve render işlemleri haricinde o kadar farketmeyecektir.Kasa olarak tüm 5110 serisi aynı olduğu ve bunun özellikleri daha düşük olduğu için ısınma sorunu ile karşılaşmayacaksınızdır.

    Dell'in yerinde garanti sistemi ise bazılarının hoşuna gitmesede bence çok çok iyidir.Telefonla ulaşıyorsunuz, telefonda elinden geleni yapıyorlar eğer sorun çözülemezse evinize kadar gelip tamir ediyorlar.

    Ayrıca Youtube'da "gt525m gaming performance" yazarsanız, ekran kartının aslında çok iyi olduğunu, 540m sayılabilecek bir ekran kartı olabileceğini görürsünüz.Eğer bütçeniz el veriyorsa almanızı tavsiye ederim, pişman olmazsınız ki 5110 serisi dünyada en çok satılan seridir.

    Bahsettiğiniz gibi fanatik olmayan bir oyuncu ve internet işleri için kullanıcak birisi için mükemmel bir bilgisayardır.

    Ekran kartını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz:
    http://www.notebookcheck-tr.com/NVIDIA-GeForce-GT-525M.52838.0.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kopux

    quote:

    Orijinalden alıntı: balkes19

    quote:

    Orijinalden alıntı: kopux

    quote:

    Orijinalden alıntı: balkes19

    hayırlı olsun kardeş. bende kardeşime notebook hediye alacağım. araştırırken yazını gördüm ve okudum. kardeşim pc ile oyun oynayacak ve nete girecek başka bir işi yok. onun için en önemlisi oyun. ama oyle fanatik bir oyuncu degil bildigim kadarıyla. 800*900 civarı birşey arıyordum. bu biraz bütçemi zorlar. buna benzer başka önerebileceğin pc var mı? acer olabilir. bir de amd işlemci.

    800-900 civarı i5 işlemcili bilgisayar yok.O fiyata işletim sistemi olan mantıklı bilgisayar yok.Onun için öncelikle freedos almanız mantıklı olacaktır.

    Bunun için sadecenotebook ve pcdepo sitelerini öneririm.

    İşlemci olarak i3 ile i5 arasında, kardeşinize göre fazla fark olmayacaktır.i3 işlemcili almanız tavsiye olacaktır.Ekran kartı olarak ta 520m, 525m, 610m seçenekleri olacaktır.O fiyatlarda i3 ve 525m bulursanız kesinlikle alınız.610m ve 520m bana göre ikiside kötüdür, oyun oynamaz ama alacak olursanız 520m almanız tavsiyedir.

    Ama 800 lira ile böyle bir bilgisayar bulmanız pek mümkün olmayacaktır.Bunun için 900 tlyi göze almanız hatta çıkabilirseniz 1000tl seviyesine çıkmanız tavsiye olunur.Çok tavsiye yazdım, belki yardımı dokunur.Bu özelliklere göre bulduğunuz bilgisayar olursa linkini buraya eklyiniz sizin için araştırabilirim.

    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b35f23-notebook-urun7298.html?ref=akakce&v=1.67.3

    bu nasıl sizce?

    Bu fiyata alabileceğiniz en iyi bilgisayardır bence.İşlemcisi dediğim gibi tasarım ve render işlemleri haricinde o kadar farketmeyecektir.Kasa olarak tüm 5110 serisi aynı olduğu ve bunun özellikleri daha düşük olduğu için ısınma sorunu ile karşılaşmayacaksınızdır.

    Dell'in yerinde garanti sistemi ise bazılarının hoşuna gitmesede bence çok çok iyidir.Telefonla ulaşıyorsunuz, telefonda elinden geleni yapıyorlar eğer sorun çözülemezse evinize kadar gelip tamir ediyorlar.

    Ayrıca Youtube'da "gt525m gaming performance" yazarsanız, ekran kartının aslında çok iyi olduğunu, 540m sayılabilecek bir ekran kartı olabileceğini görürsünüz.Eğer bütçeniz el veriyorsa almanızı tavsiye ederim, pişman olmazsınız ki 5110 serisi dünyada en çok satılan seridir.

    Bahsettiğiniz gibi fanatik olmayan bir oyuncu ve internet işleri için kullanıcak birisi için mükemmel bir bilgisayardır.

    Ekran kartını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz:
    http://www.notebookcheck-tr.com/NVIDIA-GeForce-GT-525M.52838.0.html



    cevaplar için çok teşekkür ederim. gece gece başınızı agrıtıyorum su vereceğim linklere de bakarak değerlendirme yapsak diyorum vaktiniz varsa. şimdiden teşekkürler.

    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=8079&name=lenovo-g560-59-339553-notebook&ref=akakce&v=0.25.1

    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7844&name=hp-a6e72ea-630-notebook&ref=akakce&v=0.33

    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7620&name=dell-vostro-1540-38f23b-notebook&ref=akakce&v=0.40.8

    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7713&name=hp-g6-1201et-a9j05ea-notebook&ref=akakce&v=0.85.9

    http://www.pcdepo.com/lenovo-g570-59-319616-notebook-urun7228.html?ref=akakce&v=0.70.3

    bu arada pcözelliklerinden pek anlamam.




  • Verdiğiniz tüm bilgisayarlardan aşağıdaki hariç hiçbiri bir işinize yaramaz.Hatta şöyleki tümleşik ekran kartı deniyor bunlara, oyun olarak en fazla mayın tarlası oynarsınız.Kesinlikle almanızı tavsiye etmem.

    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7713&name=hp-g6-1201et-a9j05ea-notebook&ref=akakce&v=0.85.9

    Yukarıda ki bilgisayar verdiğiniz linkler arasında en alınabiliri.Bakın alınabiliri diyorum, kafanıza silah dayamadıkları sürece bunu kardeşiniz için almayın.İşlemcisi AMD, ekran kartı ATI benim gözümde 300 lira anca eder bu bilgisayar.

    Bence üstüne biraz daha para ekleyin bir öncekini alın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kopux

    Verdiğiniz tüm bilgisayarlardan aşağıdaki hariç hiçbiri bir işinize yaramaz.Hatta şöyleki tümleşik ekran kartı deniyor bunlara, oyun olarak en fazla mayın tarlası oynarsınız.Kesinlikle almanızı tavsiye etmem.

    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7713&name=hp-g6-1201et-a9j05ea-notebook&ref=akakce&v=0.85.9

    Yukarıda ki bilgisayar verdiğiniz linkler arasında en alınabiliri.Bakın alınabiliri diyorum, kafanıza silah dayamadıkları sürece bunu kardeşiniz için almayın.İşlemcisi AMD, ekran kartı ATI benim gözümde 300 lira anca eder bu bilgisayar.

    Bence üstüne biraz daha para ekleyin bir öncekini alın.

    anladım üstadım. o zaman şoyle yapsak. siz benim işimi görecek minumum özellikleri söyleseniz. mesela ekran kartı 525 olsun falan gibilerinden. çünkü hiç anlamıyorum desem yeridir. işletim sistemi, ram, ekran kartı, işlemcisi v.b. şeyler konusunda yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

    http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-z575-amd-a6-3420m-15ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-326328/productDetails.aspx?productId=bd300972&categoryId=98

    şunu gezerken buldum ama çok pahalı. snaırım bu bizim işimizi fazlasıyla görür. ama maalesef verebilecek o kadar param yok. maksimum 1000 e cıkmaya karar verdim. dünkü konuşmalarımızın ardından.

    birde ilk sordugum pc nin 6 gb ram lı olanını buldum.

    http://pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b35f23-6gb-notebook-urun7355.html

    arada 50 lira fark var. sizce bu digerinden daha mı iyidir.




  • http://forum.donanimhaber.com/m_42643230/mpage_1/key_/tm.htm

    bu sayfada f/p açısından pcleri yazmışlar ama bize hangisi yarar sana zahmet inceleyebilir misin? tekrar kusura bakma. hakkını helal et uğraştırıyorum seni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balkes19

    http://forum.donanimhaber.com/m_42643230/mpage_1/key_/tm.htm

    bu sayfada f/p açısından pcleri yazmışlar ama bize hangisi yarar sana zahmet inceleyebilir misin? tekrar kusura bakma. hakkını helal et uğraştırıyorum seni.

    oyun oynamak istersen bu linkten daha iyisini zor bulursun
    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=8246&name=hp-pavilion-g6-2101st-b8g79ea-notebook




  • quote:

    Orijinalden alıntı: balkes19

    quote:

    Orijinalden alıntı: kopux

    Verdiğiniz tüm bilgisayarlardan aşağıdaki hariç hiçbiri bir işinize yaramaz.Hatta şöyleki tümleşik ekran kartı deniyor bunlara, oyun olarak en fazla mayın tarlası oynarsınız.Kesinlikle almanızı tavsiye etmem.

    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7713&name=hp-g6-1201et-a9j05ea-notebook&ref=akakce&v=0.85.9

    Yukarıda ki bilgisayar verdiğiniz linkler arasında en alınabiliri.Bakın alınabiliri diyorum, kafanıza silah dayamadıkları sürece bunu kardeşiniz için almayın.İşlemcisi AMD, ekran kartı ATI benim gözümde 300 lira anca eder bu bilgisayar.

    Bence üstüne biraz daha para ekleyin bir öncekini alın.

    anladım üstadım. o zaman şoyle yapsak. siz benim işimi görecek minumum özellikleri söyleseniz. mesela ekran kartı 525 olsun falan gibilerinden. çünkü hiç anlamıyorum desem yeridir. işletim sistemi, ram, ekran kartı, işlemcisi v.b. şeyler konusunda yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

    http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-z575-amd-a6-3420m-15ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-326328/productDetails.aspx?productId=bd300972&categoryId=98

    şunu gezerken buldum ama çok pahalı. snaırım bu bizim işimizi fazlasıyla görür. ama maalesef verebilecek o kadar param yok. maksimum 1000 e cıkmaya karar verdim. dünkü konuşmalarımızın ardından.

    birde ilk sordugum pc nin 6 gb ram lı olanını buldum.

    http://pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b35f23-6gb-notebook-urun7355.html

    arada 50 lira fark var. sizce bu digerinden daha mı iyidir.

    Hepsiburadan bilgisayar almanızı tavsiye etmem, öncelikle fiyatlar piyasa fiyatından yüksektir.İkincisi freedos imkanı yoktur.

    Şimdi çok kesin ve net konuşacam.

    1-http://pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b35f23-6gb-notebook-urun7355.html (sizin verdiğiniz ürün)

    2-http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=8246&name=hp-pavilion-g6-2101st-b8g79ea-notebook (Bir alttaki mesajda arkadaşımızın verdiği ürün)

    Bu iki bilgisayardan biri almalısınız.Araştırmayı bırakın artık ve bu ikisinden birini alın.2. si öncelikli tercihimdir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kopux

    quote:

    Orijinalden alıntı: balkes19

    quote:

    Orijinalden alıntı: kopux

    Verdiğiniz tüm bilgisayarlardan aşağıdaki hariç hiçbiri bir işinize yaramaz.Hatta şöyleki tümleşik ekran kartı deniyor bunlara, oyun olarak en fazla mayın tarlası oynarsınız.Kesinlikle almanızı tavsiye etmem.

    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7713&name=hp-g6-1201et-a9j05ea-notebook&ref=akakce&v=0.85.9

    Yukarıda ki bilgisayar verdiğiniz linkler arasında en alınabiliri.Bakın alınabiliri diyorum, kafanıza silah dayamadıkları sürece bunu kardeşiniz için almayın.İşlemcisi AMD, ekran kartı ATI benim gözümde 300 lira anca eder bu bilgisayar.

    Bence üstüne biraz daha para ekleyin bir öncekini alın.

    anladım üstadım. o zaman şoyle yapsak. siz benim işimi görecek minumum özellikleri söyleseniz. mesela ekran kartı 525 olsun falan gibilerinden. çünkü hiç anlamıyorum desem yeridir. işletim sistemi, ram, ekran kartı, işlemcisi v.b. şeyler konusunda yardımınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

    http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-z575-amd-a6-3420m-15ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-326328/productDetails.aspx?productId=bd300972&categoryId=98

    şunu gezerken buldum ama çok pahalı. snaırım bu bizim işimizi fazlasıyla görür. ama maalesef verebilecek o kadar param yok. maksimum 1000 e cıkmaya karar verdim. dünkü konuşmalarımızın ardından.

    birde ilk sordugum pc nin 6 gb ram lı olanını buldum.

    http://pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b35f23-6gb-notebook-urun7355.html

    arada 50 lira fark var. sizce bu digerinden daha mı iyidir.

    Hepsiburadan bilgisayar almanızı tavsiye etmem, öncelikle fiyatlar piyasa fiyatından yüksektir.İkincisi freedos imkanı yoktur.

    Şimdi çok kesin ve net konuşacam.

    1-http://pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b35f23-6gb-notebook-urun7355.html (sizin verdiğiniz ürün)

    2-http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=8246&name=hp-pavilion-g6-2101st-b8g79ea-notebook (Bir alttaki mesajda arkadaşımızın verdiği ürün)

    Bu iki bilgisayardan biri almalısınız.Araştırmayı bırakın artık ve bu ikisinden birini alın.2. si öncelikli tercihimdir.

    o zaman geriye üç pc den birine bakmak kalıyor. 1. sizin lenovo 2. dell 3. de hp

    üçünden birini seçin dediğimde herhalde lenovo dersiniz. lenovoyu bilmiyorum ama dell ile hp yi kıyaslayınca dell in çok daha iyi bir marka oldugu söyleniyor. hem servis hemde kullanılan malzeme acısından. tekrar teşekkürler hayırlı aksamlar.




  • hayırlı olsun yakın zamanda bende bu modeli almak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.